Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Cata eu am marsupiu. L-am dus pe Marco in el, dar in pozitia culcast. pt. cea verticala e prea mic, dupa 2 luni.Daca si al tau are pozite culcat poti sa-l duci linistita. Mie mi-e cam greu marco, il duce Clau mai mult.
Ilinca e frumoasa foc, parca seamana cu Bia.
Am rectificat lista.
am pus poze noi in album pe contul comun.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Giova spune:
Gandacelu, spune-ne te rog ce s-a intamplat!!! Ce e aia eclampsie? A paptit ceva Andreea?
Orice-ar fi suntem alaturi de Andreea. Please!!!
Off Doamne, sper ca nu e grav.
hai nu ne mai tine pe jar.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Hi hi Ioana m-am exprimat eu gresit..cind am fost la barza mi-au aratat o chestie care era ca un cos...in ea statea bb mic la orizontala...dupa citeva luni desprindeai o parte din ea si devenea marsupiu unde il puteai plimba la verticala..eu la astea m-am gindit..nu stiu exact la ce virsta e bine sa-l punem in ea..cica atunci cind isi tine spatele..adica pe la 6 luni...pai atunci eu sigur nu o sa mai pot sa o car pe Bia..eu ma gindeam ca de la 2 luni la 4 sa o pun in ceva, dar nu stiu daca e sanatos pentru ea...apropo cu parul, asa mi se pare si mie ca Biei la spate i-a mai crescut dar in fata ioc..cit priveste prestatul nu ma speria ca eu mor de frica sa nu se fi intimplat ceva atunci..asta mi-ar mai lipsi acum..am fost putin inconstienta dar nu cred sa fiu eu asa "norocoasa" taman acum..Teolinda zici ca Bia ramine cheala intai pe laterala..abia astept sa-i creasca ala nou! Ura!Eu am auzit ca poate creste si mai deschis, dar si mai inchis decit cel de la nastere!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
gandacelu spune:
se pare ca s-au spart vase de sange si a intrat lichidul amniotic in sange si a facut stop cardiac
stiu ca nu e un moment bun sa va spun asta, stiu ca unele va pregatiti de nastere... imi pare rau... mie tot nu imi vine sa cred, o vazusem saptamana trecuta, era zambitoare si frumoasa si buna, ca de obicei
..............
ma scuzati, nici macar nu stiu cum sa scriu, sunt inca in stare de soc...
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
utocatalina spune:
Ce s-a intimplat cu Andreea??? Ce? Doamne, spune-ne nu ne mai fierbe!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
mirela10 spune:
o,Doamne,nu-mi vine sa cred...sunt socata si mi-a dat lacrimile instantaneu.nu ma pot gandi decat cu cata bucurie astepta ANDREEA ![]()
acest moment,si acum...si bebe mic...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
LunaNoua spune:
Vai, Gandacel, te rog spune-ne ca nu a ramas bb singurel. Te rog 
, Deea mamica cu ingerasa
Pozele ale mele
gandacelu spune:

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
Giova spune:
Gandacel te rog... nu se poate.. nu-mi vine sa cred...vai ce durere de cap m-a luat...

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)