Cu dragoste, din Iasi (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG
Herra, multa bafta in "lupta" cu birocratia si autoritatile statului.

hihi chiar incep sa ma distrez: am fugit azi cu o masina de la servici...si ajung la gara, dau sa intru - pentru cine nu stie, cum intri sunt niste scari...si un alt nene paznic se apleaca peste balustrada: "e-nchis, doamna!".

ies, ma uit uimita pe program - si, intr-adevar: de luni pana joi (), de la 8,30 la 14,30!

nu-i nimic, sunt zile si saptamana viitoare! cand probabil voi sta la o coada ca sa aflu ca-mi mai trebuie ceva la dosar...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, patru luni si 25 de zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Ralnied, stii cumva cat e biletul la Tudor Gheorghe?

stiu eu: 200.000 sus si 250.000 jos, in sala.

eu mi-am luat bilet!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, patru luni si 25 de zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Un bilet la Tudor Gheorghe costa 20 si 25 RON, depinde de loc.
Noi avem randul 6

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Hihi,uitasem esentialul,la IRIS e 20 RON biletul si avem locuri in rindul 3 !YES!YES!De multa vreme nu i-am vazut atit de aproape pe cei de la IRIS!

HERRA,nu bate drumul pina acolo,suna la 210980 int.13 si o tanti te intreaba CNP-ul si daca e in regula dosarul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabriela, trece-ma si pe mine cu copiii
ilinca - un an jumate
ionut - cinci ani jumate

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:

Noi avem randul 6

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Fericito!!! Vreau si eu!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mulumesc de informatii. Poate ne vedem la spectacol.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bon soir!

azi am avut o zi "plina". dupa ce am fost la "controlul obligatoriu de la 15 luni" cu puiul, la dr de familie , am facut o plimbare ca era o vreme splendida si-am ajuns acasa. Cand am ridicat carutzul sa urcam scarile, mi-am agatat haina noua de piele ...sa-nebunesc. Acu' rugaminte, poate stiti pe unde sa ma duc sa mi-o repare cat de cat, nu e tare, dar suficient cat sa nu mai zic ca-i noua

Gabriela, Vladimir are 1 an si 3 luni (si 82 cm) si daca vrei sa ne spui si unde sa venim. Ptr ca...din toate w-e, drept acela e cu un parastas la o bunica, dar... venim, chiar daca ajungem putin dupa 11 (daca asta va fi ora de adunare ).

In rest ... o seara buna!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:

Noi avem randul 6
kiss

Fericito!!! Vreau si eu!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Hai, ce mai astepti?
Biletele se gasesc la Agentia Teatrala langa "cub".

Gabriela mi-ar face mare placere sa ne revedem.

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Acum sa va spun altceva, mai putin vesel, de fapt chiar trist de-a binelea. O prietena buna a mea are doua fetite, amandoua bolnave, dar boala lor e din ce in ce mai grea si mi-e sufletul vraiste... o sa apara pe DC la umanitare, dar mai dureaza un pic, cu hartogaraia si inscrierea...
Sunt amandoua in carucioare cu rotile, nu pot merge, nu au mers niciodata de fapt si sufera de o boala care le atrofiaza treptat toti muschii. Acum le sunt afectate pertial si manutele, si au aparut probleme si cu spinarea, care, desi sustinuta de corsete, nu se mai poate sustine si trebuie operate, bagate tije,ca altfel se ajunge la insuficienta respiratorie datorita strivirii plamanilor, etc...E cumplit. Si asta nu e totul...Si ambele copile sunt in situatia asta, una mai rau decat alta...Au mare nevoie de ajutor, dar asta vom discuta cand va reusi mamica lor sa posteze la umanitare, ca sa nu fie probleme...Oricum, daca aveti vreo idee ceva va rog sa imi spuneti. Va povestesc mai mult cand ne intalnim daca vreti, fara sa intristam in felul asta "cuconiada " noastra. Dar cum am putea-o intrista planuind fapte bune?

Pupici la toata lumea.
Danna, mami de printese
photos

Dana, exista la Kiev o clinica care se ocupa de astfel de cazuri, stiati? se pare ca este singura clinica cu rezultate din lume pentru distrofie musculara. se face programare cu cateva luni inainte si costa cat China dar, impreuna vom reusi sa strangem banii. PROBLEMA e ca statul roman si casa de sanatate nu agreeaza printre tratamentele omologate aceste tratamente chiar daca au rezultate recunoscute in toata lumea. si ca atare nu acorda nici o compensare la tratamente.

nu vreau sa ma bag in seama, in decembrie am mai intalnit un astfel de caz, si daca nu ma insel exista si o fundatie a sotilor Barladeanu care se ocupa de sponsorizari etc, dar probabil stiati asta.
imi pare rau, stiu ce inseamna sa vezi asa ceva si sa dea Dumnezeu sa nu afle si altii asta!!

intrasem cu alta idee dar nu o mai pot emite acum, ma doare inima. ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Fetelor, ce ziceti de 25 februarie, ora 10-11, care va convine mai mult?
Astept inscrieri si va rog mult sa-mi spuneti si concret numele si varsta copilului ca sa fac la sfarsit lista si sa stiu ce costume, hainute vom fotografia. Vor fi si costume si hainute pentru masura lor.
Ma gandeam sa aducem si niste fornetii, covrigei, suc...ca sa se simte puiutii rasplatiti dupa sedinta foto.

M-am desteptat si eu ...25 e sambata ... deci no problem. Eu zic ca ora 11 ar fi ok, da ma supun majoritatii
Si f de acord cu gustarele, dar, ce ziceti fetelor, o gurita mica de Garonne sau un Wembley n-ar merge si ptr noi ?

Mergi la inceput