Mamici casnice (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Care a facut pana la urma primul???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

'neata si de la noi.
am avut o noapte agitata...dar rau de tot...
supravietuimpericolul a trecut.Nu-mi era frica decat ca ramanem fara curent si inghet cu copii in casa.
Vantul la 100km nu are cum sa-mi ia casa pe sus.E din caramida.Aici casele sunt din cartoane.Deci,ma gandeam eu ca intai zboara toate casele din carton si apoi cele din caramida:))) La frica ai o logica!!!
Acum e ingrozitor de frig.In casa nu se simte evident dar cand privesc pe geam totul e paralizat.Parca "nu e viata" afara.
Deja sunt satula pana in gat de Canada asta.La clima ma refer...

azi noapte am tot citit si eu de Andreea.Sunt bulversata.Nici nu pot sa-i citesc mesajele de condoleante.
Flavia cand "gandacelul" va spune ce a decis familia sa-mi spui si mie.Vreau sa particip si eu.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

am uitat sa va si sa va urez week. placut .
pana marti nu cred ca voi avea timp sa trec pe aici
astazi si maine am cursuri cu copii,amenajeaza si locatara mea(e o mamica cu 3 copii cu varste intre 4 si 7 ani) si plus de toate astea vine colegullllll si sta pana luni seara sau marti dimin.
sa nu strigati dupa mine ca voi fi ocupata
dar cand voi reveni aici am sa fiu fresh si cu pofta de "palavre".
acum am putin moralul la pamant...
pup si va ador

c.

Mergi la inceput

Cami bine ca sunteti intregi si ca a trecut noaptea de cosmar... Weekend placut si tie si...bafta mare cu colegu

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,ma bucur ca a trecut pericolul.M-am gandit azi noapte la voi.sa aveti un wk placut si sa te distrezi bine cu colegul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

miha ,mai ai cafea de dat? Ca a mea a iesit cam tare si nu-mi place.Mi-e leneee sa fac alta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by impreuna
Care a facut primul la olita?:

Flavia (sotie si mamica fericita)

Nici unul, dar acum dorm amindoi, bineintzeles in paturi separate, ca altfel mi-e frica c-o turti kupilu', e suficient ca ma turteste pe mine

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

miha ,mai ai cafea de dat? Ca a mea a iesit cam tare si nu-mi place.Mi-e leneee sa fac alta.

Dana

Sigur ca da.... exact cum iti place tie

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mama fetelor cum e vremea la voi, aici ploua si tuna de m-am speriat, e mai rau ca-n mijlocul verii. Nu se vede nimic afara, mai departe de 4 metri, o ceatza si urit.
Ufff, vremea asta-i pentru facut copii, dar... sintem la post, conform ordonantzelor medicului
Ce spunetzi, va trimit un pic de ploaie, poate, poate... s-o prinde la voi.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Mama fetelor cum e vremea la voi, aici ploua si tuna de m-am speriat, e mai rau ca-n mijlocul verii. Nu se vede nimic afara, mai departe de 4 metri, o ceatza si urit.
Ufff, vremea asta-i pentru facut copii, dar... sintem la post, conform ordonantzelor medicului
Ce spunetzi, va trimit un pic de ploaie, poate, poate... s-o prinde la voi.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

La noi e super, super ...soareeeeeee si calddddddddd.Acuma am intrat in casa....

te rog nu trimite si p'acilea nori si vreme urata, ca eu una ma saturai, vreau calduraaaaa, vreau varaaaaaaa

Site Amalia

Mergi la inceput