Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata eu am marsupiu. L-am dus pe Marco in el, dar in pozitia culcast. pt. cea verticala e prea mic, dupa 2 luni.Daca si al tau are pozite culcat poti sa-l duci linistita. Mie mi-e cam greu marco, il duce Clau mai mult.

Ilinca e frumoasa foc, parca seamana cu Bia.
Am rectificat lista.
am pus poze noi in album pe contul comun.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Gandacelu, spune-ne te rog ce s-a intamplat!!! Ce e aia eclampsie? A paptit ceva Andreea?
Orice-ar fi suntem alaturi de Andreea. Please!!!
Off Doamne, sper ca nu e grav.
hai nu ne mai tine pe jar.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hi hi Ioana m-am exprimat eu gresit..cind am fost la barza mi-au aratat o chestie care era ca un cos...in ea statea bb mic la orizontala...dupa citeva luni desprindeai o parte din ea si devenea marsupiu unde il puteai plimba la verticala..eu la astea m-am gindit..nu stiu exact la ce virsta e bine sa-l punem in ea..cica atunci cind isi tine spatele..adica pe la 6 luni...pai atunci eu sigur nu o sa mai pot sa o car pe Bia..eu ma gindeam ca de la 2 luni la 4 sa o pun in ceva, dar nu stiu daca e sanatos pentru ea...apropo cu parul, asa mi se pare si mie ca Biei la spate i-a mai crescut dar in fata ioc..cit priveste prestatul nu ma speria ca eu mor de frica sa nu se fi intimplat ceva atunci..asta mi-ar mai lipsi acum..am fost putin inconstienta dar nu cred sa fiu eu asa "norocoasa" taman acum..Teolinda zici ca Bia ramine cheala intai pe laterala..abia astept sa-i creasca ala nou! Ura!Eu am auzit ca poate creste si mai deschis, dar si mai inchis decit cel de la nastere!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

se pare ca s-au spart vase de sange si a intrat lichidul amniotic in sange si a facut stop cardiac

stiu ca nu e un moment bun sa va spun asta, stiu ca unele va pregatiti de nastere... imi pare rau... mie tot nu imi vine sa cred, o vazusem saptamana trecuta, era zambitoare si frumoasa si buna, ca de obicei

..............

ma scuzati, nici macar nu stiu cum sa scriu, sunt inca in stare de soc...

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Ce s-a intimplat cu Andreea??? Ce? Doamne, spune-ne nu ne mai fierbe!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

o,Doamne,nu-mi vine sa cred...sunt socata si mi-a dat lacrimile instantaneu.nu ma pot gandi decat cu cata bucurie astepta ANDREEA acest moment,si acum...si bebe mic...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Vai, Gandacel, te rog spune-ne ca nu a ramas bb singurel. Te rog

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Off....

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Gandacel te rog... nu se poate.. nu-mi vine sa cred...vai ce durere de cap m-a luat...

Mergi la inceput