Bebelusi de iulie-august 2005 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vb ta Emaaimee..la 7 treziri esti fresh eu zic ca ma simt chiar odinita ...cred ca atunci cand nu vom mai alapta vom dormi si noi toata noapte..cine stie
Si la mine baleste...dar inca nu are semnele alea clare...doamne sa mai dureze...ca ma capiaza.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

pitecantrop-ma bucur ca sunteti bine acum.Asa intentionam si noi sa o lasam sa planga ca nu se mai poate.Deja aseara a plans o h si apoi s-a trezit mai rar chiar nu a vrut tzatza de fiecare data nu ma las,mai urmeaza continuarea din seara asta.Imi aduce sotul ear plugs/dopuri pt urechi si mai urmeazao tura de taraboi
Simona-eu nu vreau sa o mai legan,am facut-o cu trezirile astea si nu mai adormea noaptea decat leganata.Enough is enough.Plus atatea dati cand am cocolit-o cu mancatul ei semiadormita chiar si ziua asta de la 3 luni la 5 luni jum+nopti cu treziri de cel putin 5 ori.
Lia- pt dinti si va doresc sa va linistiti si voi
Adriana-aceesi parere o aveam si eu in leg cu plansul,dar bb e si f inteligent si cum a prins slabiciunea gata.Am citit mult si eu prefer sa aleg varianta asta pt noi.Nu sfatuiesc pe nimeni sa o aleaga-fiecare mama hotaraste ce i se pare potrivit pt puiul ei.Cam asta ar fi.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Bogdana, stiu ca are acum destule lichide ideea e ca vreau sa o obisnuiesc incet incet si cu alte gusturi de lichide, si e destul de greu la bebe alaptat dupa cum zice si Adriana.
Monica fa o tura si pentru mine, eu din pacate anul asta n-am nic o sansa ca nu ma incape nici costumul nici bocancii si am alte lucruri ma importante in care sa investesc acuma.
Eu ii dau de doua ori pe saptamana galbenus de doua ori vitel si de 3 ori pui.
La sapte luni bag si ficat o data pe saptamana.
Anissi Emaimee va compatimesc sincer si sper sa scapati o data de chin si voi si piticii.
Laura superbi ingerasii tai, si eu vrea asa ceva.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetelor...tot vreau sa va intreb.. cum stati cu fontanela??
Ca eu sunt cam disperata..e aproape inchisa, osificata.. nu e cam repede? este vreun risc daca se inchide asa devreme?

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, a mea a zis pe 15 seara TA-TA! Dar se uita in ochii mei cu cea mai mare dragoste posibila...si ma mangaia pe fatza.... Eu cred ca a gresit cuvantul, adica imi era adresat mie.... Ca tati nici macar nu era acasa atunci .
Si ieri a tot silabisit, dar azi nimic, parca a uitat...

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Apropos de lichide. Iulia are 3 mese de lapte pe zi, dar uneori o cere si pe a patra.
Avem doua mese diversificate, voi incepe si cu a treia in week-end.
Suc de fructe bea dupa amiaza cam 50 ml, la pranz niste zeama de supa, dar cere apa. Ii pun in canita ei si cum o vede incepe sa planga sa i-o dau. Si o duce la gurita imediat. Bea asa cam 50-70 ml pe zi.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Eu nu mai tin pasul cu voi am de lucru si de-abia mai apuc sa vad ce scrieti...Felicitari celor cu dintisori noi, cu noi cuvinte in vocabular si vad ca cei mai multi bebei incep cu TATA heheeeee :)
Noi nu avem inca dintisori facem maine poimanine 8 luni si noi nik, suntem puturosi, nu ne ridicam nici in picioare, nici in 4 labe. Da chiraim toata ziua chiuie, canta face brr mrr crr ca toate alea, nimic concret e un scumpel. Trebuie sa-i mai fac niste poze cand ma mai linistesc si eu.
Maine pelcam si noi o zi la munte la niste prieteni la o petrecere dar fara Andrei, nu ma risc sa-l iau cu mine si nu are trost. Speram sa fie totul bine si sa se descurce soacra cu toate papicile am cam emotii e prima oara cand plecam o noapte si o zi fara Andrei de acasa. Speram sa fie bine.
Va pup pe toate si pe bebicii care azi implinesc luna!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Ella2000

Cin, sa-i mai lasam cu degetul in guritza? e bine? eu stiu ca ar trebui dezvatati ... dar cum? asa e si fii-mea... suzetele le am degeaba! le arunca din patutz!

Lia, Gia, harnicutza!
Anis, suntem cred, toate! ai inceput sa-i dai outz si/sau carnitza?

Ella si printesele

poze

Pai tot pe acolo pe unde zice de somn,scrie ca e un lucru bun daca bb adoarme cu degetul ca totusi a gasit a metoda sa se selfsoothe/linisteasca.A mea asa adoarme seara si ziua-baga degetul si isi canta:aia,aia,aia,aia-cine o fi aia nu stiu,nu prea mai intereseaza.Decat sa sari sa ii pui suzeta.Macar atat-am scapat de grija suzetei.

Marius Alexandru (ancutzathree),Stefan Daniel (Giana), Andreea(Adaaina), Ana Maria (truli-luli)

Sa va zic ce traznaie mi-a facut:am ras amandoua de ea,ii era foame de san,dar si vroia pe burta si trage 2 guri hop pe burtica si vede sanul si vine in 4 labute,mai tarash la el si se apuca de supt asa.Rad in hohote eu si ea la fel de rasul meu,o intorc si papa normal adica
eu lungita langa ea fara sa o tin in brate,ea jucandu-se de zor,tra.Dar a papat chiar daca eu am uratii de pe 15 si vad ca ea papa san

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede eu am slabit atat de mult ca a trebuit sa imi cumpar un nou costum de schi si avand in vedere ca noi avem casuta la Sinaia si mergem in fiecare week a meritat sa imi cumpar alt costum. In clapari mai intru ca erau 38 .
O sa ma gandesc la tine si la Anis.

Multam de raspuns. Stiam ca se face pauza o zi pe sapt de carne. Noua ficat a zis sa nu ii dam ptr ca, contine toate toxinele, cei drept ca are si fier dar naiba stie cu atatea pareri. Oricum eu vreau sa ii introduc sapt viitoare peste alb.

pa gata am plecat.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Vroiam sa va intreb ceva.
Masa de pranz de solide-legume a lui Ingrid de la 13.30-14, de regula nu o nimeresc cu foamea in gat, suge cam pe la 12, dupa ce doarme un pic...si fiindca si dureaza f tare(mananca f incet), ori se plictiseste ,ori nu are foame...si iesim afara.
Sa ii dau si dupa ce ma intorc de afara??Deci masa de pranz ar fi una la 13-14 si alta la 16-17.E Ok asa? sau sa o las cu e a apucat sa manance la 14?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput