Mamici de martie-aprilie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

taman ce ne-am intors si noi de la ecografia de reconfirmare a sexului lui bebe: e SIGUR fetita! phuai, ce emotii am avut! ma temeam ca i-am luat rochite asa frumoase si n-o sa le poata imbraca ca alta grija nu aveam, si daca era baiat ma bucuram la fel de mult.

este deja cu capul in jos , cu fatza inspre dreapta (acum imi explic de ce toate loviturile le simt numai pe dreapta: acolo ii sunt si picioarele, si coatele/pumnii etc).

30+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tot am vazut ca ati scris aici de urcior si de lingura de lemn si mi-am adus aminte o faza de coma petrecuta intre frate-meu si soacra-mea asta vara. Eu ma cert cu fratello, el se supara si pleaca in home stay la soacra-mea pentru cateva zile. Intr-o dimineata se trezeste cu urcior la ochi, soacra-mea vrea sa-l duca la farmacie sa-i ia ceva medicamente el refuza gandindu-se sa aplice leacul babesc cu lingura de lemn. Lingura s-a priceput sa ceara dar cu lemnul era problema.... Arata ba scaunul, ba masa, ba dulapul dar saraca soacra nu intelegea si pace ce leagatura au lingura, dulapul si urciorul de la ochi. Dictionar nu avea decat unul japonez englez, asa ca pana la urma se apuca de desenat un copac. Soacra-mea ii zice "ki" Buun. Fratele bucuros din cale afara "ok ok tree" Soacra-mea "da, da tree" A doua etapa e sa insiste pe partea lemnoasa. Soacra-mea tot o trage cu "ki", fratello nu ca nu e "ki - tree", e "wood", soacra-mea nu vrea si pace sa renunte la "ki". Frate-meu arata masa si ii explica iar table-wood, soacra-mea si ea table-ki. El deja ajunge la exasperare, lasa domle masa si copacul ca nu mai are treaba copacul, taiam copacul si din lemn facem masa... Nimic nici o sansa, soacra nu voia sa renunte la ki si pace. In cele din urma ii vine ei stralucita idee sa deschida dictionarul japonez si sa-i arate ce inseamna "ki", care ooops inseamna si tree si wood. De aici se complica treaba... chinuie-te sa-i explici ca de fapt.... ki nu e ki... ar avea nevoie de lingura da nu de lingura de aia si de copac care nu e copac pentru ca-l doare ochiul... Soacra vrea sa ma sune sa o scot din incurcatura, el nu si nu... ca doar avea ambitie... acum biata femeie nu intelege de ce nu trebuie sa aflu eu de chestia cu copacul si lingura, ea nestiind ca el e in greva... pana la urma se da batut si se retrage in fosta camera a sotului unde se apuca de cotrobait si da peste, salvarea lui, un dictionar englez japonez. La "wood", pe langa "ki" mai gaseste si "zaimoku" si coboara scarile intr-un suflet strigand "zaimoku" "zaimoku". Zaimoku inseamna placa mare de lemn si termenul se foloseste numai in constructii, asa ca biata femeie sa lesine de ras si alta nu, frate-meu convins ca a gasit solutia, urla incontinuu ca disperatul "zaimoku spoon zaimoku spoon " si arata ochiul spunand ca doare tare.... Cum soacra nu se mai putea opri din ras, prinde curaj omul si incepe sa deschida sertarele de la bucatarie, unde normal ca nu se afla nici o lingura de lemn, caci nu exista in bucataria japoneza asa ceva, dar gaseste in schimb un fel de spatule, cu care se mesteca in mancare. Ia una, i-o arata soacra-mii, spunandu-i "Asta ok. Nu zaimoku spoon dar, ok, ok!", soacra-mea mai are putin si se tavaleste pe jos de ras... una e spatula, alta e lingura, placa de lemn nu are ce cauta in peisaj iar frate-meu are o fata de om disperat si un ochi umflat pe deasupra... vede el ca nu se mai poate discuta cu dansa, efectiv era in plina criza de ras, da drumul la aragaz si incepe sa incalzeasca coada spatulei. Femeia isi revine brusc, face ochii cat cepele si incepe sa strige ca nu e voie ca e periculos, ce face da foc la casa?! Se repede la el si incearca sa-i smulga spatula din mana, el e mai agil si ii spune " ok, ok, numai putin, ok, nu e periculos" ea incearca sa-i explice stupefiata ca lemnul arde si face foc mare. Acum el era cel nu se mai putea oprea din ras la fata soacra-mii care credea ca vrea sa-i dea foc la casa si zicea incontinuu "nu-i voie, nu-i voie, periculos, foc mare" iar el" stiu, stiu, dar ok, numai putin, ok ok" si tot se ferea sa nu cumva sa-i ia spatula din mana, punand-o cate putin in flacara. In cele din urma a reusit sa o incalzeasca cat de cat si s-o socheze inca o data pe femeie punandu-si-o la ochiul cu pricina.... cine stie ce o fi gandit saraca... "Europa Europa da ce obiceiuri barbare... si ce masochist, sa-ti pui peste ochiul umflat fierbinteala aia... cand putea sa mearga ca omul civilizat la farmacie"...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

aoleu, nshiro, am ris de am zis ca nasc! faza cu "zaimoku spoon" e dementiala :))) si parca o si vad pe femeia aia cum se socheaza sa vada omul ca baga spatula-n foc super! crede-ma ca de mult n-am mai ris asa :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Hielou...

Hai DOUBLEMOM Hai, Hai. De abia astept sa vad dublu. Fataaaaaaaaaaaaa............tu trebuia sa nasti in aceeasi zi cu mine...nu imi mai indesa si alti morcovei.

Nshiro puiule asa e ...aratam ca burta poate sa mai creasca; a fost regia lu' sotzu' care n-are nici o jena...d-apai ce o cara el??!!
Ambralina bebelina arata a super bebe asa cum arata si vor arata toti bebei nostri...indrazaneste cineva sa ma contrazica??!!. sa traiasca toate, sa fie sanatoase si cuminti si sa aduca numai bucurii parintilor lor.
Tinutza ma bucur ca ai reusit sa vezi felicitarea...si ca sa vezi ce neuron debil am...i-am trmis si lu' consortu' o felicitare, asa de ziua indragostitilor, numai ca si acolo am facut o grseala...dusa, frate, dusa cu pluta rau pe bistritza.
Kim...incerc sa termin cat mai repede morcovii aia intr-un suc extrem de sanatos.

Mi se pare mie s-au pana acum s-au nascut numai fete??????????

Am fost ieri dupa rezultatele analizelor..se pare ca voi supravietui...si glicemia care ma speriase cel mai tare e ok...dar durerea de gat se pare ca se tine ca scaiul de mine, drept care am mai avut o noapte albastra rau de tot si acum sunt chiauna de zici ca de trei zile nu m-am oprit din .

Pupacioi. Fug sa incerc sa pun o poza in albumul comun.
36 incheiate azi punct fix

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Doublemome, iti doresc nastere usoara si bebei sanatosi, norocosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

ce mai fac fetele rasfatatele? in sfarsit reusim si noi sa scriem...am fost tare prinsi cu treburi ieri...

Serj ai o bubulina foarte draguta...asa aratam si eu cand eram mica...pitica si cu mult par...sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Dea ma bucur tare mult ca ati scapat de spital...cred ca sunteti super fericite!

Loriana nastere usoara!Tinem pumnii!

Doublemom sa aveti parte de o nastere usoara si o sedere cat mai scurta in spital, iar apoi de multa energie acasa (in special mami si tati)

Kim e super camera, hainutele sunt foarte faine si jucariile
la fel...mi-ai trezit si nostalgii ptr ca si eu aveam rochite cu bondari din aia galben cu maro brodati...asa rau mi-a parut cand am aflat ca mama le-a donat unei verisoare...daca o sa am fetita eu ce ii dau "de la mama"? (am pastrat totusi aproape toate papuselele)

Aida bine ca ati scapat de stress si s-a confirmat inca o data sexul...si noua la ultimul eco ne-a zis dr "e tot baiat!"

Nshiro super intamplarea...viata bate filmul...totusi mi-ai adus aminte de lost in translation...poate o sa ma uit in weekend la el...doar ptr a treia oara!eat

Atentiune atentiune...mamicile cu baietei ce facem? mobilizarea ...Cameliada, Mariana va rog frumos...vrem sa auzim si povestea nasterii unui baietel...hai sa vedem cine sparge gheata?

Fetele eu am alergat ieri ca nebuna...am plecat de acasa cu 70 de kg si seara cand m-am cantarit aveam 69...asta dupa ce duminica aveam 71. Nu m-am ales decat cu febra musculara si umflaturi ale picioarelor...insa a meritat! I-am gasit lu` tati un cadou care sa-i placa si am nimeit si marimea asa ca suntem super fericiti! Acum trebuie sa cautam patut pentru bebe...
Aseara m-am chinuit sa dorm si pe partea dreapta, insa piticul nu a vrut nici de-al naibii sa faca un salt sa vina cu capu` in jos...se tot zbatea acolo, se intorcea pe toate patile...dar nu a fost chip...pana la urma mi-am dat seama ca am de-a face cu un berbec si mi s-a facut si mila...si am dormit pe stanga sa se linisteasca pupaza lu` mamica.

Pupici!

33+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Loriana si Cameliada tinem pumnii!!!!!!!!!! MULT CURAJ, nastyeri usoare, fara complicatii, refacere rapida si note maxime la bebei!!!!!!!!! sa ne dati vesti cat mai curand!

Tina de aileana nu stii nimic? Cum ai petrecut de ziua ta?

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

FETELOR MIHAELA(DOUBLEMOM)A NASCUT PE 16.02 LA ORA 01.30,PRIN CEZARIANA PE MAIA-2750Grame si STEFANA-2740Grame.Amandoua au 49 de centimetri si citez "...Si sunt tare frumoase"

TOT AZI-NOAPTE CAT A DAT NASTERE NATURAL CU PERIDURALA ANNEI LIA,4.25 AM,3080GRAME,50 CM.

BINE ATI VENIT PE LUME,MAIA, STEFANA SI ANNA LIA!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

CE FRUMOS NE INCEPEM ZIUA,CE DE BEBELUSI.
FELICITARI FETELOR SA VA TRAIASCA MINUNILE,REFACERE RAPIDA.
BINE ATI VENIT PE LUME MAIA,STEFANA SI ANNA LIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

FELICITARI MIHAELA FELICITARI CAT SA FITI FERICITE ALATURI DE COPILASIII VOSTRI!!!! SA AVETI FETITE SANATOASE SI MANCACIOASE

Ambra e o frumusete mica, o minune. Sa ne traiasca! Asteptam pozici cu cu celelalte fetite ale noastre

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput