Mamici casnice (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

...luati fetelor ca am facut pentru toata lumea si e fierbinte

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata va spun si eu!
merg sa-mi pun o cafea ca pic.

alexa & fam

Mergi la inceput

Ia uite somnoroasele, au inceput sa apara una cate una...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc de cafelutza, am baut-o impreuna cu voi.
Ufff, mai fetelor, mi-a trecut un pic raceala, dar am dormit rau toata noaptea, asta dupa ce am citit despre fata aia saraca, scuze nu vreau sa va stric ziua. Am citit la mamici de ian-febr. si am tras bocete pe rupte aseara, iar dimineatza am mai plins. Acum sa va spun de ce m-a impresionat asha de mult, la nici o luna dupa ce am nascut, sotzul meu s-a imbolnavit, doctorii au gresit au spus ca are cancer la plamini, era la un pas de dializa, ufffffffff, deja ma vedeam singura, plingeam intruna si ma gindeam cum o sa-i explic Isabellei cind va creste, ca taticul e in cer, dar multzumesc lui Dumnezeu acum e bine. De fapt ma gindeam la fata asta ca nu si-a cunoscut bebelusha iar fetitza nu-shi va cunoaste niciodata mamica.
Gata am terminat, dar m-am racorit.
Acum eu nu as vrea sa mai citesc la capitolul respectiv, dar vreau sa intreb stie cineva mai avea copii, ce situatzie are, cum am putea sa ajutam ?!

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

neata!am aparut si eu!ca doar e sambata si la mine!de obicei ma trezesc devreme -la 5-6-dar cand e iubitul meu acasa dorm cu el de rup!el mai doarme inac si probabil pana la 12 voi fii siingura!symaco multumesc de urari!bafta multa!unde stai in germania?si fii sigura ca am grija de burtica!am pus 2 poze cu ea aseara!daca vrei te poti uita!

ange
a trecut pericolul!?

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Fetelor io mi-am pus in fatza o canitza cu vin fiert, cam dimineatza ce-i drept, dar nu mai rezist, imi lacrimeaza ochii de nu mai pot.

Symaco ce-tzi face bebitza in burtica ?! Sper ca e linistita acum ca mami sta acasa, nu ?!

Raalucutza am tras cu okiul la pozulici, mi-e dor si mie de burtica, ce frumushica e. Offf, amintiri, amintiri. Eu n-am pus poze de cind aveam o burtica, ca a mea era burtoi.

Da' unde atzi disparut, in bucatarie ?!

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu sunt prin zona, ca se uita barbatu-mio la meci, Sara doarme...
Mai tarziu iesim la plimbare, ca la noi e cald si frumos, sic:P

Danielutzo te simti mai bine? Ai fost cuminte si au fugit virusii de la tine:)
Ce medici au spus ca sotul tau are cancer? Aia din Elvetia? Ca ma gandeam ca doar in Ro sunt inconstienti din astia...

Pe o prietena de-a mea anul trecut au sunat-o medicii de la spital sa-i spuna ca tatal ei care era internat ca are probleme cu stomacul are cancer. Dupa cateva ore o suna sa-i spuna c au gresit, ca au incurcat numele si ca de fapt era vorba de alta persoana

ralucutzo ce tinerei sunteti:) Cred ca abia asteptati sa vedeti bebe afara din burtica, da las ca nu mai e mult.

Dana esti pe mess? Daca da, zai ceva ca mi-e ca dau peste barbatu-to:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Si mie mi-e dor de burticaaaaaaa...cand vad pe altcineva , imi vine sa ma pun pe treaba

Site Amalia

Mergi la inceput

Flavia, medicii din Elvetzia, au gresit o litera la cuvintul respectiv si a iesit altul, adica cancer in termeni romanesti. Da' la o persoana acum citziva ani, avea cangrena la un picior si din greseala i l-au taiat pe celalalt. Sa-ti mai spun ca dupa ce am nascut, aveam la burtica 9 copci, le-au scos, dar dupa vreo 4 zile am simtzit ca ma impungea pe la burta, asa ca am constatat ca 4 erau inca la locul lor si incepea sa se infecteze.

Fetelor dispar ca am lasat-o pe Isabella pe olitza cu tat'su, se screm amindoi, ca nu stiu care face primul.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si mie mi-e dor de inca un bebe, si sigur mai vreu cel putin 1, doar ca putin mai tarziu. Parc adaca am inceput, nu ma mai pot opri:)

Daniela sti cum se zice, e omeneste sa gresesti, dar e tragic cand cineva se joaca cu viata unui om :(
Care a facut primul la olita?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput