Ajutati-ma va rog...eu demon, el inger sau invers?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

craciunitza - ai avut curaj... asta cred acum. Mie imi este o frica...
Spuneti ca se intilmpla des asta? Nici nu stiu daca sa va invidiez su sa ma cert pe mine ca nu fac ceva sa schimb ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ina, pauza cu X te face sa incerci macar sa repari ceva cu M, daca nu mai este nimic de reparat cu M, cel putin nu vei avea indoiala ca ai fost total subiectiva doar din cauza lui X si vei trai mai linistita cu sau fara X. Cam incilcita explicatie dar eu sper sa o intelegi.

Daca o sa ajungi sa-l alegi pe X, asa cum a facut-o craciunitza, iti doresc sa te simti iubita, impacata si bucuroasa de alegerea facuta asa cum se simte si ea.
Numai sa nu uiti ca nu exista doar cazuri fericite...(no offence craciunitza, fiecare are norocul lui iar pentru tine ma bucur ca ti-a fost favorabil).
Observ la tine, Ina ca incerci sa te calmezi si sa privesti cu mai multa atentie in sufletul tau ceea ce demonstreaza ca nu iei lucrurile usor, ceea ce e un lucru bun.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Crede-ma ca nu-mi este prea usor, norocul meu este insa ca am un program incarcat si nu prea am timp de mine. Desi asa am facut si pina acum si nu mi-a fost prea bine, "cind m-am trezit" ...
Ma abtin sa-l sun, sa-l vad...sa vad cit o sa ma tina.. Merg pe vrianta asta deocmdata, va tin la curent...
Multumiri si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ina, acum mi-e bine cu X, da!
Dar am trecut si prin Iad, daca nu te simti in stare sa suferi pana simti ca mori, nu fa pasul asta.
Eu am vrut sa renunt atunci dar, orice am facut, nu am scapat de X, s-a tinut de mine si m-a scos din cateva situatii foarte dificile, inclusiv faptul ca mi-a recastigat copiii, asta este foarte important, sa ai dovada ca nebunia care va urma merita.
Asta numai tu poti sa stii

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

De suferit si greu mi-a mai fost... si cred ca putem "avea" cit putem duce. Din pacate situatiile nu sint similare... eu nu-l vad pe X sa stea agatat de mine, sau sa insiste mai ales ca pe sotul meu nu-l vad renuntind prea usor.
Asta ca sa nu mai tin cont si de faptul ca cei doi sint colegi...
Mi-e teama... voi mai astepta, voi mai vedea cum evolueaza lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinasul spune:

Va salut pe toate!
Ina iti simt framantarea si este frustrant ca o femeie tanara, activa, cu ambitii si perspective, sa fie doborata de "valorile" unei societati moralizatoare, sa-si sacrifice zborul din mila, obligatie sau pentru ca a facut un juramant intr-o biserica.Si ce daca? Dumnezeu inseamna iubire( cel putin al nostru), iar la tine, sentimentul s-a dizolvat( a ramas gustul amar al esecului conjugal). Si atunci, elibereaza-te si cauta-ti iubirea! Nu cred ca exista "jumatate" pentru fiecare, deoarece unii... sunt completi oricum.Poate asta este si cazul tau, sa traiesti, sa explorezi, sa iubesti si sa fii iubita!Am citit pareri pro si contra, insa un sfat iti dau, draga Ina: renunta cat mai curand la aceasta situatie de compromis care te plafoneaza!Si ce daca X se va dovedi cioara de pe gard, este mai bine decat o cioara "moarta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

delfinasule, bravo!

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia

Mergi la inceput

delfinasul - superb mesajul As vrea sa ma regsesc in el, dar chiar daca vad multe situtii similare cu ale mele, chiar ma cam tem de ideea de a ramine singura.
Ce pot sa spun: e atit de greu.
De ex. aseara am iesit cu colegele de serv. - 8 martie - iar acasa cind am ajuns m-a astepta sotul meu cu cina si desertul, flori... muzica buna, frumos gest. Cine n-ar fi impresionat?
Si sa nu-mi vina sa ma bat singura pt. ceea ce am facut sau am gindit. Desi nu pot spune ca a fost si mare pasiune la mijloc ... caci tot n-a aparut...a fost o seara superba, dar tot ca doi prieteni dragi am incheiat seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

INA trebuie sa te hotarasti cit mai repede ce vrei sa faci pt ca este pacat de tineretea ta sa ti-o irosesti in chinurile astea...
Esti o fata inteligenta si poate ar fi bine sa vorbesti cu X de ceea ce simti pt el, de unde stii ca nu simte si el la fel ca tine dar pt ca tu esti casatorita nu are curaj sa intervina.

Curaj Ina sa stii ca imi pare rau pt suferinta prin care treci

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

Pe scurt: pe M il descurajezi, pe X il incurajezi.

Incearca sa faci invers pentru o perioada si vezi daca se schimba ceva.

Hai ca ma bag si eu.
Daniela punct ochit,punct lovit!
Ina draga,am cautat inapoi pe unde ziceai tu de X ca te-ar fi cautat la telefon dar nu avea nr.tau-asta nu e o scuza!Daca te-ar fi vrut te-ar fi gasit oriunde!!!!!!!!Iti spun din experienta.
Ti-as spune si eu mai multe,dar am vazut ca multe fete ti-au spus deja cam ce vreau sa-ti spun si eu.
Succes!

Mergi la inceput