Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 13
irinel2005 spune:
De cind a postat Gandacelu stau ca prostita si nu-mi vine sa cred; lacrimile imi curg insa pe obraji si nu ma pot opri din plins.
Doamne, ce nedreapta e uneori viata. A platit cu viata ei viata copilului pe care si l-a dorit atit de mult.
Ma doare sufletul.
Sa-i dea Dumnezeu Mariei o viata frumoasa, senina si fericita. Asa cum si-a dorit mama ei pentru ea. 
Irinel si bebe Ilinca Ioana
alina80 spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred ce am citit!
Cum e posibil in anul 2006 sa se moara la nastere?????????????
Stie cineva cum a nascut, natural sau cu cezariana? Si cu ce dr.? A fost vina medicilor? Ea avea probleme cu inima?
alina80 spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred ce am citit!
Cum e posibil in anul 2006 sa se moara la nastere?????????????
Stie cineva cum a nascut, natural sau cu cezariana? Si cu ce dr.? A fost vina medicilor? Ea avea probleme cu inima?
Denisam spune:
OOFF DOAMNE, NU-MI CRED OCHILOR CE CITESC

, DE CAND M-AM TREZIT SI AM AFLAT ASTA S-A DARIMAT CERUL PE MINE,NICI NU MA MAI POT BUCURA CA FACE DULCINEEA 1 LUNA AZI.
NU POT SA CRED CA I S-A INTAMPLAT CEVA MAMICII ANDREEA!

MA ROGLA DUMNEZEU SA NU FIE ADEVARAT SI BEBE SA AIBA PARTE DE DRAGOSTEA BUNICILOR SI A TATICULUI!

gANDACEL, STIU CA AI 2 COMORI SI ITI DORIM SANATATE SI SPERAM SA NE DAI VESTI, EU CRED CA ARE LEGATURA CU CAZATURA CE A AVUT-O IN ZIUA RESPECTIVA...
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Alina iti vine sa crezi? toti imbecilii sunt la Polizu?????
ieri noapte s-a intamplat tragedia. Maria a iesit prin cezariana.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Uff...si eu cred ca a avut legatura cu cazatura aceea......off
...sper ca Maria sa fie inconjurata de toata dragostea pe care o merita...cruda e viata uneori...f. cruda...biata fetita si familie...si eu zic, vorba Giovei, ca toti imbecilii s-au strins la Polizu...mare pacat
...
Denisa feicitari pentru 1 luna fix...cum merge cu lapticul? Bee cred ca tu ziceai (daca nu am baut gaz) ca hernia ombilicala trece de la sine...eu stiu de la mama ca trebuie legat buricutul totusi ca sa se traga, ca altfel exista si adulti care se opereaza de hernie ombilicala..Bia are acum leucoplast la buricut si asta seara i-l scot sau maine ca sa-i puna mama iar duminica..las 1 zi de cind il scot pina pun altul ca sa nu se irite locul..i-l scot in baie in cadita!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
raalucutza spune:
ma rog ca DOMNUL sa-i vegeze somnul mamei si asupra bebelusului MARIA !!!!

RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by T_Ioana
Eu nu pot sa cred! Refuz sa cred ca Andreea a patit ceva! Nu se poate! Poate totusi e o greseala, Gandacel poate nu ai inteles tu bine, poate e totusi ok....doar atatia oameni scapa dupa iun stop cardiac....
Doamne Dumnezeule. nu e drept sa se intample ceva rau.....
Ioanalui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
este adevarat... am vorbit azi cu colegele de serviciu, toata lumea e socata... ma iertati, nu voi mai scrie... de fapt e ciudat sa mai scrii ceva in astfel de momente
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
Laura Ioana spune:
DOAMNE ESTE INGROZITOR CE AM CITIT!!!! ESTE REVOLTATOR SA SE MAI MOARA LA NASTERE IN VREMURILE NOASTRE!!!! NISTE CRIMINALI FARA INIMA SUNT CEI CE AU FACUT TRAGEDIA ASTA SA SE INTAMPLE!!!! MA ROG PENTRU SUFLETUL EI DE MAMICA SI CA MARIA SA AIBA PARTE DE DRAGOSTEA PE CARE O MERITA ORICE COPIL!!!!

Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
gandacelu spune:
am mai citit din urma si am aflat de cazatura, nu cred sa aiba legatura... din cate am inteles, ea a vrut sa nasca natural, dar nu stiu cum i-a ajuns lichid amniotic in sange, urgent i s-a facut cezariana, copilul a fost salvat, dar andreei nu au mai avut ce sa-i faca
acum este o ancheta la polizu sa se vada cine e vinovatul
si eu am avut probleme mari la prima nastere la Polizu, acuma nu stiu daca e vreo coincidenta... pe ioachim l-am nascut la municipal cu Badiu, un doctor de exceptie
gata, fetelor, stiu ce simtiti... imi pare rau ca v-am adus o asemenea veste... dar poate cine stie va fi de folos cuiva
daca mai aflu amanunte va scriu
numai bine tuturor
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim