Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 5

veronici spune:
Mamaaaa,dar ce liniste pe acilea? Inainte daca nu va citeam doua zile trebuia sa recuperez cu paginile si acu.....juma de pagina? Ati cam lenevit sau prestati la greu? Eu am ordin sa prestez maine desi stateam si ma intrebam unde o sa mai intre si "dansa" ca se umflara ovarele de nu cred ca mai intra nici macar ....un ovul :))
Da` voi ce credeati?
Va pupic si va urmaresc ! Pas cu pas,pagina cu pagina !
http://photos.yahoo.com/verocika2002

thea_m spune:
Buna dimineata si o saptamana plina de soare va doresc!
Veronici este o listuta de mamici si gravidute, fete care au fost si sunt pacientele dr. Moisa. Si abia asteptam sa te trecem si pe tine pe ea, cu FIV reusit, ca si pe Aileene. Stai bine la capitolul foliculi si endometru. Bafta multa joi-vineri la punctie si apoi la ET.
Aileene cum te simti?
Amely , Rami cred ca v-ati distrat de minune la munte.
Amely ziua 25 azi, asteptam vesti ca nu mai faci laparo in martie.
Ingeras te incurajam si noi pentru laparoscopie, nu esti singurica. Nu te-ai gandit sa o faci la Giulesti daca vrei sa continui apoi sa faci inseminari cu dr. Moisa?
Liana noua ne va lipsi vitalitatea ta asa ca sa te intoci repede, da? Cum a fost la eco?
Danyalo cred ca metoda cu invaluirea e cea mai buna. Asta mai ales daca gigeii sunt mai putini sau mai lenesi, sa nu-i inhibam de tot .
Bety ne spui si noua planul de bataie? Stiu eu ca in martie te trecem pe listuta dar ce ati stabilit?
Liliana ce mai faci? Ai inceput tratamentul pentru FIV?
Tabitha sper ca ai terminat instilatiile cu bine si in curand ne dai o veste buna.
Sim La multi ani sotului tau! Sa traiesti alaturi de el fericirea celui de-al doilea copilas.
Cata un pentru un ingeras si mamica lui!
Oare ce face Indy? Mai stiti ceva de ea? fetele
Teodora
Poze
Aniversare 2006

ingeras26a spune:
Buna,
Despre mine: DILEMA MARE...stiti ca urma sa fac laparo...ei bine, am fost azi dim la Moisica, care mi-a spus ca sunt nebuna (putin mai voalat), ca nu are sens, ca ambele trompe sunt permeabile, ca spermograma este excelenta. "Cum, cu sotz de 25 ani si trompe perm vreti laparo?" Sus pe masa. Eu: nu prea ovulez fara stimulare...Ea: ei, zau: OS- folicul de 12 mm, dar cu endo stau prost (6mm) si mi-a dat estofem. Vrea joi iar eco si apoi inseminare (sapt asta). Si-mi zice: daca ramaneti insarcinata luna asta, putem sa va batem si eu si dna asistenta? eu zic "da" convins, din toata inima!
Asa ca m-am hotarat sa-mi ascult inima, sa facem ISA, sa plecam in concediu si daca nu se intampla nimic, in aprilie laparo.
Voi ce spuneti? Are sens sa ma tai? un dr zice "trompe bune", altul..."trompele par infundate" ... sa ma agat de acest "par"???
Inima imi spune "ascult-o pe Moisa" si mai da-i o sansa organismului, poate chiar nu a avut chef pana acum!
Pupicei, Ingeras

sim spune:
Dragele mele, am cantat vineri seara pana am ramas fara glas cu totii. Am facut karaoke vreme de vo 5 ore si tot nu ne dadeam plecati pe acasa. A fost super!
Liana esti o scumpa. Multumesc mult, am transmis urarile si sotul meu iti multumeste are mult (deja te stie din povestile mele).
Cum fuse la doftor?
Thea m-ai uns pe suflet cu urarea! Iti multumesc mult! Sa dea Domnul sa se intample asa dupa gandul tau bun!
Danyalo ai dreptate ce zici cu greturile...si eu mai vreau si promit sa nu plang nici un pic. Ca sa vezi cat de dusa cu cercu sunt, uneori cand ma mai ia cu diverse senzatii de genul asta (desi stiu sigur ca n-are de unde sa fie pui pe acolo) le traiesc cu atata placere de parca m-as pregati s-o iau de la capat.
Daca vreti sa vedeti de ce imi mai doresc un pui, va arat niste poze sa vedeti care este rezultatul singurei sarcini pe care am avut-o vreodata. Poze
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
Mami Simona si printesa Ruxi

thea_m spune:
Ingeras as spune sa iti asculti inima si sa o asculti pe ea. Imi amintesc ca si eu m-am dus la ea acum o luna hotarata sa incep procedura FIV, ca s-au refacut aderentele pe trompa buna, ea nu m-a crezut si mi-a aratat la eco chisturile pe care le aveam pe ovar, de acolo si durerile. As spune ca, in majoritatea cazurilor, stie ce face si nu se insala prea des. Daca as fi sa intorc timpul nu as mai face cu atata usurinta laparoscopie. Prima laparoscopie am fost usor de convins sa o fac, asa ca niste trompe lungi, semipermeabile, au fost scurtate, numai bine sa fac aderente si o sarcina extrauterina prinsa de aderentele respective. SE rezolvata cu operatie clasica, apoi o alta laparoscopie de nevoie, sa se rezolve aderentele ce s-au refacut. Azi, imi pare rau ca nu am descoperit acest forum, si implicit pe d-na dr., inainte de a face acea prima laparoscopie, poate lucrurile ar fi stat altfel. Cu siguranta nu mi s-ar fi dat trat. de stimulare de 2 ori cate 3 luni cu o pauza de doar o luna intre serii, cu o singura ecografie inainte de prima stimulare ce arata multi foliculi imaturi, deci fara o monitorizare pe parcursul stimularilor. Si ar mai fi si altele. Scuze pentru reactie, ideea ar fi ca ai luat hotararea cea buna, de a va mai acorda macar o sansa inainte de a trece la metode invazive. Pana joi si endometrul si foliculul vor mai creste cu siguranta, nu pot decat sa-ti urez bafta la inseminare!
Oana, Rami, Aileene asteptam vestile bune pe 27-28 februarie. Ce frumos ar fi!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

thea_m spune:
Simona mica ta zana in miniatura este o frumusete! Mi-am vazut visul ( o fetita blonda, cu zulufi si ochi albastri) in pozele tale! Sa dea Domnul sa vina cat mai repede un fratior sau o surioara la fel de reusit/reusita!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

ingeras26a spune:
TheaM, sar'na frumos!
Multa bafta in continuare :) Cred ca sambata sau duminica fac ISA.
Pupicei, Ingeras

rami 73 spune:
Buna fetele !
Eu acum am ajuns la birou, a fost un week-end de vis la munte (la Predeal), a fost o vreme superba ! Ne-am plimbat, am avut si o tentativa de skiat, a fost SUPER ! Si nu in ultimul rand ne-am aerisit capul de atatea ganduri, ca simteam nevoia...
Teo, iti multumesc pentru gandurile bune, tu mereu ai o vorba buna pentru fiecare... O pentru tine, cu dedicatie !
Sim, ai o fetita de-a dreptul minunata, e intr-adevar idealul fiecarui parinte ! Iti doresc sa-i faci cat mai repede o surioara sau un fratior si sa fiti cu totii sanatosi! Te
Ingeras, cred ca ai luat decizia buna cu Moisica, sa stii ca ea, daca ai o problema, iti spune in fata, daca nu, mergi pe mana ei. Poti sa mai amani laparo cu 1-2 luni, ai sanse sa reusesti inainte, mai ales ca sotul tau e ok.
Eu, nu stiu ce sa mai zic; mai nou sotul meu e ingrijorat de efectele tratamentelor pentru FIV(i-am mai povestit eu cate ceva, mai bine taceam)- stiti voi, risc de AVC etc. - si mi-a zis ca mai bine facem IAD, ca nu are nimic impotriva, decat sa raman cu cine stie ce sechele. Pe de alta parte, sincer mi-as dori un copil care sa mosteneasca si genele lui. E frustrant ca sotul tau sa aiba 60-70 mil (e drept nu prea mobili) si sa nu reusesti... de atata vreme si cu atatea inseminari. Sunt cazuri mult mai disperate care reusesc, iar eu sa fac IAD... nu stiu ce sa zic.
Vom vedea, timpul e un sfetnic bun... si poate mai imi dati si voi o mana de ajutor...
Amely, ma bucur ca ati iesit si voi din Bucuresti, stiu ca ziceai de mult ca simti nevoia, dupa atatea examene... Noi n-am ajuns pana in Poiana, cred ca si acolo a fost minunat !
Liana, te si incearca sa-ti revii...
Fetelor, am venit asa de fericita din mica "escapada" montana, si mi-a cazut efectiv cerul in cap cand am citit despre AndreeaC. Nici nu stiu ce-as mai putea zice, e atat de nedreapta soarta uneori !!! Pur si simplu nu reusesc sa-mi revin...
rami

ingeras26a spune:
Rami, multam frumos si e zic la fel...acum si cu 2 luni in plus sau in minus...tot acolo ajung! adica la gravideala si la bb!
Dar eu nu inteleg totusi cum un doctor imi spune ca trompele sunt infundate, iar celalalt imi spune ca snt bune, permeabile. Chiar nu inteleg.
Bafta multa si tie! Tu de ce nu faci ISA?
Ingeras

Amely spune:
Buna fetele! am fost o fuga la munte, de sambata pana duminica, atata cat sa luam o gura de aer proaspat si sa ne dam cu saniuta, ca mi-era un dooor...
Rami, a fost fain si in Poiana, numai ca zapada era tare pretioasa pe acolo, nefiind prea multa... noroc ca pe partie era cat de cat, or fi dat astia cu tunurile de zapada artificiala!
Olteancoo, de unde bagat cu capu-n zapada soro, ca bruma de zapada care era se topea vazand cu ochii de la soareee da saniuta tot zbura, saraca
Ingeras, Teo nu stiu ce sa zic, m-ati blocat definitiv...cu laparo. Si mie tot asa mi-a spus Moisica, ca n-are rost... Dar nu stiam Teo, ca tie mai rau ti-a facut...si ca ti-a favorizat si SE. Oare e normal sa faci aderente dupa laparo? Ma gandesc ca decat sa raman dupa operatie cu probleme mai mari decat am, mai bine lipsa...
Offf, si eram asa hotarata luna asta sa o fac daca vin rusii... Si nu imi ziceti ca poate nu vin, ca nu e cazul. Simt deja PMS-ul in creieri, ma doare capul de innebunesc, sunt irascibila, exact ca inainte de CM
Sa nu fiu nerecunoscatoare, iesirea la munte mi-a prins totusi ff bine!
Fetele inseminate Oana, Rami si cu FIV-uleti la purtator - Aileene, va tin pumnii stransi si ma rog pentru voi sa reusiti!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi