Mamici de martie-aprilie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Cum nu pot intra pe net cateva ore,cum va faceti de cap!!!!!Tocmai atunci cand ma intrebam ce e cu Doublemom,ea se pregatea sa nasca.
FELICITARI, DOUBLEMOM!SA VA TRAIASCA FETELE SI SA AVETI INCEPAND DE ACUM O VIATA PLINA DE MINUNI![majoret

Tocmai am vorbit cui Cezara Bucur,dr. mea si a Mihaelei,care mi-a spus ca fetele sunt superbe,mari si sanatoase,iar Miha se simte f. bine.

Cat si tie sa-ti traiasca Anna Lia,sa fii o mamica fericita si sanatoasa,iar ea,cuminte si mancacioasa!

ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Felicitari celor doua mamici DOUBLEMOM si CAT! Multa sanatate si refacere rapida!
BINE ATI VENIT PE LUME MAIA, STEFANA SI ANNA LIA!
Multumesc mult fetelor pentru urari.
Kim, sora mea a nascut la Sp. Elias, am inteles ca spitatul acum dupa renovare este destul de curat.
nshiro nu ma pot bucura pe deplin si pentru faptul ca nu sunt acolo. Vorbesc cu ai mei pe yahoo sau scurt la tel.
Ieri am sunat-o pe sora mea si erau bine, incerca sa alapteze, dar se pare ca David refuza sa suga, e cam lenes, doarme mult. Daca nu apar complicatii, vineri sau sambata sunt acasa.
Si am vesti si despre mine. Azi am fost la dr. si am aflat unde voi naste: Spitalul Ulleval Universitetssykehus, cu medicul de garda. Se pare ca e cel mai mare si bun spital din Oslo si e si f. aproape. Dr. spune ca am avut noroc, sunt acolo dr. f.buni si voi sta intr-o rezerva singura unde poata sta si sotul cat doreste.
Maine voi merge si la ecograf si am reusit sa fac programare si la o moasa pe 2 martie.
Azi ne-am masurat burtica si sunt in grafic, dr. spune ca se dezvolta perfect, am ascultat si bataile inimii si ne-am si cantarit, dar mai bine nu spunem...
Nu mai am rabdare....
Va pup

Ileana 31+
Poze cu noi
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

FELICITARI Doublemom si Cat!
Refacere rapida mamicilor si sanatate multa atat lor cat si fetitelor!

Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru ca sunteti alaturi de noi! Se pare ca asta este ultimul mesaj in calitate de gravidutza, va pup si sper din tot sufletul sa ne "citim" cu bine!

tuturor!

+ 39w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

OAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!!FELICITARI FETELOR,CAT SI MIHAELA,SA VA TRAIASCA FETITELE,SA CREASCA MARI SI FRUMOASE,SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE ELE!!!!!!!VA ASTEPTAM ACASA,REFECATUTE SI CU BEBEII IN BRATE CAT MAI REPEDE!!

SERJ,TI-AM VAZUT FETITA,E O DULCE SI FRUMOASA FOC,PARCA E O CHINEZOAICA MICA!BINE ATI VENIT ACASA!!

eu m-am facut bine,am inceput sa alaptez iar fata,dar nu prea mai am ,cel putin nu ca inainte si ANA se cam enerveaza ca nu curge ca la biberon,e asa comica!!ieri am fost ptr prima data la doctorita de familie cu ea si este foarte bine,se incadreaza in standarde,are deja 4100g,maine facem o luna,deci totul e bine!

va pupacesc pe toate si mai asteptam bebei frumosi

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Nischro, multumesc din suflet de urarile de sanatate! M-am stricat de ras cu peripetiile fratelui tau. Ai asa un talent la povestit!
Tina, multumesc mult si tie! Sunteti f dragute. Acum sunt bine fetele. Andreea a avut amigdalele f inflamate, atingeau omuletul. Se trezea f des ca nici pe gura nu mai putea sa respire. Joi fusesem cu ele la dr si era la fel de rau, dar nu i-a dat decat picaturi pt nas. Vineri a facut si febra 39,6 si sambata m-am dus la urgente. Cand a vazut-o cum arata i-a dat imediat antibiotic. Acum nici nasul nu mai e infundat. Cand sunt bolnavioare nu mai sunt buna de nimic. Astazi mergem din nou la control si de luni cred ca merg din nou la gradinita. Circula un virus, numit Angina, pe la gradinite.
Doublemom, nastere usoara si bebeluse sanatoase! Nu-i asa ca nu mai e mamica mai mandra ca tine?
Serj, tare scumpa si frumoasa e printesa voastra. Asa pofta mi-ati facut cu bebelusele voastre ca aseara am pus si eu DVD-ul cu primele zile ale printeselor mele si nu va spun cata apa la soricei am dat.
Ileanamarius, felicitari pentru nepotel si refacere rapida surioarei tale!
Andreea, mi-au placut tare mult florile care le-ai primit de la tati. Sunt la fel de frumoase ca si tine. Sa stii ca duminica am facut din nou cozonaci. De data asta le-am facut si poze dar nu le-am pus sa nu le fac pofta fetelor. I-am trimis poze si mamei-soacre si mi-a spus ca sunt pentru expozitie. Multumesc inca o data pentru reteta! Nici nu mai mi se par greu de facut si sunt sigura de reusita.
Kim, foarte frumoasa camera bebitei si lucrusoarele. Cred ca nici n-o sa apuce sa le imbrace pe toate.
Dea, bine ati venit acasa!
Doublemom si Cat, sa va traiasca printesele si voua refacere rapida!
Bafta multa fetelor care se pregatesc de marele eevniment!
Manu

Poze
aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

FELICITARI, MAMICILOR, SI SPER SA AVETI O REFACERE CAT MAI RAPIDA CA NOI VA ASTEPTAM CU SUFLETU' LA GURA SA NE POVESTITI CUM A FOST! SANATATE LA FATUCI!

Noemi35+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nshiro criminala povestea cu fratele si soacra ta Imi puteam imagina cam ce fete aveau amandoi ca nu se intelegeau

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, numarul tau este salvat in mobilul sotului meu si te va anunta imediat ce se intampla ceva. Multumesc pentru grija!

Cat, felicitari pentru papusica ta! Cand ma gandesc prin ce ai trecut tu in sarcina asta, ma bucur enorm ca a avut asa un final fericit si ca ai luat in fiecare moment decizia corecta!

Doublemom, si tie felicitari pentru printeselele tale si refacere rapida dupa cezariana!

Mai fetelor, nu stiu ce am, cred ca m-am tampit de tot, dar eu de trei ori am luat toate paginile la rand sa o vad si eu pe Serj cu printesa ei, dar nu gasesc unde sunt pozele. Ma ajuta si pe mine cineva?

In rest, eu sunt bine mersi, doar ca am alte probleme, nu de sarcina, care trebuie sa le rezolv urgent si ma cam streseaza.
Numai bine la toate, si sunt curioasa cand va aparea si primul baietel pe listuta noastra de bebei.

V-am pupat,
Ariadna, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ciuf, serios, zici ca-s supla? Abia astept sa-i spun lu’ monamur diseara. El zice ca-s elefantzica, nu stiu ce vrea de la mine. Adevaru-i ca in ianuarie m-am ingrasat numai un kg…

Ai grija cu calciul!!

Doublemom, naste!!! Mi-au dat lacrimile, vin gogosicile pe lume, doamne ce emotionata sunt!!! Off si nu pot sa spun nimanui pe aici ca n-ar pricepe… naste doublemom!!!!!! Hai doublemom!!!!! Bun venit gogoselelor!!!
N-am nici cea mai mica indoiala ca totul va fi bine!!

Multumim Tina ca ne tii la curent!

Serj, extraordinara Ambra, e o scumpete!!! Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii! E o dulcica-dulcica!

Kim, multumesc las ca-i destul de mare burtzouil, daca iti zic ca imi vine greu sa mai spal vase – burta ma tine la distanta de robinet si ma doare spatele!!!

Chiar, Catrinutza, numai fetitze…. Cine e la rind cu baietzel? Deliuuuutzaaa…. Ce mai faci, Delia? Cum e cu mami?

Nshiro multumesc mult! las ca nu pot eu sa stau departe de net… explodez daca nu comunic cu voi!!!! Asa, deci ale noastre bebitze s-au intzeles… pai o sa ne scriem pareri despre cezariana, ca am inceput sa citesc serios… Chiar am vorbit cu o mamica ,,,care a facut cezariana din cauza pozitiei fetitzei. A incercat sa o intoarca manual prin diverse metode (2 moase cica literalmente sa-u catarat pe burta ei) si a fost nu numai ca naiba, era sa si aiba consecinte nasoale, si oricum bebitza s-a intors la loc. A facut cezariana, s-a refacut extrem de repede si a fost fericita. Mi-a zis ca nu ma sfatuieste sa incerc nimica, maxim ceva gimnastica. Si asa o sa si fac. Ma refac eu mai greu, dar fac orice ca sa fie bine pt titza mica. Trebe sa intreb cum se procedeaza, te programezi pt o anumita zi, sau astepti durerile? Eu nu vreau sa mi-o scaoat pina nu e bine coapta…

Wooow, de coma faza cu fratele tau si lingura!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aida, ce bine ca ti-au confirmat!! Acuma mai poti sa bagi ceva rochitze!! Felicitari pt fetitza harnica!

Mi-e rau, si cat a nascut? Bine ai venit Anna Lia!!! multa sanatate, cat, sa-ti revii repede, si sa ai laptic pt Anna Lia (ce-mi place numele!!) Draga de ea!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa! ca frumoasa va fi siguuur! Pupici multi, draga cat!!!

Loriana, multa bafta, tinem pumnii!!!! Sa ne zici repede repede vesti!! Doamne, ce ritm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ariadna, pe prima pagina la capitolul asta, mesajul Tinei e un “aici” mare, fa click acolo pt pozele lui Ambra.
sau fa click aici (sper ca merge)

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=bbaa&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/my_photos

Catrinel & titza micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

bine v-am regasit fetelor!!!
in primul rand va multumesc la toate de galeria facuta si de toate urarile, va doresc si voua sa aveti parte de o nastere cat mai usoara si cat mai aproape de termen!!!!
noi am reusit in sfarsit sa ajungem acasa ieri dupa-amiaza, nu din cauza mea dar pt. ca Ambra fiind destul de mica si nu manca a facut icter si a trebuit sa o puna la bronzat . acum speram acasa sa intram intr-un ritm mai bun, pt. ca laptele artificial este ceva mai complicat de dat si nu se poate manca oricand vrem noi.
CAT scumpa mea, ai reusit si inca bine!!!! ma bucur tare mult pt. tine si sa fiti sanatoase sa veniti acasa si mult lapte!!!!! BINE AI VENIT ANNA LIA!!!
DUBLEMOM, felicitari!!!!! multa sanatate si mult laptic, sa te refaci repede ca sa te bucuri de minunatiile care au venit pe lume! BUN VENIT STEFANA SI MAIA!!!!! sa fiti sanatoase si mancacioase!!!
vad ca se grabesc fetitele la noi!
revenind la mine, prea multe nu am ce va povesti despre nastere ca de fapt eu nu am facut nimic, iar o operatie stiti si voi cum este... nu tocmai pe roz. din cauza problemelor mele nu am putut alapta si mi-au dat pastile ca sa duca laptele. din pacate Ambra era prea obosita si nu avea putere sa traga, iar eu nu puteam sa ma misc ca sa fie mai comod si pt. ea, poate daca ar fi stimulat ceva in seara cand s-a nascut aveam o sansa sa refuz si tratament pt. mine si sa continui, dar dimineata era prea tarziu ca-mi ajunsese la stele tensiunea si nu m-au lasat.
acum suntem bine, acasa si incercam sa intram intr-un ritm pt. ca refuza in continuare sa manance cat trebuie.
va multumesc la toate pt. aprecierile pt. Ambra, este mica dar are falcute si de asta pare grasunica.
dea nu am mai apucat sa te felicit si pe tine de minunea ta MIA, sa-ti traiasca si sa fie mancacioasa, si bine ati ajuns acasa.
tcelen multumesc, si fetita ta este o minunatie si frumoasa foc (pana acum avem numai fetite una si una, aviz baieteilor care vor veni ).
a mea are ochii lui taica-su, de fapt este toata el, amandoi copii seamana cu el
la fetele care mai au de asteptat va doresc din suflet sa nasteti cat mai aproape de termen ca sa evitati problemele cu bb, pt. ca daca sunt mici este destul de greu sa-i faci sa manance. cat am stat in spital mai erau bb. nascuti asa si cu ei erau probleme, dar cu lapte de la mama este mai usor.
pupici la toate si aveti rabdare sa fie nasterea cat mai la termen!

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput