Mamici de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
mamaluidavid spune:
Buna burtici!
Ne mai tineti minte? ![]()
Nu v-am uitat dar am fost mai mult plecata zilele astea cu sora-mea. Astazi findca ploua stam acasa. Are sora-mea un burtoi
zici ca sta sa nasca,ea saraca are abia 24 de saptamani.
Sa va zic de noi 
Am fost miercuri la control,totul e atat de bine incat nici eco nu au considerat ca trebuie sa imi faca
,deci doar ne-a masurat si am ascultat bataile inimii,143 bpm
.
M-a felicitat doctorul ca nu m-am ingrasat
,eu insa imi fac griji am tot 46 de kg la fel ca inainte de sarcina dar asta inseamna ca am slabit mult,greutatea e aceeasi desi am in plus bb,placenta lichid amniotic,etc.
Voi ce ziceti? Sunt chiar stresata de greutate,rau nu mai imi e si manac chiar bine insa cantarul nu se misca 
Arat ciudat rau de tot,picioare slabe ca betele,un burtoi mare si rotund si coastele care imi ies destul de bine in evidenta!La fata nu mai spun ce trasa sunt,sora mea s-a speriat cand m-a vazut ![]()
Zici ca sunt o graviduta subnutrita! ![]()
Felicitari pentru cele care ati aflat sexul,am vazut ca a plouat cu baietei
,eu inca nu stiu ce e insa ieri nu m-am putut abtine si i-am cumparat Patriciei
pantofiori roz de balerina si o bascutza
,astea sa le asortam cu rochitza cumparata inca dinainte de a o concepe
.
Ei,daca o sa avem parte tot de putza
o sa gasesc eu pe cineva cu fetitza sa le fac cadou.
Bb meu deocamdata misca doar noaptea,inainte sa adormim,sotul meu e innebunit cand simte cum da finut din picioruse.
Intuitia mea de mamica imi spune ca e fetitza
,la David am avut dreptate,nici pe doctor cand mi-a spus la 20 de saptamani ca e fetitza nu l-am crezut si bine am facut!
Hai ca m-am intins rau de tot dar chiar mi-a fost dor sa "povestesc" cu voi!
O saptamana frumoasa!
Stefania 16 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Ioana81 spune:
Cristina_ioana, imi pare rau daca o sa fiu rea si acida. Deci am discutat cu pritene doctorite despre cazul Andreei si toate mi-au zis ca singura vina a doctoritei este ca nu a oprit-o in spital sa ii faca cezariana de urgenta, dar ea nu ar fi trebuit sa plece. Greseala ei a fost ca a plecat din spital, dar nu asta era subiectul despre care dicutam. Era poate ceva care te-ar putea face sa intelegi ca exista si ghinion...destin...sau nu stiu cum sa ii zic. Eu sunt foarte nelinistita cand vad cu cata ura tu scrii despre doctorita Gabriela Dinca. Stii foarte bine ca exista cineva care merge la ea, dar tu insisti sa spui lucruri urate. Ei bine am mai vorbit cu fete pe despre copii despre ea, are o gramada de gravide cu care stau de vorba la cabinet cand merg la control. Daca ar fi la fel de incompetenta si periculoasa ar face numai rau. Ei bine poate si eu nu suport unii doctori Sunt fete aici la mamici de iulie august care nasc cu un doctor care pe pielea mea e testat ca fiind spagar, idiot si nu dau nume. Tu iti dai seama ca as enerva destule fete. Nu vreau sa te supar dar consider ca faci un lucru urat. Sa stii ca i-am zis si doctoritei si altor gravide ale ei despre ce tot povestesti tu aici si toate mi-au zis ca nu e frumos ce faci. Exista subietul doctori de care sa te feresti poti sa scrii ce vrei eu nu mai intru acolo din acest motiv. Am scris destul aveam de gand sa iti scriu dupa ce nasc dar scriind inca o data la mamici de iulie august despre ea m-ai enervat. Sper sa ma intelegi. Gandeste-te cum ar fi sa fie cineva care sa scrie despre doctorul tau constant ca a patit o tragedie cu el. Atata am scris si sincer sper sa nu fie ultimul lucru pe care il scriu la mamici de iulie-august!
Ioana
17 fix si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Consi
este primul meu mesaj pe acest forum. nu stiu de ce dar am emotii. mai ales cand vad cate mamici scriu. nu am intrat pe nici un alt forum si cred ca o sa fiu mai inceata. am 30 de ani si sunt la prima mea sarcina. orice sfat pe care l-am citit mi se pare foarte folositor. o sa fiu cat mai nult prezenta. toate sunteti foarte simpatice.
Consi
Bine ai venit. sa ai o sarcina usoara si BB frumos si mancacios. Esti trecuta si pe listuta. Asteptam mai multe date despre tine.
14+Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mamanati
A.cicel, hai nu mai fi suparata. Miky nu stia. Noi toate apreciem ca faci o treaba foarte buna si ce e important la timp.Mai intra pe la noi sa ne zici cum mai merg pregatirile. Emotii (pozitive)?
Emotii...?????? E putin spus. Am intrat acuma pe ultima suta de metri...sau ...50 de metri...ca mai sunt doar 5 zile. Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul.
Eu incerc sa actualizez lista la timp. Nu stiu daca de fiecare data reusesc, dar sper sa nu va suparati pe mine. Daca la cineva mi-a scapat ceva, astept PM. E mai sigur ca il citesc.
14+Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE
Ioana81 spune:
Imi pare rau ca reiau subiectul cu andreeac dar a scris sotul ei pe forum . Ar fi foarte interesant sa se observe cum doctorii au incercat totul sa faca pentru ea in acel spital in care unii zic ca sunt doctori incompetenti. Pentru cei interesati : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=22
Eu sunt foarte rasculata ba chiar nu o sa mai intru pe forum cateva zile. Asta pentru a ma calma. anul trecut m-am maritat si am fost primita cu multa caldura la miresici. Sincer acum am un gol in stomac. Eu nu am nici o problema cu sarcina...dar mi se pare ca o sa ajung sa am daca mai citesc multe.
Ioana 17 si 
Ioana81 spune:
[/quote]
Emotii...?????? E putin spus. Am intrat acuma pe ultima suta de metri...sau ...50 de metri...ca mai sunt doar 5 zile. Nu imi vine sa cred ce repede trece timpul.
Eu incerc sa actualizez lista la timp. Nu stiu daca de fiecare data reusesc, dar sper sa nu va suparati pe mine. Daca la cineva mi-a scapat ceva, astept PM. E mai sigur ca il citesc.
14+
Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE
[/quote]
Stai linistita totul va fi bine! Ai sa fii o printesa sambata si toti vor roi in jurul tau. Sa fii cea mai fericita! E ziua ta sambata!
Ioana
17+ si 
Ancutex spune:
Salutare dragi burtici 
Nu am vesti noi de impartasit dar vreau sa va injectez pe toate cu o doza generoasa de optimism si voie buna
In viata se intampla multe lucruri, unele mai putin frumoase, dar noi trebuie sa ne pastram optimismul si increderea. Asta e cel mai important. Nu cred ca vreti sa ve agitati bebeii degeaba. Eu simt ca am o energie in mine ca imi vine sa zbor. Afara e soare, am un bebe in burtica la care sa ma gandesc si pe care sa-l alint, un sot adorabil care ma rasfata la maxim si pe care il iubesc la nebunie, deci totul e minunat.
Fiecare dintre noi are motive sa se simta asa, deci lasati grijile deoparte si zambiti. ![]()
Eu am fost saptamana trecuta la dr, dar a fost o discutie mai mult, mi-a raspuns la toate intrebarile adunata, si mi-a povestit de programul pt perioada urmatoare. Recomandarea a fost nastere prin cezariana, datorita unui virus, dar o sa mai cer o parere, ca sa fiu sigura. Peste 2 sapt o sa fac echo pt TT si abia astept sa-l mai vad pe bebe.
V-am pupat si fiti vesele!
Ancutex 14+
Alexia27 spune:
Buna fetelor!
Am citit si eu abia acum despre Andreea si sunt inca in soc! Nu mai comentez pentru ca s-au spus destule si nu vreau sa insist. Dumnezeu sa o odihneasca!
Eu am facut joi TT si vineri am rezultatul, abia astept sa ma linistesc si eu si intre timp sotul ma bate la cap sa fac o programare la Marimed pentru sambata, nu de alta, dar pozele pe care ni le da doctorita mea, nu-l mai satisfac, vrea omul CD! :) El inca mai spera ca bebe o sa fie totusi fetita...pana la morfologica de 20 de saptamani il las sa viseze. Dar ne-am gandit totusi la nume de baietei, o varianta ar fi ANDRE FRIEDRICH. Deh, sotz german, nume german.
Va pupic pe toate!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
anasia spune:
buna, burticilor!felicitari pentru cine a mai aflat daca are baiat sau fetita!
eu sunt intr-o stare mai putin buna, ma supara rau rinichii si cred ca o sa-mi vizitez medicul de familie maine, merg si foarte des la toaleta;
ma lamuriti si pe mine cu o chestie?din proprie initiativa la inceputul sarcinii am vrut sa-mi fac ureaplasma si micoplasma, cand am fost la un cabinet, asistenta mi-a spus ca se fac din sange, la IDS mi-au spus ca sa fac din secretii; pana la urma, cine si-a facut, din ce analize se fac?
noi am schimbat prefixul, am trecut la 16 sapt;pupici si mai vorbim
anasia
16+ 
Sabana spune:
Anasia aceste analize se fac din secretie. Eu le-am facut de 2 ori. Sper sa iti fie de ajutor.