Cu dragoste, din Iasi (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Darria spune:
Dumnezeu sa ajute cele doua gazute sa se insanatoseasca si sa nu mai sufere.
Aime: reparatii haine piele si confectii am vazut in Tg. Cucu(langa biserica Barboi) si pe langa maternitatea Cuza(langa loto). Nu stiu cum lucreaza pt. ca nu am apelat niciodata la ei.
Distractie placuta la spectacole.
Ce frumos e ca aveti gazutele voastre......... dar mai am si eu un pic de asteptat saaaaaaaaau atunci o sa ma "cert" cu strumful
ralnied1 spune:
'Neata!
Cristinelor, voi v-ati propus sa imi faceti in ciuda cu spectacolele???
Ce mai astept??? Pai, in primul rand sunt la munca la orele alea si nu se poate discuta de invoire. Si, in al doilea rand... la cata nevoie am acum de bani, nu-mi mai arde de o cheltuiala in plus, chiar daca regret enorm ca nu pot merge...
Darria, la centrul ala de pe Cuza-Voda (de pe langa semafor, nu?) si-au dus colege de la mine haine... SI au fost tare nemultumite... Una, tot asa cu o haina lunga de piele agatata si i-a "reparat-o" asa de bine, ca acum arata mult mai rau decat atunci cand a fost dusa. Iar alta fata a dus cojocel la curatat si l-a luat plin de pete (care nu au mai iesit de atunci, adica de vreo 2 ani si ceva)... V-am zis astea ca fapt divers... Sa nu o patiti si voi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
herra spune:
distractie placuta la sedinta foto!
noi suntem in "santier"...poate data viitoare!
un gand bun si de la mine pentru fetitele de care povestea Dana; sper sa pot si eu ajuta cand apar la umanitare si sa se rezolve ceva!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
aime spune:
Multumesc fetele (Daria si Ralnied) ptr ponturi. Am sa vad ce fac, poate o drege tati , ca de asta mi-e si mie frica sa n-o iau mai naspa decat am dus-o . Si-am mai gasit un centru la mine in Nicolina.
editez ca sa va spun ca am okii in lacrimi si sufletul greu...am citit tot (chiar si o parte din ultimile ei postari) despre AndreeaC...ce tragedie, cate "de ce-uri" fara raspuns...ea isi va veghea fetita de acolo de unde e...dar micuta Maria, va avea mereu regretul ca n-a cunoscut-o, ca nu i-a simtit mirosul sanului, ca nu i-a simtit rasuflarea...poate ca va ramane doar cu amintirea celor 9 luni in care au fost legate de-a dreptul...
trist, f trist...
Dumnezeu s-o ierte pe Andreea!
aime si Vladimir, 1an+
Danna_36 spune:
Da, cutremuratoare povestea Andreei si fiicei sale, Dumnezeu sa o odihneasca pe mama si sa o aiba in paza Sa pe cea mica...M-a impresionat si dedicatia facuta lor de Marius, povestea despre Luceafarul de noaptre si Luceafarul de zi...
Gabriela, nu stiu cum s-a intamplat, dar sambata, 25 febr s-au adunat o multime de chestii, intre care cea mai cea e concursul de matematica "Florica Campan" la care trebuie sa mearga si Magda. Mai e apoi aniversarea unui baietel din clasa de la ea si banuiesc ca va dori sa fie prezenta si in fine ziua cumnatului meu...Daca nu ar fi concursul as sustine in continuare ca venim la intalnire, dar asa, nu vad cum, ca imi imaginez ca dureaza ceva...Ati batut in cuie pentru sambata? Parca la inceput ziceai ca ar fi bine si duminica? Fetele, nu v-ar placea duminica, sa pot veni si eu?
Cermen, Herra si Darria, multumesc pentru gandurile bune indreptate catre Catia si Sabina. Din pacate boala lor e una mai grava chiar si decat distrofia musculara. Se numeste Amiotrofie spinala tip II. Este o boala genetica foarte rara. Nu exista leac pentru ea nicaieri in lumea asta mare. Tot ce se poate face si TREBUIE NEAPARAT SI CAT MAI URGENT FACUT este indepartarea efectelor secundare care au inceput sa apara si care sunt deosebit de dureroase si periculoase pentru cele doua fetite. Pana acum prietena mea si sotul ei au facut singuri, sau impreuna cu familia si prietenii, tot ce a fost nevoie si posibil, acum insa problema ii depaseste si au fost nevoiti sa ceara ajutor in mod public. Apelul lor disperat deja circula de saptamana trecuta in toata tara.
photos
acinorev spune:
gabriela, n-am citit prea mult din urma si n-am inteles prea bine ce actiune super puneti voi la cale. te rog ai bunatatea si spune-mi si mie, absenta nemotivat a forumului, despre ce intalneala vorbeati. as veni si eu cu puradeii mei.
Letitia1 spune:
Aime,
Eu mi-am rupt haina de piele noua, sa-nnebunesc nu alta, si mi-am reparat-o undeva pe Cuza Voda (taica-meu a dus-o si a adus-o) dar a facut-o super. Nu se cunoaste absolut nimic.
Succes
Letitia
GabrielaG spune:
Veronica,
Bine ai revenit. Actiunea este urmatoarea: ne intalnim la mine la firma pentru o minisedinta foto in care copiii nostri vor fi modelele costumate in diferite costume de carnaval si chiar hainute normale.Cu ocazia asta poate reusim sa ne intalnim...ca uite anul trecut ne-a mers cam greu cu intalnirile.
Dana, nu cred ca se poate duminica, pentru ca am musafiri...vin de sambata seara si pleaca duminica...chiar imi este imposibil si imi puneam bazele in tine ca ai doua fetite, si sunt cam putine printesele.
Daca iese bine eu zic ca vom putea repeta figura...tot mai des.
Locatia este cladirea SINTA (fostul centru de calcul), et 4, cam 406. Este lift sa stiti. Adresa e Calea Chisinaului nr 17, la intersectia dintre Primaverii si Tutora, vizavi de Tesatura. E chiar cladirea din coltul intersectiei cum stai cu fata spre Mall,langa Policlinica industriala.
Herra, ne pare rau ca nu poti veni sa-l vedem pe Vladut, "copilul de cristal" ca are niste ochi frumosi si albastri...
Aime...suna bine un Garrone..parerea mea.
Pupici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Danna,multa,multa sanatate celor doua fetitze!
Imi pare sincer rau,dar chiar nu stiu pe nimeni care ar putea sa le ajute.
Poate ideea cu care a venit Carmen,despre clinica de la Kiev poate fi de ajutor.
Aime,citec frinturile tale de mesaj si pot doar sa !
Dumnezeu sa o ierte pe Andreea si sa aiba grija de micuta MARIA!
palmyrah2002 spune:
Revin cu reteta de muffins,pentru ca uitasem sa scriu oul la ingrediente;sper ca nu ati aruncat cu rosii,fiindca la modul de preparare este trecut !
Iaca si reteta
2 cani de faina (obisnuita sau din cea care creste singura TITAN -pungi rosii)
1/4 cana zahar tos
1 lingura rasa praf copt
1/2 lingurita de sare
1/2 linguritza scortisoara
1/2 cana stafide
1/2 cana lapte
3/4 cana suc mar
1/4 cana ulei
1 ou
cana trebuie sa fie de 250 ml
Ieri am facut niste muffins superbune .Am avut 3 portocale pe care le-am stors si am obtinut 3/4 cana de suc,stafidele le-am inlocuit cu cirese albe(aveam o dulceata un pic mai scazuta)si bucati de nuca.Am inlocuit scortisoara cu zahar vanilat.Pentru ca initial sucul de portocale mi s-a parut cam acrisor,am pus jumate de cana de zahar.Au iesit o nebunie,s-au topit imediat !
Si mi-am adus aminte ca acu ceva vreme am facut tot cu suc de portocale si ciocolata rasa pe razatoare mare(cam 50-70 g),plus bucatele de nuci.Sucul de portocala le da o culoare nemaipomenita !