Clubul moldovencelor de peste Prut (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, buuuun remediu, numai ca malina n-am, iar barbatu-meu e plecat azi la serviciu.
Avem timp sa fotografiem pictura, pentru ca dupa cum spuneam, nu se ia de pe perete.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna dimineata

Multumesc tuturor pentru cuvinte calde.

Lilia sa dea Domnul sa fie operatia foarte reusita si Amelia sa-si revina cit de repede posibil.
Lucia eu am cerut, insa ea mi-a zis ca nu au infirmiera (ca doar ele se ocupa de vaccine) care se ocupa de vaccine pentru copii mici. Ele lucreaza numai in zile anumite. Si parimi-se e chiar numai una, care detine toate dosarele bb.
Davina multumesc de sfaturi. M-am uitat la unguentul de care mi-ai vorbit, si vad ca nu are contraindicatii nici la insarcinate nici la mame care alapteaza. Ceea ce e foarte bine. Dar ce e mai bun luminari, unguent sau gel? Poate stie sotiorul.
Aliona bine ca iti merge cu vinzarea.

Am o bucurie, mi-a venit sotiorul noaptea si sunt foarte happy.

V-am pupat si o zi buna

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mindria n-are loc in doi ca ea e prima care naste un razboi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna tuturor!

Lilia - multa multa sanatate Ameliei! Cand se mai incalzeste afara astept poze cu Amelia alergand!

Natalia - da, la torta aia m-am referit. Sper sa-mi reuseasca zapekanka cu reteta de la tine. Dar inainte de toate voi face torta cu branza - iti lasa gura apa poza aia.

Alina - eu de cand am venit la Bucuresti...cam pe ici am fost. Ce-i drept am alergat cu actele (si mai continui). Pot spune ca duc o viata aproape de bastinas. M-am angajat si de curand..... am fost ceruta in casatorie ! Cam asta m-a tinut ocupata, dar de citit am fost cu voi tot timpul .

Corina - acum ca m-am uita la pozele tale, mi-am dat seama ca v-am vazut la facultate! Cred pe la conferinte studentesti...ce mica e lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Elena, felicitari pentru angajare si de ce nu, pentru cererea de casatorie! Ce faci cu cererea, raspunzi? Unde te-ai angajat si in ce consta ocupatia ta? Daca nu e secret, desigur.
Intra mai des pe aici cu scrisul, e chiar mai interesant cind scrie mai multa lume.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Karina, mai lasa-i sotului un moment de respiro si mai intra pe aici. Sau el e cel care nu te lasa?

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

NEATA SOMNORICILOR!!!
Azi santem singurei acasa,aseara am iesit la o pizza cu niste prieteni ce au venit din Canada si l-am dus pe Amedeo la buni sa doarma acolo.
Doamne ce liniste prin casa si ce gol mi se pare mai ales ca tot ieri am dat si mobila de sufragerie...
Karina m-am blocat cand mi-ai zis ce ai patit.Doamne ce chestie,nu mai iesi cand vezi asa timp urat..Eu am 50kg iti imaginez ca ma va lua vantul pe sus,nu voi resca sa ies mai ales cu copilul.Bine ca s-a treminat cu bine,dar te inteleg prin ce cosmar ai trecut.
Ma inteba-i de par..Am vopsit un rosu inchis,eu tot rosu ma fac.
Lilia Va tin pumnii sa fie totul bine si sa veniti cat mai repede acasa.Amelia sa se faca cat mai repede bine.
Nati am devenit renumita pe la prietenii mei cu browniesul,vai ce de-l lauda toti ca ce bun este,ca nu au mai mancat asa ceva,iti dai seama ce mandra ma simt.MERSI pentru reteta.Stii de ce nu am zis eu anul de nastere sigur banuesti,Stii tu vorba aia "vrabia e tot vrabiuta"dar nu stii nici odata cati ani are,chiar daca-i batrana,tot e vrabiuta
Lui Vladut BRAVO!!! ca a inceput sa picteze,ma bucur chiar inseamna ca are talent si ambitie,acum de ce-i vei face observatie, de aia va tot cauta momente iar potrivite sa picteze din nou,am vazut ca daca le stergi "opera"incearca sa si-o refaca ,dar mult mai pronuntat asa ca asteaptate....Vezi pe unde ai OJELE,RUJURILE ca au tentatii mari sa picteze cu ele.Amedeo mi-a pictat o jeanta cu un ruj,dar pina s-a gatat rujul si era nou.
Lucia[/b mai i-a o pauza cu gatitul ca eu nu am timp si-mi faceti o pofta de mor aici,daca mai vad sosurele,si vinete si ardei umpluti ma zgirii pe fata.Ce mai face gogosica de Lauras?
Alinkavdaca incep sa zic de Amedeo umplu 3 capitole numai cu nazbatiile lui.Acum a prins gustul zapezii asa-i place sa se tranteasca pe spate in zapada,dar ieri a fost foarte cald si s-a cam topit,dar nu s-a intristat ca au venit baltile si sare in ele de ne stropeste si-n gura cu noroi.Cand il aduc in casa e ca un noroc ca am 2 combinezoane pentru zapada si pot sa-l schimb si nici apa nu trece prin ele.
Alex ce mai zice? Cand faceti vaccinul? Vezi ca dupa vaccin o sa schipateze iar,sa stii ca si lui Amedeo i-a placut ideea de-a schiopata.Va schiopata 3 zile sau chiar 4 sa nu te alarmezi,nu se preface chiar ii doare,am vorbit si cu doctorita si a zis ca e cel mai dureros vaccin asta de la 2.5 ani.Abia astept si eu sa-l duc la gradinita pe Amedeo acolo atatea invata,ca eu acasa nu prea am inspiratii sa-l invat poezii si altele.
Rodica cum v-ati distrat de ziua ta povesteste? Ce cadouri ai primit?
[b]Davina
cam strengarita e Deanna,ai grija pe unde lasati telefoanele,si eu am mai patit asa,noroc ca am cartela si a consumat numai banii de pe cartela.
Va las si va doresc o duminica placuta.


Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Salutare ,
La noi ieri a fost un soare si vreo 22 grade la soare, puteai sa te bronzezi . Zapada aproape s-a topit si am vazut ca lalelele mele de afara au inceput sa iasa . In rest m-am mai ocupat cu curatenia...
Corina, cititnd nu puteam sa-mi imaginez ca se poate intimpla asa ceva, asa ca am recitit de citeva ori... Groaznic, dar bine ca n-ati patit nimic. Lucian si-a revenit? Ma bucur ca a ajuns cu bine sotiorul. Sper ca vremea s-a mai linistit la voi... Oricum, take care.
Alina, sa stii ca si eu am patit-o fara a avea copil . Dra bine ca era cartela, ca la Aliona, si dupa ce s-au terminat toate unitatile. S-a inchis convorbirea . Eu uitasem sa blochez tel si m-am urcat in rutiera si sper ca va mai aduceti aminte cum e prin rutiere... In rest, ce smecherii mai face Deanna?
Lucia, nu mai pune as apoze apetisante! La sc-o rog si eu pe mamica sa-mi faca sarmale in vita de vie si ardei umpluti! Inca n-am avut curajul sa ma apuc de gogosi. Iar azi in curind plec de acasa si ma voi intoarce cam tirzior... Mai scrie de Lauras!
Rodica, mai scrie ce mai face vinataia Paulei si ce mai faci tu!
Nati, Bravo lui Vladut p/u progrese! Las ca peretii se repara! Ma bucur ca nu-i puneti restrictii dure si ia-ti luat si creioane colorate. Si am luat creioane colorate sa ma in casa, ca deja nu stiu cu ce sa-i mai ocupo pe pitici cind vin in ospetie... Dar le-am luat si foi de desenat . Si ma bucur ca am tapete care se spala usor... Fa-te sanatoasa cit mai repede, ca cine ne va stimula la facut bunataturi? Sa ne tii la curent despre Lilia si Amelia. Sper sa se faca bine cit mai curind!
Elena, felicitari cu cererea in casatorie si gasirea serviciului! Sa intri mai des pe aici si sa ne tii la curent cu raspunsul !
Alinka, Fa-te si tu sanatoasa cit mai repede! Si mai scrie de ispravile lui Alex!
Aliona, mi-a placut poza cu ursuletul, faza cu furtunul! Poznas baiat! Brownies e f reusita! Uitindu-ma la pozele cu zapada mi-am adus aminte de vacantele de iarna petrecute la bunici, cu multa zapada si cum iesieam dimineata si veneam noaptea de la sanius! aaa, mai veneam doar sa ne schimbam manusile! Sa vezi ce de-a manusi erau pe soba bunicilor la uscat! Bunica ne cususe cite vreo 5 perechi de manusi p/u fiecare (iuo si frate-meu).!
Doroti, mai scrie ceva! Cum te mai simti? Esti nerabdatoare sa iesi in concediu?
we placut

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Aliona, toate laudele pentru brownies trebuie transmise autorului retetei originale, dar ar fi pacat sa nu recunosc ca ma flateaza si pe mine, pt. ca am popularizat aceasta bunatate.
Imi vine sa intind mina spre monitor, ce buna e si ce bine arata, sa va fie de bine!
Cita zapada aveti acolo, aici s-a topit toata. Iar ieri si azi a fost vreme de primavara deja . Sint constienta ca o sa ma fie frig, dar deja nu mai am rabdare sa vina anotimpuri mai calde.

Cit despre picturile murale (vorba Rodicai) ale copiilor, hehe, toti sint cu talent acuma, nu scapa nici un parinte de faza asta. L-am lasat sa deseneze la el in camera, deja a impinzit toti peretii la nivelul minutelor lui, sa vedem cind incep sa apara primele idei de desene adevarate.
Oje nu folosesc, ruj am doar unul (deja fosilizat, cred), pierdut pe undeva, deci in privinta asta nu ne face griji. Merci de sfaturi, oricum, o sa va tin la curent cu evolutia artistica a lui Vlad.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, ca sa vezi, 22 de grade! Parca nu-ti vine sa crezi ca acum 2-3 saptamini era un ger afara de crapau pietrele.

Aliona, am uitat sa-ti zic, imi place mult cum arata mobila pe care ati vindut-o. Cred si eu ca iti pare rau pentru ea. Dar lasa, o sa va luati voi ceva si mai frumos.

Noi l-am tuns pe Vlad azi. Fata de ultimele 2 ori, n-a plins deloc, doar ca inceput un scincet cind a pornit cineva alaturi un uscator de par. Dar l-a oprit repede si s-a linistit si el. Sotul ii tot distragea atentia, intrebindu-l cum face ba catelul, ba pisica, ba vacuta, etc. Si chiar daca mieunaturile si latraturile erau tare anemice si tremuratoare la voce , Vlad nu a plins si a stat linistit.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput