Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pai cam pana la 2 anisori cred cand le iasa toti dintisorii si maselutele Lia2000. Asa ca de abia incepem.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata fetelor..am mai aparut si eu sa va salut...
Felicitari tuturor puilor pt dintisori, pt stat in fund si pt fantasticele cuvinte "mama" si "tata" ..
Nu sunt in urma cu cititul, doar ca memoria mea inca este afectata (stiti voi...de la sarcina..), dar promit ca lucrez la asta..
Intai ma laud si eu putin..desi nu am mare lucru cu ce, dar aseara l-am cantarit pe vlad si are 8.800 la 6 luni si 2 sapt... mancam bine, chiar si supica (asta de cand ii dau carnita)...si de o saptamana ma tot uit si astept si eu dintisorii...se vad cei doi de sus, dar intarzie sa apara? o sa fim un mic castor...oare cam cat dureaza pana sparg gingia? nu avem probleme cu durerile..inca..
Aud ca va plangeati de somnul copiilor...eu pe vlad am evitat de la inceput, cand avea colici, sa-l adorm in brate..adormea singurel cu suzeta, iar acum de cand isi nimereste degetele, suzeta a devenit jucarie..cum i se face somn, isi baga degetul mare in gura si-si vede de somnul lui.. sunt si momente cand e ff obosit si atunci ar vrea sa adoarma in fund... cum il culc incepe scandalul .. dar incerc sa-i distrag atentia, sau il las sa planga...
Simonaci...nu ne-ai spus cum a fost la dr..

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Lia2000

Fetelor, cochetelor!
M-a mai si luat maica-mea in suturi ca n-am grija de fata, ca de-aia nu mananca (ce-i drept, m-am gasit si eu acu sa-i schimb formula si tetina...) si ca ar trebui de-acuma sa vin cu ea acasa....

Lia & Gia

Mai Lia, scuze ca ma bag, dar m-am enervat eu cand am citit. Cum adica nu ai grija de fata?!?! Stai la tv, iti faci manichiura si lasi copilul sa urle de foame? Sau cum!? "si ca ar trebui de-acuma sa vin cu ea acasa" adica e copilul tau si trebuie sa ti-o creasca ea, ca tu nu esti in stare? Poate nu am inteles eu contextul, dar daca eram in locul tau, ii saream la beregata (prin telefon).

In alta ordine de idei, pupici multi Giei, sa iasa repede dintisorul si sa se linisteasca!

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Asta e mesajul prin care imi iau a doua steluta, asa ca o sa incerc sa fie unul pozitiv. Mi-a dormit gasca mai bine asnoapte. S-au trezit numai de 3 ori Bianca si de 4 ori Rares (socotit de la 11:30, prima trezire, pana la 6). Unele dintre voi ar zice ca ar fi rupte de oboseala dupa 7 treziri, dar eu ma simt f. fresh. Nu au mai plans, au mancat cate un pic de lapte sau au baut ceai si s-au culcat la loc. Aseara am incercat si eu sa ii las sa adoarma singuri . Mancasera si aveau chef de stat de vorba. I-am lasat si am plecat. Bianca s-a marai usor, Rares s-a jucat un pic si s-a pus pe strigat dupa mine. M-am dus la ei, am linistit-o pe Bianca, am vorbit un pic cu Rares... dau sa plec. Cand m-a vazut iesid pe usa, unde nu s-a pus fii'miu pe urlat ... L-am lasat 2 minute, cand am intrat din nou, urlau amandoi si aveau fata plaina de lacrimi ...am zis "gata!" ... revenim la metoda clasica. E drept ca au adormit in 3 minute, nu au mai parlamentat ca in alte seri ... Poate am sa mai incerc cu Bianca, ea cred ca are sanse mai mari sa invete.

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele, Miruna a zis prima data TATA si al doilea copil a iesit fata deci nu va impacientati ca e doar o vorba din popor.
Cat despre dependenta de san, Miruna a dormit noaptea cu ceva exceptii fiind alaptata, doar ca adormitul se facea in brate pana am pus piciorul in prag si am lasat-o sa planga.
La Cristina a fost o vreme esential feonul, acum adorme singurica mereu.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata,

Cred ca Ingrid citeste ce scriem noi...mai ales ce au scris Emaaimee si MonaI ieri...treaba cu sculatul noaptea pt tzatica...asa ca azi noaptea, s-a conformat si mi-a fractionat somnul d enu mai stiu de capul meu.Ba era de schimbat,ba de tzatica...ma si pacalit, desi a dat semne de foame ea s-a cuibarit in brtate la mine si mangaia tzaticile...
De-as mangaia si io un somn azi ....vise..vise

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Mitub, asa e... la noi tot fata dupa" ta-ta" primul cuvant clar al Iuliei. In toate testele mi-a iesit baietzi la ambele...daca n-ar fi prea multi ... as face si pe bb3...am capiat! ieri outz azi canitza... e bine? si outz peste doua trei zile ?
Laura, FELICITARI PENTRU STELUTA!!!!!! scumpii tai!
Simona, e bine Mario.. da? copilashii nostri...s-au inteles sa le iasa dintii in acelasi loc vezi ? e un semn... cuscra mea nu stiu ce mai face... si de ginere imi e dor...si de KULTA

[red]
MARIUS ALEXANDRU - ancutzathree
STEFAN DANIEL-Giana
ANA-MARIA truli-luli
ANDREEA adaaina
LA MULTI ANI!!!!!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Cin, sa-i mai lasam cu degetul in guritza? e bine? eu stiu ca ar trebui dezvatati ... dar cum? asa e si fii-mea... suzetele le am degeaba! le arunca din patutz!

Lia, Gia, harnicutza!
Anis, suntem cred, toate! ai inceput sa-i dai outz si/sau carnitza?

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella...carnita azi ii dau.Si ou cred ca ii dau duminica.

Arsh...mama mia ce iute e...ce dumnezeu...e ardei capia......am luat foc......

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Am 2 stelutze, am 2 stelutze ...

Ia uitati aici:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/detail?.dir=/f464&.dnm=57cfre2.jpg&.src=ph

sigur o sa va placa!

Fotografiile noastre

Atat suntem de mari

Mergi la inceput