Bebelusi de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
ancutzathree spune:
m'netza
si 
va multzumesc pentru primirea calduroasa

"la multzi ani!"

stefan daniel
ana-maria
andreea
sa fie sanatosi si sa va bucuratzi de ei
emmaaimie sa stii ca am pus chiar bine in sarcina,am ramas cu 10kg in plus dupa nastere,insa la cat am fost de solicitata
am scapat repede de ele
,chiar daca nu prea m-a preocupat acest lucru,mancam de ma spargeam
...
...zici ca tu ii dai branzica? cum o faci,cu lapte din comertz?il mai fierbi inainte?da-mi te rog niste amanunte,ca eu n-am mai facut
,iar orez in lapte din care ii dai,instant sau facut din lapte de vaca si orez normal?
simona multzumesc de compliment,nici cu baietzelul tau nu mi-ar fi rusine,e un dulce
cin esti o norocoasa ca itzi adoarme vlad singur,la noi e un adevarat ritual cu adormitul:muzica buna!
dans 

la mami sau la tati in bratze,nici macar nu ne lasa sa ne asezam cu el ca-l apuca
...am incercat si noi sa-l lasam sa doarma singur dar n-am reusit ![]()
...
va las ca alex se cam freaca la ochi si tre' sa-l adorm

Anca &
Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by mitub
Fetele, Miruna a zis prima data TATA si al doilea copil a iesit fatadeci nu va impacientati ca e doar o vorba din popor.
Cat despre dependenta de san, Miruna a dormit noaptea cu ceva exceptii fiind alaptata, doar ca adormitul se facea in brate pana am pus piciorul in prag si am lasat-o sa planga.
La Cristina a fost o vreme esential feonul, acum adorme singurica mereu.
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
Iar Mihnea a zis "mama" si are fratior.
Chiar ar fi interesant sa facem un sondaj(asa sa ne mai delectam un pic)intre mamicile cu doi sau trei copii,si sa vedem daca primul cuvint are "influenta"asupra sexului celui de-al doilea bebe!
Hihi..Rares a zis tot mami,deci nu mai incerc a treia oara fiindca iese tot baiat

anis spune:

LA MULTE LUNI SARBATORITILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 17 : 
Marius - Alexandru (ancutzathree) 

Stefan-Daniel (Giana)si felicitari pt dintisor 

Andreea (Adaaina) 

Ana-Maria (truli-luli) 

AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Mai fetelor, cate am promis eu ca nu o sa mai fac la al doilea copil
. si vorba ceea, sunt si pediatru.
Dar tot copilu e sefu, si face ce vrea cu mine.
Bine ca nu prea ma motive sa ma plang recunosc, Medeea adoarme in fiecare seara fara probleme la 20,30-21 ba la san ba dupa san chiar daca o pun treaza in patut nu ma mai cheama la ea decat eventual o data pe luna.
Si nopatea se mai trezeste totusi o data suge si nanai direct.
Acuma de vreo o saptamana cred suntem pe cale sa stabilim si noi un program.
Se trezeste pe la 8.30
Papa fructe cu ceva, branza sau cereale la 9,30
La 11 papa tzitzi si adoarme dupa ce o pun treaza in pat in cam 5-10 minute, azi a adormit intr-un minut, si doarme 1 ora si 30 minute.
La 13.30 papa legume cu carne sau galbenus
La 15.30 adoarme, dar cam la san
vreo 40 de minute
La 17,30-18 papa cereale sau iaurt simplu
mai doarme pe la 19, leganata de obicei in carucior
vreo 20-30 de minute
La 20.30-21 adoarme dusa dupa programul de seara si tzitzi
Apoi mai papa la 2-3 si 5-6.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Acuma stam asa linistite ca ne-a dat dintisorul o pauza cred, ca saptamana trecuta ma luam si eu de cap.
Am si eu o intrebare la fetele care alapteaza. Ce ne facem cu completarea de lichide?
Medeea mai bea ceva ceai cam 30-60 ml pe zi, dar suc nu vrea nici de portocale nici de mere. Eu o sa mai insist dar nu stiu cand o sa am succes, sincer.
Si inca ceva cum planuiti sa procedati cuintarcatul si de cand?
Eu nu stiu inca exact, la 7-8-9 luni as vrea sa o obisnuiesc sa bea ziua lapte formula si dimineata si seara sa mai suga.
da oare o sa am succes cu bibe? Oare nu ar avea rost sa incerc direct cu canita?
Pe de alta parte nu as vrea sa o intarc de tot pe la 7 luni ca e cam devreme, dar daca incep doar la 9 luni sa ii dau formula o sa vrea?
Voi pe unde mai cititi cum au procedat concret alte mamici cu copiii mai mari?
anis spune:
Dede acelasi intrebari am si io...am zis ca o sa o alasptez cam pana la 9 luni...in mai trebuie musai sa plec din tara.
Cu bibe..n-am avut succes si am zis ca incerc canita.Din ce mi-a zis dr mea, era vb mi intai de 500ml/zi lactate ,intai si pe urma sucul.CU ce ii dai sucul?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
delia grozav spune:
Anis suc ii dau cu bibe, dar nu vrea, dar ceai bea din bibe cate putin.
anis spune:
Laura am vazut wallpaper-urile...foarte haioase...
Pupici la ingerashi 
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
dede eu cred ca bea suficiente lichide puiutza ta, avand in vedere si mesele de lapte de peste noapte. Atunci cand va avea o masa completa de solide (cam 200 gr), fara laptic repede dupa aia, poate e cazul sa iti faci griji de ceai sau sucuri. Dar vine si vara si atunci sigur vor cere ei singuri sa bea din cauza caldurii. Cel putin eu pe asta ma bazez.
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP
delia grozav spune:
La multi ani!
MARIUS ALEXANDRU
ANA-MARIA
ANDREEA
STEFAN DANIEL