Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
![]()

Nu pot sa cred......
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
mirela10 spune:
ma rog ca Dumnezeu sa dea putere familiei sa accepte ce s-a intamplat si mai ales ca bebe mic...of,ma cam ineaca plansul...sper ca bebe mic sa aiba parte de afectiunea si dragostea care numai mami i-o putea oferi.Domnul sa aiba grija de el!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
Doamne da putere fam. sa treaca peste asta si sa o poata iubi pe Maria, sa aiba parte de iubirea si afectiunea pe care numai o mama o poate da.
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
nicoleta raducu spune:
Doamne...sunt socata...

Pling in hohote..si nu pot sa cred....

DUMNEZEU sa fie alaturi de Maria....sa o vegheze ...Mami a ei o sa o vegheze din ceruri...

De ce uneori se intimpla si lucruri atit de tragice????
Doamne...Nu-mi vine sa cred.....

Andreea...Dumnezeu sa iti vegheze somnul cel vesnic....

Familiei.....multa putere sa accepte aceastta cruda situatie....

Nicole si Daria Sofia
sheba spune:
Incredibil!!!Doamne, cine ar mai crede ca se mai poate muri la nastere in ziua de azi?Dumnezeu sa dea putere familiei si sa aline aceasta imensa suferinta cu inocenta micutului care acum ar fi trebuit sa fie la sinul mamei.
Off, am ramas fara cuvinte, pur si simplu incremenita.
T_Ioana spune:
Eu nu pot sa cred! Refuz sa cred ca Andreea a patit ceva! Nu se poate! Poate totusi e o greseala, Gandacel poate nu ai inteles tu bine, poate e totusi ok....doar atatia oameni scapa dupa iun stop cardiac....
Doamne Dumnezeule. nu e drept sa se intample ceva rau.....

Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

, Deea mamica cu ingerasa
35+