Mamici casnice (10)
Raspunsuri - Pagina 12
ange spune:
andora,incearca sa-mi explici si mie ca mor de curiozitate.nu inteleg nimic.am pirdut firul...
andora spune:
quote:
Originally posted by ange
bey eu nu pricep nimic.ce se intampla si unde???
Cami ai mare grija de voi mai!!! Ce zic vecinii? E tare urat ce povestesti ! offf sa treaca vantul si furtuna si sa vina colegu' la voi sa nu mai fiti singurele

Daca-n intrebare te refereai la subiectul cu homosexuali - e la discutii generale...
Daca te refereai la vestea aceea oribila.. tot acolo e... a murit o mamica care trebuia sa nasca acum.. fetita ei e bine insa ea a facut stop cardiac si gata

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

andora spune:
Cami hai ca te-am prins pe mess si am vb.... mai TINEM PUMNII SA TREACA RAPID FURTUNA SAU CE-O FI!!!!!! Pup duuulce de tot copiilor si aveti grija de voi!!!!!!!!!! Sper sa aveti lumina permanent ca la atatea grade minus ar fi o catastrofa
Mai numai vesti rele seara asta 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

pinquleasa spune:
apai mai fetele eu is in urma tare
scrieti nu gluma...... voi nu prea va incurcati bagati aici la greu...
eu am absent motivat alexutu se imbogateste la dintisori si-mi da de furca e racita , am mai facut si vaccin asa ca distractie pe mine
...cred ca mai dureaza cateva zile pana ii sparge si al doilea ...si apoi sper sa am fetita pe care am avut-o inainte ...pana atunci mai stau pe margine va privesc din umbra!! :) ...iara voi sper sa nu ma uitati.
Nico
diadaniela spune:
Nico ,nu te uitam !Da-i un
la fetita ca o sa treaca si perioada asta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cami ,cum s-a starnit ma furtuna asta ?Dintr-o data asa?Copii sunt speriati?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
da,asa dintr-odata.nici meteorologii nu au anuntat nimic.Au zis ca ninge si e grindina dar in nici un caz vantul care este...
Au anuntat ca se opreste in cateva ore.doamne ajuta ca eu mor de frica inainte sa ma ia vantul
am citit de fatuca aia:Andreeac. Saracuta,ce tragedie!D-zeu sa-i ocroteasca bebelusa...
mihaela amalia spune:
'Neata...hai trezirea somnoroaselor ca eu va astept de la 7 cu 
Wow Cami si eu in locul tau as fi moarta de frica...mai ales fara coleg acasa...
Cat despre vremea asa...s-a intors lumea cu fundu'n sus...e de jale...si asta e doar inceputul cine stie ce va mai urma....
sa citesc si eu despre AndreeaC..ca m-ati facut curioasa de mor...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
diadaniela spune:
Neata!
Miha ,da-mi si mie o cafea ca eu n-am apucat sa-mi fac.![]()
Cami ,sper ca sunteti bine.
Asteptam vesti de la tine!
Dana
impreuna spune:
Hei Miha vezi ca azi e sambata:) Am dormit in sfarsit si eu mai mult, dar m-a trezit Sara ca batea in usa:)
Cami sper ca ai trecut cu bine peste noaptea asta, ls ca azi vine colegul si sarbatoriti.
Despre schimbarile de clima ce sa zic, nu stiu cum e la voi, dar in Romania se simte ca ceva nu e la locul lui. Sa speram ca se opresc aici si nu se da totul peste cap.
Fetelor la tragedia AndreeiC n-am cuvinte, am plans si eu de cate ori citeam postarile, nici mie nu-mi vine sa cred dar din pacate asta e viata, intotdeauna se termina cand nu suntem pregatiti. E cumplit pentru famili care a ramas in urma, pentru micuta care nu-si va cunoaste niciodata mamica 
Noi putem sa fim alaturi de ei si sa-i ajutam cum putem, ar fi bine daca le-am trimite niste banuti, in caz ca se aduna si famili isi va da acordul. Sa vedem ce va spune gandacica zilele astea :(((
Flavia (sotie si mamica fericita)