Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io pe'aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor ,
abia acum am reusit sa intru.
Rami Dr. Moisa mi-a recomandat un doctor din Galati la care ma duc la monitorizare, daca foliculul este pe stanga o sun pe Dr si stabilim ziua in care fac inseminare.
Va pe toate !

Mergi la inceput

Aileeane, Oana si Rami va doresc sa rausiti sa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Slavmih, buna ideea Moisicii cu monitorizarea la Galati, e mult mai comod pentru tine. Luna asta pe ce parte ai avut foliculul ?
Succes si tie !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Teo - nu ma pricep ioc - - intru pe raspunde la subiect, copiez listuta, dar nu am paste selectat... ma rog, daca poti, fa tu.

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ana Maria mie nu mi-a facut TPC inca, doar mi-a admirat glera in timpul colposcopiei si mi-a zis ca sunt sanse mari ca din cauza ei sa nu fi ramas iar insarcinata. Prima sarcina a fost cat se poate de natural: la 3 luni de cand am hotarat, dar pesemne ca atunci rana era ceva mai superficiala iar glera mai redusa. Sper si eu ca doar asta mai intarzie bebele meu sa se arate, asa ca astept cu maxima incredere cauterizarea aia ca sa scap de inca o grija.

Va pup pe toate moisicile!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Rami ti-am spus aseara ca simt ca luna asta inseminarea nu e ca la carte, deoarece dupa calculele matematice momentul ideal nu ar fi fost aseara, ci azi. Daca m-ar auzi sotul tau ca vorbesc despre calcule matematice stiu ca mi-as lua-o rau, asa ca ramane intre noi.......,
Ieri la ora 8 dimineata aveam la eco folicul de 20 mm si endometru de 8 mm. Moisica zice: pregnyl la ora 9 dimineata si inseminare pe la ora 20.
Pe la ora 18, dupa cum ti-am povestit, am sunat-o pe Moisica ca eu nu simt intepaturi, ca nu am glera, ca la mine foliculul se sparge pe la 21-22 mm, ca endometrul creste pana la 9 mm, ca POC-ul este la 30-40 de ore de la pregnyl, ca mai bine o lasam pe maine/adica azi cu inseminarea........
Moisica pe pozitia ei: Dna, veniti sa facem inseminarea la ora 20 si maine facem o eco la pranz si mai vorbim.
Iar azi la pranz facuse POC si era un corp galben de toata frumusetea....... Curios e ca luna asta nici nu a pomenit de 2 inseminari, in timp ce luna trecuta a zis inca din ziua 10 ca facem 2 inseminari, una la 24 de ore de la pregnyl si alta la 48 de ore. Iar acum am facut una singura la 10 ore de la pregnyl si a fost facuta la fix. Daca nu iese chiar nu am ce-i reprosa Moisicii.
Eu stiu ca experieta ei isi spune cuvantul, dar precizia ei pe mine ma lasa masca si asa a fost la fiecare inseminare.......
Aseara am mai stat cu ea vreo 2 ore, n-as mai fi plecat acasa, as fi stat cu ea toata garda....
A, pentru moisicile care vor sa se programeze in perioada 1-5 martie, e bine sa luati in calcul ca pleaca la Florenta in acea perioada.
Bety tot acel subiect este o lectie, cu muuuuuulte profunzimi. Din el s-au scos unele pasaje, astfel incat lectia ramane doar partial pentru vizitatori, dar pentru mine situatia/lectia este completa..... Cu fiecare astfel de lectie, ii inteleg mai bine pe cei din jurul meu, iar acest lucru, la firea mea, e ceva benefic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oana tin pumnii..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bravo Oana, ramane sa ne anunti de martisor ca.... M-ai lasat masca cu Moisica, are o intuitie de nota 10! plus mana de profesionist...jos palaria!

Fetelor, nici nu mai stiu in ce zi sunt... da, cred ca ziua 22. De data asta, nu am nici un simptom de , nici macar in imaginatia mea

Azi dimineata la 6 matzul meu miorlaia de ziceai ca plange un bebe... cum inca eram pe jumate adormita, am avut senzatia ca visez ca am copil...cand colo, "fiara" plangea dupa atentie.... Cand am plecat, se uita la noi a repros, ca iar il lasam singur...

Aileene, cum te mai simti, scumpa?

Va pupicesc cu drag!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna fetelor, va pup si va doresc un W.K. placut.
Rami luna asta pauza. Luna viitoare reluam lupta.
Va pup

Mergi la inceput