Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 4

ingeras26a spune:
Buna,
Alienee, bafta multa! Eu stiu ca peste 9 luni sa ai bb mik in brate! al tau, bineinteles!!! :)
Eu am fact saptamana trecuta HSG si am lesinat (la propriu) de durere. A fost, cum bine zicea cineva, "cea mai crunta experienta din viata mea". Trompa dr ok, stanga varza. A urmat histeroscopie exploratorie, unde s-a dovedit ca puteam eu sa mai incerc inca 20 ani sa fac bb :( stanga, cum am spus, ar dr, care parea ok la HSG, are canalul infundat, deci ce intra pe ea nu ajunge in uter :(. Miercuri imi face laparoscopie. As fi facut mai repede, dar sunt periculoase 2 anestezii generale asa de repede si am si sangerat pana acum (mi-a venit si CM a 2-3 zile de la histeroscopie).
Acum astept cu nerabdare laparoscopia. Sunt foarte optimista, sper sa iasa bine si sa imi desfunde tr dr, eu sper ca si stanga :) Las martie sa treaca normal, apoi fac ISA care sper sa prida, acum, ca voi avea tr. ok (cel putin una, sper). Daca nu, FIV in cateva luni.
Toate astea le-am facut la Prof. Banceanu de la Polizu, dar dupa laparo continui numai cu Moisica. Luni ma duc la ea...sper sa nu se supere ca le-am facut cu altcineva. Si din apr incepem ISA cu Moisica.
La sf lui martie plecam in Barcelona, Madrid si Caraibe (Riviera Maya). Perioada coincide cu ovuatia, daca CM va fi la timp :) si dupa laparo...deci se poate! sper! de fapt, ma incurajez singura pt laparo...
Va pup mult si mi-ati lipsit tare, tare mult...
Ingeras

utocatalina spune:
Aileene scumpa am citit prin ce ai trecut...nimik nu conteaza daca se lasa cu bb dorit..iti tin pumnii...eu nu am avut calc. citeva zile ca a fost la reparat...acum am, in fine..Bia luni a facut 6 sapt..am pus poze in album la "Bia la 6 sapt."...inca ne dispera colicii in special de la 18:00 la 22:30, dar o sa scapam pina la urma de ei...la controlul de 6 sapt. T mi-a zis ca sunt ok..noi am prestat din sapt. 5...acum sper sa nu ma trezesc graviduta, pentru ca nu este cazul (in schimb as vrea sa va treziti voi toate)...de acum suntem pe prezervative..asta este! Alaptez in continuare si mai am inca 10 kg de dat jos, asa ca m-am apucat de exercitii..in casa am adus o femeie pe post de menajera si in viitor de bona pentru Bia, asa ca sunt degrevata de curatenie, mincare..oricum Bia imi ocupa aproape tot timpul si sunt rare zilele cind am mai mult timp pentru mine...Va pupic pe toate si pe curind..sa auzim numai de vesti bune!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta

sim spune:
Rami distractie maxima la munte si sa va odihniti!
Ingeras auzisem eu ca este dureros, dar acum chiar m-ai speriat de-a binelea. Of, sper sa treci cu bine de laparo si sa se desfunde trompa.
Catalina tare-i scumpa Bia! Sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii! Un pentru printesa mica.
Noi mergem la chef in seara asta. Imi sarbatoresc sotul impreuna cu mai multi prieteni. Sper sa nu ia pe nimeni cu dureri de cap daca s-o auzi din restaurant si niste karaoke asa cum ne duce pe noi glasciorul.
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Mami Simona si printesa Ruxi

veronici spune:
Am fost azi la prof.Marinescu,sunt in ziua 8 de stimulare cu Menogon si Puregon si azi mi-a gasit un endometru spun eu destul de bun: 9.5 mm mai ales ca la toate cele 7 IA din istoria mea nu a fost mai mare de 7-8 mm in ziua 14 !! Si a mai gasit si cate 3 foliculi pe fiecare ovar. Sper ca pe joi- vineri(sapt.viitoare) sa fac punctia.si sambata-duminica ET (oare se lucreaza in week-end?).
Thea ce trebuie sa fac sa intru in listutza? Bebic?sau se pune ca am 7 IA si sunt participant f.activ la primul meu FIV(si sper ultimul)?
http://photos.yahoo.com/verocika2002

Liana30 spune:
aileene m'ai dat pe spate fatooooo..io zic ca e suficient unu da bun..asa ca mult noroc..sunt convinsa ca vei reusiiiii..iti doresc din tot sufletzelul meu..
rami distractie placuta ..si daca o zaresti pe zanacea de Amely bag'o putin in zapada ca de mult ii duce doruu
cata sper sa treceti si peste colici cat mai repede..Bia e o printzzesa minunata...va pe amndoua..
ingeras dragalas io sunt langa tine...hai capuu sus ca nu'i draku chiar asa de negru
daca vrei sa te convingi uitate la mine si ai sa vezi
..tin pumnii pentru miercuri...treci tu si peste..o sa fie binee ai sa vezi..
Teo nu ma las deloc sontac..sontac si tot apar
..o sa'mi fie greuuuu..foarte greuuu..pentru ca saptamana viitoare s'ar putea sa plec..si o sa'mi lipsiti multttt da'tot
sim "La multi ani!" sotzului tau
veronicitin pumnii!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
ete ca ma luai cu vorba si uitai...
maine la 9 ma duc la dc..
sunt in z11 maine si sper sa am neste foliculoiiii babanii..iar endo sa nu ma faca de ras ca il omor..parol!!!
am descoperit ca se poate face si pe'aci pe la mine..si am zis..de ce nu???
daca nu a vrut bb sa fie bucurestean???
atunci sa il fac oltean!!!!
o sa va anunt cum vin de la dc..
va pupacesc pe toate fara exceptie...
"Nimic nu-i imposibil!"

danyalo spune:
Liana
tin pumnii cat mai stransi.
Chiar daca nu am scris zilele astea nu inseamna ca nu am citit ci doar ca am fost ata de obosita...ca nu am mai avut puterea!!! Ce e cu Tabitha? nu a iesit nici acum din spit.?
mi-e dor de ea...
M-am obisnuit cu voi...sunt dependenta de voi...desi de multe ori nu prea ma amestec...
Io ce sa zic...azi ziua 15..si acu cateva ore am simtit ceva intepaturi..simt ca gata...se apropie...ovulation insa tocmai cand ii aduc vestea minunata consortului de cele mai multe ori se blocheaza si se alege praful din frumosul moment..de multe ori il invalui.. adik nu-i spun ca sunt in per. propice!!!
Am luat si restul analizelor...toate ok adik am avut contact in trecut cu virushii iar acum am imunitate..mi-am luat de o grija!!!
oricum cu oligo.... pe care o avem.... nu prea ne dam mari sanse...
In alta ordine de idei..la mia sorella au inceput greturile...si citez"draga..daca stiam io ca e asa de rau...nu ma mai incumetam"...ce n-as da sa am si io greturi...caci sigur nu as face mofturi!!!!
oricum va pe toate...si va doresc un week-end minunat!!!
Dany

Liana30 spune:
danyalooo stiam io ca esti acolo dupa perdea
iti multumesc..voi avea nevoie..
spor la prestat...hai ca stii tu cum sa'l iei..ete asa
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
de Tabitha nici eu nu stiu nimic...a adica banuiesc ca e si ea dupa perdea
moldoveancoooooo ai grija ca te vaz...te vaz..
"Nimic nu-i imposibil!"