Cu dragoste, din Iasi (24)
Raspunsuri - Pagina 6
aime spune:
Cristina, am gasit faina (chiar la mine in cartier, la un magazin de la parterul blocului ) la pungi de jumatate. cred ca e aceeasi, e cu punga rosie si scrie pe ea, faina care creste singura. Insa, am o intrebare, praful de copt il pun chiar daca folosesc faina din aceea?
aime
palmyrah2002 spune:
Eu am pus si praf de copt(un pliculetz dr.oetker) si au iesit foarte pufoase !
Am si o reteta bestiala(de pe un site culinar)de chec tigru si o tarta cu visine,executate tot cu faina de care vorbeam si praf de copt.Ies grozave !
herra spune:
eu o astept!
dar in locul tau as evita sa ma mai intalnesc cu fetele care sunt in cure de slabire .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
mirinda2000 spune:
imi faceti pofta de briose !
de parca nu as avea destule pofte !
ma duc sa-mi cumpar ca nu am rabdare sa le fac ,
si asa am vizitat azi cateva cofetarii cu toate consumatiile de rigoare !
asa ma fac eu din in!
si pun foto cu mine, si o sa ma aveti pe constiinta!
eu glumesc da' nu e de bine cu poftele , salivez la toate reclamele de prajituri , si credeam ca trec spre sf sarcinii !dar se agraveaza !!!
multa bafta pe 25 sa adunati cat mai multi puiuti draguti si scumpi !sa faceti multe sa va vedem si noi !
puiul nostru e arhivat , e format "zip".
il asteptam pe 23 feb dar vedem cu nerabdare ca nu se prea grabeste :
facem cumparaturi , mergem mult pe jos ,aproape am si alergat dar nu il impresioneaza!!!
credeam ca nu ii place vremea ,ca e prea frig si urat afara , dar s-a facut frumos si cald si tot nu da nici un semn ca s-ar gandi la noi ,ca-l asteptam de vre-o 3 ani!
o intalnire frumoasa pe 25 , speram sa fim in spital atunci ,(si-a mai dorit cineva asa de mult sa mearga la spital sau m-am tacanit eu ?)
Nora__ spune:
Herra,iti spun io,Cristina nu e constienta de consecinte....vin la intalnire cu tava de placinte calde si i le flutur pe sub nas si nu-i dau,sac!Asta e sabotaj,dom'le...e crima ce face ea cu noi,ca le mai si descrie de iti vine sa intri cu totul in cuptor
Mirinda....te inteleg perfect...de abia asteptam si eu sa dezarhivez,dar doctorul nu lansa programul,ca am facut cezariana.Si de abia asteptam sa ma internez odata sa scap,ca erau niste calduri infernale si eu cu o burtaaaaa...de intra pe usa intai burta si dupa juma' de ora apaream eu.Plus nerabdarea sa vad puradelul.Si m-a internat luni...dar m-a operat abia joi...Vai de steaua mea in spital pe caldurile alea si auzeam zilnic cum nasteau altele...eram perete in perete cu sala de nasteri.Deci nastere usoara iti doresc si un copilas vioi si sanatos.Sa vii sa ne pui poze,apoi,sa vedem ce se ascundea in arhiva
Gabriela,care e limita de varsta pt copii,la hainute?Ca as plusa la oferta de fete cu puradica mea...are 12 ani,dar e dezvoltata,aproape cat mine...si ma gandesc ca nu ai haine asa mari.Daca nu,nu e nici o problema.
Danna...ce mai faci,fata draga?Ai disparut?Sau te-a lungat Cristina cu bunatatile ei?...Cum e cu dieta?Ce fac fetele?Te vad pe messenger,dar tot zic ca e sotzul si nu ma bag
Deci va pup si succes in ramura!(in care vreti voi)
Nora
Comorile Norei
l_carmen2003 spune:
Mai tata, da' la mine asa fain merge DC-ul ca am inchis pana acum de 2 ori PC-ul de nervi... in final am reusit sa intru...
Dana, imi pare sincer rau... Nu stiu nimic acum despre boala de care vorbesti insa nu poate fi decat crancena dupa cum povestesti. Cum nu merge prea bine DC-ul nu pot vedea inca ce scria Marius... si nici pe google n-am intrat inca sa vad. Dar suntem alaturi de ele...
Cristina, tu mi-ai pus gand rau... sa stii.
Mirinda, nastere usoara si un puisor frumos si sanatos. Si norocos.
Herra -
Adriana si Acvi iar sunteti absente la apel. Cat despre Elena, inca are absente motivate...
Eu ma distrez teribil cu Alex care este un izvor nesecat de obraznicii si smecherii. A trecut de la "Buna mami, care e problema?" la a-l interpela pe tata-sau care ma ajuta sa imi inchei un lantisor la gat cu " ce faci cu mamica mea?"... Deja isi da seama ca ne distreaza si se misca prudent sa vada cat ii permitem si unde incepe obraznicia... mai devreme a venit la mine spasit si imi spune: "mami iti spun un secret... nu mai sunt curat. am un kk in pampers si ma deranjeaza" asta ca sa nu il intreb eu de ce nu a cerut olita...etc acum nu mi le amintesc.
Cert e ca deja s-a smecherit: daca nu vrea afara imi spune ca afara e frig si urat, daca nu vrea o hainuta ca e nepotrivita sau nu e pe gustul lui - "pe ghiustu meu"- sau daca pur si simplu nu vrea sa faca ceva declara ca el e "oboshit" si nu poate face nimic, dar s-ar culca... bineinteles ca sta culcat 1 minut si apoi dispare...
Ma uit la vremea de afara si nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca vine primavara... Sincer, eu cred ca am facut o psihoza cu asta, dar ma gandesc cu groaza ca vin pasarile calatoare...
Va pup ma duc sa fac "gumnasteica" cu fiu-meu. S-a intins pe covor in living si isi ridica picioarele la pietpt si face "gimnastica". Ma duc sa fac macar pe chibitul daca nu sa ii urmez exemplul.
Pa.
GabrielaG spune:
Nora chiar ma gandeam la fetita ta mai mare. Am pentru ea un costum de Craciunita marimea 36 si e posibil...o rochita alba de ingeras.
Mirinda, nastere usoara...cica e bine sa urci si sa cobori scari ca sa se declanseze nasterea...stiu ca citisem undeva, numai ca la mine s-a intamplat mai devreme in ambele cazuri...asa ca...
Sa va fac pofta: ieri am facut cremsnit cu foi cumparate din comert. Iese super, dupa reteta de pe pachet...doar ca am ramas cu 6 albusuri de la crema, dati-mi idee la ce le pot folosi, dar nu la bezele...
Au venit martisorele, sper ca joi sa reusesc sa pun si niste fotografii cu cele din sticla.
In rest...azi am avut o zi plina, am fost pe la gradinite sa-mi fac reclama la costume...am mai facut o comanda de costume la italieni, ca pe 2 martie la gradinita lui Matei e mare carnaval...Chiar sunt curioasa cum va fi. Parintii deja au inceput sa se agite, fiecare vrea sa aiba un costum unic, sa nu mai aiba alt copil ca al puiului lor.
Pupici,
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Ei nu ca sunteti culmea...acum a inceput si Gabriela cu dulciurile....Deci cu albusurile...fa muffins
Gabi...nu stiu ce inseamna marimea 36,ca acum difera marimile ceva de speriat.Deci fata are aproape 1.60 m si 52 kg.Tu stii daca incape in haine sau nu.Dar poate imi zici,sa nu o iau degeaba pana acolo.
Carmen...ii fuge mintea juniorului...cand te citesc,aproape ca nu mai am rabdare sa creasca si al meu...sunt curioasa ce perle va scoate.Dar ce-ti veni cu pasarile calatoare???Sa nu spui ca te gandesti la gripa aviara...
Nora
Comorile Norei
acvi spune:
Hop si noi la apel!!!Noi aripa batrina a familiei sintem raciti,speram ca aripa tinara sa nu fie atinsa!!Deh in w-e ne-am plimbarisit la mama mea!!!Am trecut repede peste retetele de prajituri(nu va e mila ca mai sint si femei insarcinate pe aici.
Mirinda nastere usoara!!!SI eu am nascut 2 zile dupa termen si asta doar datorita celor 9 etaje urcate pe scari(singura data in toata sarcina cind era liftul stricat),eram imensa ca am stirnit mila mecanicilor care reparau liftul (la et 9 of course),dar m-am scos..am nascut repede,usor ..si am mai avut curaj de unul.
Am fost miercuri la medic si la eco,nu a vrut sa-mi spuna sexul spre marea mea disperare(ca tot folosesc termenii de "fratior"sau "surioara"in training-ulpe care-l fac zilnic cu Alex si el a ajuns la concluzia ca ar vrea cite unul de fiecare)in rest e Ok totul mai merg peste 6 sapt si atunci sper sa aflu in sfirsit!!!!
Carmen tare nostim Alex al tau imi inchipui ca va vine sa-l mincati tot ,asa cum ne vine noua(dar ne abtinem).
Speram sa ne vedem simbata la sedinta foto desi al meu e tare pudic nu stiu daca se lasa fotografiat.
O saptamina frumoasa.
Gabi si Alex.