Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Thea iubita, sunt sigura ca o sa ai o printesa cel putin la fel de frumoasa. Ti-am vazut pozele Sunt sigura ca ochii tai frumosi vor fi mosteniti de puiul care isi asteapta randul sa vina.

Rami si eu te pup cu tot dragul si iti multumesc mult pentru vorbele frumoase!

O seara frumoasa va doresc!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Sim
Ce ingerash frumos ai!!!
Sa dea D-zeu sa-ti indeplinesti visul nr. 2 cat mai curand!!
Fetelor
Va doresc o sapt. linistita,plina numai de vesti suuper...fara tristetze...va rog eu muult!!

DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Stiu, Danyalo... dar eu de cand am citit despre Andreea nu-mi mai pot opri lacrimile...

De ce, Doamne?
............................................

Va rog, iertati-ma, imi este greu sa nu plang... m-a impresionat enorm tristetea acestei povesti, precum si solidaritatea sufleteasca de la subiectul dedicat Andreei.
Va pup cu drag.

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amely si restul fetelor si eu am fost zguduita de drama traita de micuta Maria, care a ramas fara mamica ei de la subiectul unde sunt si eu:"mamici de ian.-feb.2006"....sper ca Andreea sa o vegheze pe micuta si pe Tudor, de rai,acolo unde este!

Am facut si noi ieri 7 sapt...suntem cam fonfanite, sper sa nu fi racit, si crestem mari cu fiecare zi...am pus poze in album la "Bia la 7 sapt."..

Fete inseminate, cu FIv sau care prestati pur si simplu, va doresc zile fertile in continuare si abia astept sa mai aud de niste gravidute...Pupici de la mine si Bia!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Amely eu am facut aderente pentru ca mi-au scurtat trompele, au taiat din ele ( SE a fost abdominala, prinsa de trompa dreapta si ovarul drept), iar ce a vazut Moisa la laparoscopia facuta de Ion Ion a mirat-o foarte mult: se refacuse pavilionul singurei trompe ramase dupa SE, in mod natural, lucru care se intampla foarte rar pentru ca de obicei trompa se inchide in " deget de manusa" in cazuri ca al meu. Deci am fost norocoasa, totusi, daca noroc se poate numi ca am facut un spasm intraoperator ( laparo Giulesti) si nu au reusit sa verifice daca trompa mai este permeabila ( a vazut Moisa asta la HSG de dupa). Concluzie: se pare ca acum am o trompa permeabila, fara aderente ( cel putin dupa spusele M.), si ma rog sa fie si functionala si sa reusesc la una din urmatoarele 4 inseminari ce vor veni. Cred ca aderente nu se fac in toate cazurile de laparo, depinde de ce se gaseste acolo. Desi HSG este controversata si neacceptata de unii medici si nu poate da atatea informatii ca o laparoscopie, in cazul meu a fost mai putin invaziva ( HSG). Pe de alta parte sunt destule fete care au facut laparoscopie si apoi au ramas insarcinate, sau au facut laparoscopie si au constat ca totul este in regula. Tu pentru ce suspiciune ai face laparoscopia? Ce ti-a spus T.?
Sim multumesc, eu as vrea ca el/ea sa mosteneasca ochii albastri ai lui tati si sansele sa fie asa sunt de 75%. Pana la urma sanatos sa fie!
Rami sotul tau are dreptate in privinta FIV-ului, sper ca pana in toamna sa nu mai fie nevoie nici de asta si nici de IAD. Eu glumeam cu al meu ca, daca vine acasa cu un copilas, nu ma supar si nu il intreb cu cine l-a facut. Mi-a spus ca s-a interesat si nu a gasit persoane disponibile sa poarte 9 luni un copil si apoi sa-l dea , chiar daca este si al lui.
E trist ca AndreeaC isi vegheaza fetita si sotul de Sus, e tare trist ca s-a intamplat asa! Domnul sa o odihneasca in pace!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Ingeras, eu am facut 14 inseminari draguta mea! Toate la Moisica (unele din ele duble-inseminari !) Deci am state vechi in domeniu... Din pacate toate nereusite, desi ovulez natural, iar sotul nu sta atat de rau, doar ca lui nu sunt prea rezistenti in timp (nu rezista nici 24 ore), deci inseminarile trebuie foarte bine prestate dpdv al timing-ului.

Referitor la prof. Banceanu, si eu am fost pacienta lui (mi-a facut si mie HSG, noroc ca nu a fost dureroasa) si sa stii ca e mai pesimist din fire. Imi zicea si mie ca uterul e cam inclinat spre dreapta, ca trompele sunt cam subtiri, ca daca sotul nu are nu stiu cate sute de milioane f. mobili degeaba incercam etc.
Aceeasi HSG am aratat-o la alti nu stiu cati doctori (inclusiv Moisica) si toti mi-au zis ca e perfecta. Intre timp am mai facut inca o HSG (la vreo 2 ani diferenta - acum imi pare rau, sper sa nu fi facut mai mult rau), care bineinteles ca a iesit la fel de buna. Dupa aceea am facut si laparo, unde, la fel, trompele au fost ok, mi s-a facut doar o decorticare ovariana.
Parerea mea e sa bifezi cateva ISA (sau poate e nevoie doar de una ), iar daca nu si nu, sa faci totusi si laparo, rau n-o sa-ti faca, daca zici ca sotul tau e ok. Iti doresc mult succes !

Amely, nu-ti face griji de aderente dupa laparo. Asa cum spunea si Teo, apar doar daca se intervine pe trompe, si nici atunci intotdeauna ! Depinde de organism... eu zic ca de cele mai multe ori interventiile astea sunt benefice. Tu in ce zi esti acum ? Te

Cata, am vazut pozele cu tine si cu Bia...fara cuvinte ! Sunteti minunate amandoua ! Imi amintesc (eu nu postam atunci, doar citeam) ca ai conceput-o chiar in ziua dinaintea Invierii, e adevarat sau ma insel eu ? Si stiu ca ai urmat timing-ul indicat de Dr. T, Moisica iti spusese sa prestezi cu o zi inainte, nu ?

Liana, Tabi, Sim, Oana, Teo, Aileene, Danyalo, va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Ingeras, eu am facut 14 inseminari draguta mea! Toate la Moisica (unele din ele duble-inseminari !) Deci am state vechi in domeniu... Din pacate toate nereusite, desi ovulez natural, iar sotul nu sta atat de rau, doar ca lui nu sunt prea rezistenti in timp (nu rezista nici 24 ore), deci inseminarile trebuie foarte bine prestate dpdv al timing-ului.

Referitor la prof. Banceanu, si eu am fost pacienta lui (mi-a facut si mie HSG, noroc ca nu a fost dureroasa) si sa stii ca e mai pesimist din fire. Imi zicea si mie ca uterul e cam inclinat spre dreapta, ca trompele sunt cam subtiri, ca daca sotul nu are nu stiu cate sute de milioane f. mobili degeaba incercam etc.
Aceeasi HSG am aratat-o la alti nu stiu cati doctori (inclusiv Moisica) si toti mi-au zis ca e perfecta. Intre timp am mai facut inca o HSG (la vreo 2 ani diferenta - acum imi pare rau, sper sa nu fi facut mai mult rau), care bineinteles ca a iesit la fel de buna. Dupa aceea am facut si laparo, unde, la fel, trompele au fost ok, mi s-a facut doar o decorticare ovariana.
Parerea mea e sa bifezi cateva ISA (sau poate e nevoie doar de una ), iar daca nu si nu, sa faci totusi si laparo, rau n-o sa-ti faca, daca zici ca sotul tau e ok. Iti doresc mult succes !

Amely, nu-ti face griji de aderente dupa laparo. Asa cum spunea si Teo, apar doar daca se intervine pe trompe, si nici atunci intotdeauna ! Depinde de organism... eu zic ca de cele mai multe ori interventiile astea sunt benefice. Tu in ce zi esti acum ? Te

Cata, am vazut pozele cu tine si cu Bia...fara cuvinte ! Sunteti minunate amandoua ! Imi amintesc (eu nu postam atunci, doar citeam) ca ai conceput-o chiar in ziua dinaintea Invierii, e adevarat sau ma insel eu ? Si stiu ca ai urmat timing-ul indicat de Dr. T, Moisica iti spusese sa prestezi cu o zi inainte, nu ?

Liana, Tabi, Sim, Oana, Teo, Aileene, Danyalo, va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Oops, am postat de doua ori ! Sorry !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Rami, multumesc frumos. Esti o scumpica. Am observat ca Banceanu este pesimist din fire, dar tot este ciudat, ca el si spermograma mi-a spus ca nu e tocmai ok, sa faca tratament...si are normospermie (are 25 ani, ce Dzeu!). Nu fumeaza mult, nu bea, deci pt ce sa faca tratament? Valorile au fost super, intre limite si am repetat-o, sa fim siguri.
Merg pe mana Moisici cateva luni, luna asta ISA, luna viitoare concediu (fara ISA, ca ovulez in concediu) si sper ca pana in aprilie sa fim 3-4:) noi 2 si mie asa imi spune inima sa fac.
Am fost si la Biserica duminica si m-am rugat si luni am fost la Moisa si mi-a spus ca sunt ok, ca ovulez natural...ma gandesc ca poate si HSG si histeroscopia or fi facut cea bun pe acolo :). Iar daca nu raman pana in apr, ori laparo, ori direct FIV.

Bafta multa si tie! Care este planul tau in continuare? voi de cat timp incercati?

Pupicei multi, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Rami, suspiciunea la mine ar fi aceea de infundare a trompelor, dupa chiuretajul de acum 1 an... la altceva nu ma pot gandi... intr-un fel chiar imi e teama sa nu gaseasca ceva grav pe acolo si sa plec din spital fara vreo trompa/ovar (Doamne fereste), am citit de atatea cazuri...
Offf, si eram atat de curajoasa... Mi-e inima grea, m-a dat peste cap si tragedia Andreei, asa de tanara si frumoasa, cu toata viata inainte, si a plecat atat de repede...

Teo, iti multumesc pentru incurajare

Ingeras, eu zic ca Rami are dreptate, e cea mai buna decizie, daca nu-ti iese din 3 ISA (eu sper sa ramai din prima!) incerci si o laparo. BAFTA si sa vina bb cat mai repede!

Ma gandeam la mama mea, care la un moment dat nu reusea sa ramana gravida, credea ca e ceva grav. S-a dus la dr. si i-au spus ca avea sinechie de col, facuta in urma unui chiuretaj. I-au dezlipit colul si in luna respectiva a ramas insarcinata. De multe ori nu ne gandim la lucrurile simple, trecem direct la solutii radicale care ne pot costa (de mine vorbesc). Referitor la laparo, o sa o fac totusi. Acum nu mai gandesc foarte limpede, stiu doar ca vreau sa incerc tot posibilul, desi se pare ca toata lumea (in special familia) e impotriva. Dr-a mea de familie si Moisa mi-au spus ca e o nebunie. Sunt nebuna ca imi doresc un copil?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput