Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 3

rami 73 spune:
Oana, la mine situatia nu e, din pacate, asa de buna. Eu am simtit durerile de ovulatie pe stanga abia aseara si azi noapte, iar dimineata aveam temperatura vaginala 36.6, deci clar am ovulat azi noapte, pentru ca temp. a fost mai scazuta ca de obicei. Sunt curioasa daca maine va creste...
Din pacate au trecut insa mai mult de 24 ore de la inseminare, iar eu stiu sigur ca sotului nu rezista atat de mult, ca i-am facut testul de vitalitate (rezista doar vreo 12 ore, deci eu NU AM VOIE sa fac inseminari care sa depaseasca durata asta).
Evident ca am prestat aseara, dar dupa o saptamana in care am tot prestat (si natural si in salita
), iti dai seama ca mare lucru nu prea a mai ramas... Si mie mi-a zis Moisa sa vin a doua zi sa vedem daca a pocnit, dar sincer nu am mai vrut eu, pentru ca aveam un feeling ca nu a facut POC si m-as fi necajit degeaba.
Ea intr-adevar se straduieste, dar n-are cum sa o nimereasca chiar de fiecare data, ca doar nu e Mafalda. La tine, de exemplu, clar a avut dreptate, daca mai amanai cu o noapte, practic pierdeai ovulatia !
Mie mi se pare ca Moisica are tendinta de a se grabi putin, tocmai din teama de a nu pierde momentul X, dar din pacate nu intotdeauna iese cum trebuie.
Hai ca am dat-o iar pe calcule matematice, iar lucrurile nu urmeaza intotdeauna cursul ala bine determinat pe care ne place noua sa credem ca il cunoastem. Te
si BAFTA !!!
Fetelor, ce mai stiti de Tabi, e cumva internata pentru instilatii ?
rami

M Oana spune:
Rami cum e cu testul de vitalitate, ca acum iar incep sa refac calculelele de la inseminarile trecute, prezente si viitoare......
In ce consta? Unde l-ai facut? D-astea......
Cat traieste, omu' invata si nu e zi sa nu descopere ceva nou sub soare.....

aileene spune:
Iubitele mele , sunteti de... MILIOANE nu stiu ce m-as face daca nu v-as avea
, chiar ca se poate spune despre voi : "prietenul la nevoie se cunoaste"
, m-am bucurat si am plans mult ptr cuvintele voastre de sustinere , am simtit ca vorbele vin din inima , mi-au facut un bine de nedescris ! Ma inclin
in fata voastra Doamnelor cu un "D" si va spun din suflet MULTUMESC
Betty iti multumesc ptr gestul tau , prima de pe lista , ma simt f onorata , cu toate ca n-ar fi pretentia mea cea mare , mai ales ca nu avem acelasi medic cu toate ca as fi fericita sa o intalnesc intr-un viitor apropiat pe D-na Dr.Moisa (Apropo's OanaM spune-i ca o admir ptr lucrul ei minunat si lupta pe care o duce cu fiecare dintre voi , este un medic care-si merita numele)...
Ma bucur ca tau drag iti este alaturi si daca timpul trece repede inseamna ca dragostea e mare
te
cu drag !
Liana o si un
ptr galeria ta , am avut multa nevoie , sar'mana !!!
Thea si tie-ti spun multumesc , Amely , Slavmih , Sim , Rami, Ana-Maria la toate iubitelor !
Despre ziua de ieri nu prea stralucita , din 3 ovocite au fecundat toate , dar una singura si-a continuat diviziunea , celelalte s-au "blocat" , asa mi-a explicat Dr. si cea de la laborator , nu se stie din ce cauza ! Deci TE s-a facut cu un singur embrion sa speram ca Doamne Doamne se va indupleca si de data asta si ca totul va fi bine . Pe 28.02 am de facut o beta HCG , iar daca e "+" din nou peste 3 zile ptr confirmarea sarcinii pe 03.03.06 , pôate ca va fi ceva ?! Iar daca nu , nu mai pot spune ca o luam de la "capat" ca si pana acuma , din cauza ca dr. a fost f sceptic in privinta
din pacate..., iar eu peste 6 luni cand as putea face din nou as fi si mai batrana
dupa spusele lor , cu toate ca fabric totusi ovocite , nu inteleg de ce mi-au spus asta , din moment ce ovulez in fiecare luna si am CM regulat , dar cum aici nu-i tara explicatiilor ca-n RO (ce noroc aveti in privinta asta) ramai buimacit si astepti sa-ti cada cerul pe varful nasului fara sa te astepti , asta e !
DUrerile le aveam pana ieri fff tare , chiar atunci cand dr. s-a pregatit sa-mi faca transferul , am simtit o contractie f dureroasa si ea nu reusea sa-mi prinda colul , i-a cerut d-nei de la laborator sa ma apese pe burta si chiar atunci a reusit fara ca ea sa ma apese , cred ca daca o facea si lesinam ! Sotul langa mine cu cruciulita-n mana , o strangea si se ruga sa fie bine , m-a vazut suferind si era tare neputincios cand s-a facut punctia , plangea de mila mea , iar la transfer credea ca e la fel ! Infine , n-am sa va umplu capul de amanuntele prin care am trecut , in orice caz de la punctie si pana ieri am avut dureri de nastere , pe care nu le-am cunoscut , deoarece pe Alexandre l-am nascut prin cezariana ...! Am fost nevoita sa conduc (un trafic...imens) , din cauza ca sotul nu putea cu bratul in ghips , saracul (si spermograma s-a derulat...imaginati-va) . Odata ajunsa acasa m-am culcat , cu fundul pe 3 perini si am stat inca 1 ora asa (ca la spital am stat intinsa 45 min.) , pana ce m-am dus sa-l iau pe al mic de la scoala Acum ce-o fi o fi , cum vrea bunul Dumnezeu , spre fericirea noastra avem deja un sufletel si ne vom multumi cu acest dar de la D-zeu nu vom fi pretentiosi , oricum al mic stie ca am un grauntel in burta si se poate ca el sa creasca ca o floare-n ghiveci sau sa se ofileasca , si ca asa am facut si ptr ca el sa vina pe lume , e tare fericit saracutul de el si mi-ar parea rau sa-l dezamagesc , dar prefer sa-i spun totul , ca am fost uneori absenti si trebuia sa-i explic ce facem unde mergem
Pana una alta , continui utrogestanul si dupa 3 zile de la TE voi lua un supliment "oromone" , ajuta la implantare !!! ASTEPTAM STAM PE...TUSHE !
Cam atat fatelor va pupacesc si va iubesc mult de toooooot si va doresc s-aveti multe bucurii si realizari !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

rami 73 spune:
Oana, eu l-am facut inca de cand am aflat ca problema lui e astenospermia. Chiar Moisa mi l-a propus cand am vazut (asta vara) ca TPC-ul e negativ si nu reusisem dupa vreo 6 inseminari... Practic se face spermograma imediat dupa... recoltare, iar apoi mai analizeaza inca o data (ca nr. si mobilitate) la 12 ore si la 24 ore.
Noi am facut testul asta si la Moisa si la Matei. La 12 ore mai erau cam 20% din nr. initial (conform testului facut la Matei), iar la 24 ore - ZERO (si la Moisa, si la Matei). Deci nu rezista in timp. In plus, prin centrifugare se mai pierde oricum din rezistenta lor naturala, asa ca... de-aia consider ca timingul este super important in cazul nostru. Degeaba ii invioreaza daca rezista 5-6 ore.
Bine, la dr. Matei spermograma a iesit mult mai generoasa (ca nr.), ea a zis ca avem sanse mari chiar si natural, dar...
Oricum, eu deja m-am obisnuit cu ideea ca avem o problema, si o iau ca atare, nu ma mai gandesc de ce sau pana cand. Spunea cineva aici pe Forum, si mare dreptate avea, ca avem atatea alte lucruri de care sa ne bucuram, pe care poate altii nu le au... Daca vrem sa fim nefericiti, vom fi oricum, cu sau fara copii ! toate fetele !
rami

rami 73 spune:
Aileene, sper ca "grauntelul" din burtica sa creasca mare si voinic, iti doresc din suflet asta ! Oricum va fi mai usoara asteptarea, avandu-l pe dragul de Alexandre langa tine ! Te si iti tin pumnii !
rami

thea_m spune:
Aileene m-am infiorat citind cate ai indurat! Sper din tot sufletul ca acea unica floare din ghiveci sa prinda radacini si sa se transforme intr-un fratior sau intr-o surioara pentru Alexandre, iar pentru voi sa fie cea de-a doua stea care sa va lumineze viata!
Oana sa fie cu noroc aceasta inseminare facuta la momentul oportun.
Rami iti doresc sa nu ajungi sa faci 20 inseminari, stiu ca esti realista, dar mai stiu si ca esti optimista si luptatoare. Tratamentul as vrea eu sa-l las, dar abia 25% l-am facut. Vine ea, primavara!
Amely poate tocmai luna asta fara simptome sa fie cu noroc si sa auzi plansetul bebelusului nu doar pe al pisicului.
Mihaela stiu si eu ce inseamna sa te pregatesti si in luna respectiva sa afli ca nu ai sanse. Luna viitoare sa fie o luna buna pentru tine.
Bety eu nu pot intra in mesajul tau sa-l reeditez, nu-i nimic, lasa ca e bine si asa. si maine sa faceti un plan de bataie cat mai scurt
Liana fata omniprezenta!
Un sfarsit de saptamana placut va doresc tuturor!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

sim spune:
Aileene draga de tine! Prin cate ai trecut doar pentru ca sufletul tau are inca atata iubire de dat! Pentru ca pana la urma toate ne dorim acelasi lucru: sa transmitem tot ce ne-a dat Dumnezeu bun si frumos, iubirea. Ma rog din tot sufletul sa reuseasca samburelul sa treaca peste incercarile prin care a trecut. Si daca el a rezista din cele 3, atunci inseamna ca isi doreste sa aiba viata. Sa dea Domnul sa te bucuri strangand la piept puiul mic peste 9 luni!
Mami Simona si printesa Ruxi

Amely spune:
Aileene, scumpa mea, desi Teo si Sim au exprimat exact ceea ce ma gandeam si eu sa-ti spun, vreau sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine si iti admir curajul si indarjirea, nu se poate sa nu vina si rezultatul...cu okisori. Pentru ca meriti, si Alexandre la fel!
Teo, iti multumesc... ti-am mai spus vreodata ce fata deosebita esti? cred ca de mai multe ori, dar simt nevoia sa-ti zic mereu, nu stiu de ce (de fapt, stiu!)
Rami, nu fii dezamagita, nu se stie niciodata. Nu m-ar mira deloc sa se intample minunea in urma prestatului natural si nu in urma inseminarii. Te rog eu, fii increzatoare in destin si vei fi rasplatita pe masura, adika cu un minunat, ca tine!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

rami 73 spune:
Fetelor, noi plecam la munte week-end-ul asta. Abia astept, mai ales ca pana acum in timpul liber ne-am ocupam mereu de problemele legate de casa, mobilier etc. Sper sa mai ramana putina zapada si pentru noi
, ca e cam cald afara... Daca nu, oricum va fi frumos.
Amely, Teo, Oana, Sim, Aileene, Liana, Slavmih si toate fetele, va si sa auzim numai vesti bune !
rami

Amely spune:
Rami, poate ne intalnim pe acolo... Noi vom sta la Brasov, dar sigur ne vom invarti ziua prin Poiana
. Stiu, si noi suntem cu timpul liber impartit numai intre obligatii, niciodata nu apucam sa ne facem un plan, mereu apare cate ceva neprevazut, si trebuie sa amanam... Sper ca pana maine dimineata sa nu se mai intample nimik si sa putem si noi sa ne bucuram de munte 2 zile, ca doar n-o crapa Bucurestiu' fara noi
Va pup pe toate si va doresc un week-end ca-n povesti!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi