Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

VA ROG FRUMOS DATI-MI IDEI DE APERITIV IEFTINSI RAPID CA IAR AM MUSAFIRI SAMBATA.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cred ca ne ies incisivii laterali inferioriNu mai vreau dintii Asa repede.mama masii de treaba

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede de cate ori pe saptamana ii dai carnita si decate ori ii dai ou pe saptamana? Nu faci pauza de carne nici o oz pe sapt?

Noi ne pregatin sa plecam in week l amunte. Ne intoarcem duminica seara. De abia astept sa schiez din nou. Cuscra o s ama gandesc la tine cand imi dau drumul pe partie la Azuga

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee..fetele astea doua cred ca s-au vorbit ...la noi ar fi vorba d eincisivii laterali superiori..cel din dreapta il vad bine crescut in gingie...eu tot sper sa stea asa...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

am zile tare naspa cu Aidan, cred ca o sa ii de-a iar niste dinti ca altceva nu pare sa fie.Abia mananca ziua si noaptea nu pot sa imi permit sa nu ma trezesc sa ii dau sa pape ca numai atunci accepta sanul.Se trezeste la 1 si pe la 4 dimineata si ii dau san apoi pe la 8.30-9.00
Desi as vrea sa pot sa il obisnuiesc sa nu se mai trezeasca o sa mai astept vreo 2-3 luni.
Parerea mea ii sa nu ii lasati sa planga....bebelusii sunt foarte nesiguri pe ei si au nevoie sa stie ca mama vine la ei daca au nevoie.....lasandu-i asa sa planga numai mareste acea nesiguranta.

Delia, sper sa ai succes la formula, lui Aidan nu ii place DELOC!!!!Am incercat tot felul de tactici, mai indulcit, apoi lapte de vaca, am pus iaurt in lapte sa fie mai aromat....nimic nu merge.
Am citit mult despre asta, dr spun ca un copil care a fost alaptat mai mult de 6 luni va accepta greu sau deloc formula.
Eu am spus clar, la urmatorul bebe voi introduce formula pe langa alaptat de la inceput si ii voi da si ceai din cand in cand.Aidan acum nu vrea ceai, suc, nu mai vrea supa, nu mananca fructe, nici cereale.Nu pot sa il fortez sa manance....ce naiba sa fac????
Ii dau multa apa in schimb sa ma asigur ca ii hidratat...daca nu vrea san in timpul zilei trebuie sa aibe lichide asa ca bea apa.

Laura, super posterul!!!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cuscra ..gandeste-te mama...ca tare dor imi e de-un ski...daca n-avea soacra-mea mana in gips ...veneam si noi...ca daca o i-au pe mama , imi e ca ma umplu de nervi.Poate facem noi cumva.

Azi Ingrid o sa pape mancarica de fasole verde (data trecuta fasolea simpla i-a placut f tare) cu pui si putina rosie si ulei de masline.
Dimineata m-a cam sutuiut cu kiwi-ul meu..deh am lasat-o in pace...a mancat doar 50 de gr.Cred ca mai e vorba si de reglarea scaunului, ea facea acum de abia e a mancat ba alataieri pranz sau ieri dimineata.Eu ii dau debridat....cred ca se va regla nu?

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Emaaimee..fetele astea doua cred ca s-au vorbit ...la noi ar fi vorba d eincisivii laterali superiori..cel din dreapta il vad bine crescut in gingie...eu tot sper sa stea asa...

anis-am turbat si mie mi se par aia de sus crescuti bine in gingie,sa mai stea acolo,dar parca astia de jos ar fi si mai si.Avem 4 si acum inca 4 dinti,de ce ?I mean asa repede.Iar imi baleste la greu si e nervoasa,nu imi mai vrea solide prea bine.IAR DINTI?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multi ani, Marius Alexandru! (ancutzathree)
La multi ani, Stefan Daniel! (Giana)
La multi ani, Andreea! (Adaaina)
La multi ani, Ana Maria! (truli-luli)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25

Asta e mesajul prin care imi iau a doua steluta, asa ca o sa incerc sa fie unul pozitiv. Mi-a dormit gasca mai bine asnoapte. S-au trezit numai de 3 ori Bianca si de 4 ori Rares (socotit de la 11:30, prima trezire, pana la 6). Unele dintre voi ar zice ca ar fi rupte de oboseala dupa 7 treziri, dar eu ma simt f. fresh. Nu au mai plans, au mancat cate un pic de lapte sau au baut ceai si s-au culcat la loc. Aseara am incercat si eu sa ii las sa adoarma singuri . Mancasera si aveau chef de stat de vorba. I-am lasat si am plecat. Bianca s-a marai usor, Rares s-a jucat un pic si s-a pus pe strigat dupa mine. M-am dus la ei, am linistit-o pe Bianca, am vorbit un pic cu Rares... dau sa plec. Cand m-a vazut iesid pe usa, unde nu s-a pus fii'miu pe urlat ... L-am lasat 2 minute, cand am intrat din nou, urlau amandoi si aveau fata plaina de lacrimi ...am zis "gata!" ... revenim la metoda clasica. E drept ca au adormit in 3 minute, nu au mai parlamentat ca in alte seri ... Poate am sa mai incerc cu Bianca, ea cred ca are sanse mai mari sa invete.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Felicitari pt steluta.
Mi-a adormit mica tirana
Si eu ma simt fresh la doar 7 treziri comparat cu peste 10
Sunt niste scumpi Bianca si Rares in cu prietenul lor musiu motanu'

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, felicitari pt. steluta!

Sa-ti traiasca toti copiii! (am bagat si motanul in rand cu ei ).

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput