Ajutati-ma va rog...eu demon, el inger sau invers?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

dolcebaby- poate ai dreptate, dar vezi tu mesajul de la florinutza26, am inceput sa-mi pun si o multime de intrebari in legatura cu X. Desi sincera sa fiu nu prea avea cum sa dea de mine, am fost in spital... iar noi alte cunostinte comune nu aveam, decit pe ctualul meu sot.
Desi acum uitindu-ma in urma probabil ar fi putut face mai multe X ... dar nici nu prea a "avut loc".
Derutant acum pentru mine este fptul ca desi imi este dor de intilnirile noastre iata ca au trecut zile bune de cind le-am tot evitat si nu pot spune ca ar fi insistat prea tare.
Ca sa nu mai spun ca sotul meu e incontinuare foarte romantic, imi pregateste surprize si desi vede raceala din partea mea (mai ales fizica), in ultima vreme nu m-a mai presat.
Deci e oarecum liniste acum... pentru cine stie cit timp...
Nu se poate trezi pasiunea? Unde e Cupidon? Daca mi-ar trimite o sageata ... sa-l pot iubi mai mult ... daca acum chiar il iubesc si nu dor tin la el, il admir si-mi place sa ma relaxez linga el...
AAAA... si sa nu uit element surpriza, asa cum m-ati invatat s-l implic mai mult in problemele noastre si sa-l pun sa preia din responsabilitati ... iata ca astazi sotul meu alerga pe la financiar cu diverse acte...Asta da pas, fetelor - vedeti chiar face orice sa fie cum vreau eu... cum sa nu tii macar, la un astfel de om?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Originally posted by ina78

dolcebaby-
Derutant acum pentru mine este fptul ca desi imi este dor de intilnirile noastre iata ca au trecut zile bune de cind le-am tot evitat si nu pot spune ca ar fi insistat prea tare.
Ca sa nu mai spun ca sotul meu e incontinuare foarte romantic, imi pregateste surprize si desi vede raceala din partea mea (mai ales fizica), in ultima vreme nu m-a mai presat.
Nu se poate trezi pasiunea? Unde e Cupidon? Daca mi-ar trimite o sageata ... sa-l pot iubi mai mult ... daca acum chiar il iubesc si nu dor tin la el, il admir si-mi place sa ma relaxez linga el...
AAAA... si sa nu uit element surpriza, asa cum m-ati invatat s-l implic mai mult in problemele noastre si sa-l pun sa preia din responsabilitati ... iata ca astazi sotul meu alerga pe la financiar cu diverse acte...Asta da pas, fetelor - vedeti chiar face orice sa fie cum vreau eu... cum sa nu tii macar, la un astfel de om?

Draga mea,fluturasii vin si trec,dar un sot bun nu-i de gasit asa usor.Si vrem ,nu vrem,ne apropiem de perioada aia din viata cand dorim linistea si confortul emotional decat fluturasii,mai ales cand vei avea si copii.Poate ca X-ul n-are pe nimeni,dar nu te-ai intrebat de ce?SI ,nu vreau sa te jignesc,crezi ca te-a asteptat pe tine???Pai daca te voia atat de mult nu statea el cu mainile in san!Si chiar daca nu are pe nimeni,adica o persoana stabila,crezi tu ca un barbat singur sta chiar singur?Sper sa intelegi ce vreau sa-ti spun.Cine stie cu cate aventuri isi umple timpul.
Iar sotul tau ,vezi,daca l-ai scuturat un pic se mai teezeste si el la realitate.Poate credea ca ti-e bine asa.

Cineva mi-a spus odata,in legatura cu sotii:"Primul e de la Dumnezeu,al doilea-i de la oameni!"
Dumnezeu sa-ti ajute sa alegi drumul cel bun!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florinutza26

quote:

dolcebaby-

Draga mea,fluturasii vin si trec,dar un sot bun nu-i de gasit asa usor.Si vrem ,nu vrem,ne apropiem de perioada aia din viata cand dorim linistea si confortul emotional decat fluturasii,mai ales cand vei avea si copii.Poate ca X-ul n-are pe nimeni,dar nu te-ai intrebat de ce?SI ,nu vreau sa te jignesc,crezi ca te-a asteptat pe tine???Pai daca te voia atat de mult nu statea el cu mainile in san!Si chiar daca nu are pe nimeni,adica o persoana stabila,crezi tu ca un barbat singur sta chiar singur?Sper sa intelegi ce vreau sa-ti spun.Cine stie cu cate aventuri isi umple timpul.
Iar sotul tau ,vezi,daca l-ai scuturat un pic se mai teezeste si el la realitate.Poate credea ca ti-e bine asa.

Cineva mi-a spus odata,in legatura cu sotii:"Primul e de la Dumnezeu,al doilea-i de la oameni!"

Da, ai si tu dreptate dar sintem buni amici si nu stiu daca asa vom rezista in timp. Orice cearta sau disputa oricit de mica noi o percepem altfel, nu exista acea "impacare".
Deocamdata functioneaza dar nu stiu pt. cit timp, daca nu o vom lua iar pe cai "alaturate".
Chiar ma asteptam sau visam altfel casnicia.
Ceea ce nu stiu inca este cum va actiona timpul, ne va apropia sau ne va indeparta. Eu una incerc doar sa pastrez distanta de X... impusa, si sa vad daca astfel se va mai remedia ceva. Sa vad insa dac nu cumva va incerca el sa introduca o terta persoana intre noi - functie de "hormanii" lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:

quote:
Originally posted by florinutza26

quote:

dolcebaby-

Da, ai si tu dreptate dar sintem buni amici si nu stiu daca asa vom rezista in timp. Orice cearta sau disputa oricit de mica noi o percepem altfel, nu exista acea "impacare".
Deocamdata functioneaza dar nu stiu pt. cit timp, daca nu o vom lua iar pe cai "alaturate".
Chiar ma asteptam sau visam altfel casnicia.
Ceea ce nu stiu inca este cum va actiona timpul, ne va apropia sau ne va indeparta. Eu una incerc doar sa pastrez distanta de X... impusa, si sa vad daca astfel se va mai remedia ceva. Sa vad insa dac nu cumva va incerca el sa introduca o terta persoana intre noi - functie de "hormanii" lui.

Ina!!
de ce nu faci ceva practic??caci sa gindesti si sa o rumegi te innebuneste mai tare si nici nu ajuta.Oboseala psihica poate sa te duca sa iei decizii care sint exact opsul a ceea ce trebuie de fapt sa faci.
ia o pauza de la sotul tau.Pleaca tu sau el o perioada de cel putin o luna.Spune-i de ce.Clar si raspicat.
Vezi daca ti-e dor de el intre timp.Si vezi daca te simti usurata, libera, daca incepi sa te dezmortesti!!
Eu in ziua cind am realizat ca simt o apasare cind venea acasa, si cind am plecat si am inceput sa ma surprind zimbind singura pe strada, am realizat ca lacrimile pt el erau obisnuinta si sentimentul de vinovatie ca nu-l mai iubeam desi nu imi facuse nimic rau.Abea atunci s-a limpezit totul si am respirat usurata si am scapat de cosmar.
Incearca...el va intelege sigur, pare un tip care stie ce vrea.Foloseste-te de asta pt binele vostru, daca exista vreunul.

Mergi la inceput

E o varianta la care m-am gindit, dar exista niste impedimente:
- sotul meu nu e de acord cu o eventuala pauza;
- l-as face foarte tare sa sufere daca l-as lasa singur, unde mai pui ca nu prea e de acord nici cind plec o ora - doua - trei cu prietenele sau la parintii mei;
- ca sa nu mai spun de conjunctura, ne-am apucat de amenajarea unui apartament, iar plecarea mea ar insemna oprirea lucrarilor, nu se iau decizii fara mine.
Asa ca nu-mi ramine decit sa ramin pe loc si sa ma tot gindesc ... e bine, nu e bine, sa merg mai departe sau nu...
Dar decizia , sper eu sa vina de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ina, ce zodie esti, draga?
Si cei doi domni care iti fac zile fripte, ce zodii sunt dumnealor?

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Eu sint un taur incapatinat si care vad ca da cu cornele in toate partile. Sotul meu este sagetator - zic eu calm, moale si linistit, iar x ... bate-ma daca stiu, cred ca e in iunie sau iulie nascut, dar nu stiu exact. Am vorbit zile intregi si zeci de subiecte dar ... asta nu stiu.
Dar promit ca voi afla.
Am reinceput sa ma intilnesc cu el... asa ca ...o sa-ti spun.
Iar am reluat ostilitatile: dispute despre divort sau o eventuala separare (cu care sint doar eu de acord, la ora asta).
Dar sint fericita. Ma intilnesc cu X ... si e totul ok, macar pt. citeva ore cind sintem impreuna. Si mi-e alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Draga mea, si eu care speram ca relatia cu sotul tau s-a imbunatatit. Sper foarte mult sa se rezolve pozitiv pentru tine acest conflict, care cred eu este mai mult intern. Ai rabdare si curaj si vei gasi calea cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ina, eu sunt taur incapatanat, fostul sot este sagetator si actualul sot este gemeni, nascut in iunie
Culmea este ca eu nu cred in retete verificate dar totusi iti spun ca sagetatorul este tacut si independent, eu nu vibram langa fostul sot, aveam o bucurie uriasa sau o tristete devastatoare, el reactiona la fel, plat. Nici sa ma cert ca lumea cu el nu puteam.
Sa stii ca problema nu era la el ci la mine, tauroaicele sunt patimase, vulcanice, au nevoie de un partener pe masura, nu de un partener normal

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Mitele

Mergi la inceput

Helga draga - am incercat sa stau departe de X - sa nu-l mai vad si sa nu-l mai caut, iar cu sotul meu sa petrec mai mult timp. chiar mi-am aglomerat programul, in asa fel incit sa nu-mi ramina prea mult timp liber, dar ...
N-am mai rezistat si ... conjunctura, ( nu s-a intilnit cu mine, ci cu sotul meu si a avut grija sa-mi trimta salutari, ba chiar sa-l duca pina acasa si sa vada ca masina mea nu e in parcare iar apoi sa ma sune ...- lucru pe care nu l-a mai facut pina acum), a facut sa vorbim si sa stabilim.... automat ... o noua intilnire.
Mai rau e ca ... nu vrea sa divortam.

Craciunitza - am sa-l intreb pe x ce zoie este si-ti voi comunica. Nici eu nu cred in zodii prea tare, dar acum sint dispusa sa tin cont de orice.

Mergi la inceput