Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Irinel anticonceptionalele astea mi le-a recomandat si mie, dar eu am luat 6 ani pilule si stiu ca dupa 6 ani de utilizare a lor creste riscul de cancer la sin cu 50%...eu de aia as vrea sa le evit...dar care e faza cu bb sa nu sara nici o masa..adica daca Bia a mincat seara cu 5 ore pauza sau 6 se poate considera ca a sarit o masa ca nu a papat la 3 ore sau 3 ore jumate? Imm? Deci la mine asta pica din start..oricum daca nu s-a intimplat nimik cind am comis-o sapt. trecuta, de acum sigur nu se intimpla ca trecem la prezervative...bine ca macar mi-am luat cu cili!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
A...2 intrebari:
1. Cine a iesit cu bb in marsupiu pina cum? De care? Orizontal sau vertical?
2. Mie mi se pare ca Biei nu i-a mai crescut deloc sau oricum nesemnificativ parul de la nastere. La voi cum e?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
T_Ioana spune:
Mi se pare cam fierbinte baiatul meu, e drept ca ii este cald in patut ca e bine invelit dar tot timpul cat a papat mi s-a parut ca frige. I-am luat temperatura in fundic si era, CULMEA, 37.0, asa mica nu a avut-o niciodata. Sper sa nu fie nimic rau in asta.
Irinel e super dulce Ilinca (imi place la nebunie numele ei...) si unde mai pui ca e blonduta (si lui Razvan i se deschide parul la culoare....normal, daca seamana cu ma-sa
)si carnuta si scumpica foc....asa ca ce zici, o punem de o incuscreala? Poate va mutati inapoi la Cluj sa fim mai aproape....
Sa stiti ca si eu am patit o faza asemanatoare cu cea din clip. eram in liceu, cineva mi-a trimis un link si ma uitam deja de vreo 20 de secunde la o vaza cu flori, cu boxele la maxim (asa se cerea) cand a aparut o fata de extraterestru care urla. Am cazut pe spate de pe scaun si primul lucru pe care l-am facut a fost sa fug la oglinda sa vad daca nu am albit. Am zis dupa aia ca daca nu am murit atunci, apoi nu mai mor niciodata. Si apropo de linkuri, in prima pagina de la DC este un articol care se numeste "Batista sugarului" sau asa ceva, pe mine m-a oripilat filmuletul ala, pai cum mama zmeilor sa-i trag cupilului mucisorii cu aspiratorul....
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Cata la baiatul meu i-a mai crescut parul in lungime dar din fata parca i s-a mai dus, sau poate asa avea si cand s-a nascut dar acum daca i s-a deschis la culoare pare mai outin....
Eu il scot in marsupiu (sa mor daca am auzit de marsupiu orizontal)dar nu e prea grozav. Am vazut unele super faine la reclamamascata dar nu dau un milion si ceva pe el ca parca vad ca peste 3-4 saptamani nu-l mai pot duce ca ma cocoseaza, si asa nu imi e prea usor....asa ca trecem iar la carut, ca poate se mai incalzeste.
Am pus poze noi in album si am vreo 2 si cu bb in marsuopiu. Apropo de prestat, mare curaj ai, ca mie mi-a spus dr sa am mare grija ca la ce organism am raman instant insarcinata, si a zis ca imi recomanda prezervativul ca fiind cea mai sigura metoda in cazul meu ....ca iepuroaicele dom'le, ca iepuroaicele....
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
teolinda spune:
IOANA - stai linistita ca nu e mica 37,0 o pot avea si 36 cu ceva... de regula Nicolas cam asa o are. Iar in timpul somnului le scade temperatura. Nu-l mai supraincalzi pe Razvanel cu paturici ca e barbatel si trebuie calit. Bebeii oricum au temp mai mare decat adultii asa ca nu trebuie sa il infofolesti.
Bine ca v-ati incuscrit si voi
... IRINEL cu IOANA.
Pana la urma... cu mine cine se incuscreste? Sau Nicolas al meu nu place la nici o mamicutza de fetite?![]()
CATA - daca o scoti in carucior... chiar daca nu e soare... eu zic ca sta destul de bine acolo. Cel putin caruciorul lui Nicolas e atat de blindat ca nici nasucul nu-i ingheata de f multe ori.
Cat despre par... o sa vezi ca peste o luna o sa fie Bia cheala in laterale
. Lui Nicolas deja ii cade puful de la nastere... pe lateralele capsorului e din ce in ce mai chel, dar am citit ca asa e normal si de-acum ce va creste va fi mai inchis la culoare.Sa vedem...
Fetelor cu ochii... papanasul meu ma baga in ceata. Nu par sa se faca nici negri ca ai lui tati... ca sunt prea gri...dar nici albastri ca ai mei... ca sunt prea inchisi la culoare
. Ne pregateste inca o surpriza se pare... deja sunt obsedata ca nu pot sa imi dau seama ce fel de ochi va avea.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
Fetele aveti idee ce naiba se intampla cu paginile aste de se ingusteaza tot mai mult? sau a luat-o pe ulei PC-ul meu????
IRINEL habar n-am,dar eu am zis ca le,iau preventiv cu o zi - doua inainte.Alaltaieri am folosit preserv.
TEOLINDA si eu sunt la fel de curioasa cu ochii ... Or fi caprui ca ai sotului,sau verzi-albastri ca ai mei? Ca acum sunt f.f. inchisi parca bleumarin-verzui-caprui, depinde de lumina! Mai avem de asteptat 
Eu va mai citesc pe ascuns ca acum fac conta si e si cerberul mami prin zona
La trei vine colega-mea de birou si tipul cu PC-ul,deci pauza!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
MONI- asa si la noi...
in concluzie... CEATA. Mai avem de asteptat pana pe la 6-9 luni.
Lasa ca uite-acum zboara timpul... nici nu imi vine sa cred ca mai avem un pic si facem 3 luni.
Trimite-o pe mami acasa sa nu mai stea cu gura pe tine
. Vine si a mea acum sa ma mai ajute la diverse pe-aici... asa ca o sa dispar si eu ca mai stam la vorba ca fetele.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA nici asa nu-i bine,ca uite acum mi-a facut mamaligutza cu carne si cand plange DIANA o tine ea in bratze,exceptand cand vrea papa evident! Fug sa paaaap si eu!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
A plecat buni la Alba si iar am ramas noi 2 singurei acasuca 
.
Mirela, crema TRAVOCORT contine:10 mg izoconazol nitrat si 1 mg difluocortolonvalerat in emulsie ulei/apa.
Irina saracul copil, cum ai putut rade? si mie mi-a facut o colega o faza asa, daca ati stii ce am urlat in birou, apoi un biet copilas.
Monica, Liliana, ochii lui Marco sunt albastrii, si mama a zis ca seamana cu a lui soacra.doamne fereste sa-i ramana asa, ca as innebuni.
ma uit la pozele lui Irinel, pun si eu niste poze, rectific lista si revin.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by andreeaC
cred ca in curand o sa plec la spital. contractiile suntr la 4 min si mai dureroasee
AndreeaC
fetele, va dau o veste trista... au fost complicatii la nastere, nu stiu prea multe, cred ca a fost eclampsie... copilul e bine dar...
eu sunt colega cu andreea de serviciu si am aflat acum
nici nu stiu cum sa va spun, nici nu stiu daca e bine sa va spun...
.............................
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim