Mamici de martie-aprilie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
aida_o spune:
Serj, Ambra e o frumusheatza de copila 
Sa va traiasca!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
Laura Ioana spune:
HAI DOUBLEMOM! 

Asteptam noile fetite din grup!!!
Laura
cu
35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Qamar spune:
DOUBLEMOM, NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA SI FETITE FRUMOASE SI SANATOASE!!!

Serj, felicitari, ai o printesica super-faina, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea la max!!!!
Noemi
35+
Poze cu burtica
alinaalex spune:
CIUF, chiar asa cu mancarea picanta? pai io-s fan inrait mancare picanta... ar tebui sa ma mai potolesc, bag seama! ca altfel o patesc...
si nu prea as vrea sa vina asta micu' mai devreme!
ALINA si BB
33+
poze
kim spune:

Haide, doublemom, nu te lasa! 

Serj, sa-ti traiasca bombonica de fata, iti vine s-o mananci. Si ce de parut are. Ma tot gandesc cum o sa arate si a mea...
Fetelor, ma bucur ca va place camera fetei, inseamna ca va fi pe gustul ei.
Nshiro, meriti o bataita cu B mare, pai cum n-ai luat nimic la fata, si pe deasupra nici poze nu ti-ai facut cu burtica? te rog sa iei masuri si sa te mobilizezi. Eu stau linstita ca i-am cam luat la fata de toate si acum savurez orice cliputza, numai ea mai lipseste din decor.
Catrinutza & comp., faceti bine si nu mai bagati atata supa de morcovi ca stresati bebeii. Aveti nevoie sa fiti senine, relaxate si increzatoare daca vreti sa fie totul ok. Partea de surpriza, cand, cum, s.a.m.d. face parte din spuma povestilor de mai tarziu.
Tania, sper sa gasesti leacul repede pt ochi. Ma gandesc ca niste comprese cu musetel nu strica.
ileanamarius, felicitari pentru nepotel! unde a nascut sora ta?
Adar, asteptam poze, absolut.
AndreeaGeorgiana, ce tatic atent sa va aduca asa flori frumoase si sa va invite la restaurant, o sa aiba o fetita manierata si cocheta, sa semene cu maica-sa.
Ama_kaly, mersi, pune-te si tu pe cumparat, dar eu tot iti fur o caciulita de-aia...
Alinalex, vezi ca te-ai descurcat? asa mai merge, ai si tu semnatura acum. Daca vrei, poti sa schimbi, in loc de "poze", pui ce ai tu chef.
Catrinel, frumoase poze! ma tot mir, unde sta bb tau de 2345g in asa burtica?
Ciuf, e bine de retinut, mancarea picanta si vezica plina grabesc contractiile? Thanks.
Polixeni, sa te mai lasam sau putem sa incepem galeria?
32+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
andra_simona spune:
DOUBLEMOM ITI TINEM PUMNI,NASTERE USOARA SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.
DE ABIA ASTEPTAM SA ITI CUNOASTEM INGERASELE.MULTI
TINUTZA-esti o scumpa mersi pt completarea la listuta.

fetelor am si eu o intrebare neuronu m-a cam lasat si nu mai tin minte cine a pierdut lichid amniotic PISPIRICA?Puteti sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti cum e lichidu amniotic si ce se intampla daca se pierde putin?multi
la toata lumea.
SERJ - SA ITI TRAIASCA MINUNEA DE FETITA ESTE SUPERBA.
33W
nshiro spune:
DOUBLEMOM nu stiu daca ai nascut pana acum iti tinem pumnii si speram ca totul sa fie OK! 

Cam slaba activitatea de ieri si pana azi! In afara de Doublemom care s-a hotarat sa aduca pe lume printesele, sau ele s-au hotarat sa iasa, si de Andrea Georgiana care incearca sa ne bine dispuna cu bancurile 
, slabut, slabut...
Catrinutza e atat de frumoasa felicitarea pentru Tina
... am aruncat si eu un ochi indiscret... Multa sanatate! Tare draguta burtica! In a treia poza voiai sa ne arati ca inca mai e loc sa creasca?![]()
Diana te asteptam cu vesti de la eco.
Ileana Marius FELICITARI pentru nepotel... cred ca nu prea te poti bucura pe deplin de eveniment fiind sub impactul emotiilor propriei nasteri...
Adar spor la curatenie si te asteptam cu poze!
Andreea Georgiana foarte frumos gestul lui tati! Si florile sunt superbe! In Japonia de Valentine Day numai barbatii primesc cadouri (de fapt ciocolata) iar pe 14 martie e o zi care se cheama White Day si sunt rasfatate femeile.... Asa ca noi l-am rasfatat pe tati cu o geanta noua, mancarea lui preferata si un tort de cioco in forma de inima iar acum asteptam cu nerabdare ziua de 14 martie... (ca de 8 nu "se exista")
Catrinel da, da cu miloaga dupa internet neaparat
! Doar tre sa o aerisesti pe titza ta zi de zi, nu???? Si apropo de titza are aceeasi greutate ca bebelina mea la 34 de saptamani! Si se pare ca se distreaza grozav amandoua asa in fundulet... Super pozele! SUPER!
Ciuf si pe mine ma doare in jurul buricului mai tot timpul, da tare de parca ar trage de ceva pe acolo. Am intrebat doctorul si a spus sa nu-mi fac griji ca e uterul....
Polixeni hai ca mai e putin... chiar ca ai intrat pe ultima suta de metri. Sa ne anunti cand se va intampla evenimentul!
Serj Ambra e o frumusete dulce! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Tu esti OK? Hai scrie macar doua randuri!
Kim m-ai inteles gresit. Nu am zis ca nu am luat nimic. Toate lucrusoarele ei sunt cumparate, mai putin jucarii, nu are nici macar una! Iar poze, cel tarziu peste o saptamana sa termin si eu cu munca asta...
Andra Simona , Dea este cea care a pierdut lichidul prin scurgeri. Pispirica din cauza racerii doar s-a deshidratat si in felul asta s-a imputinat lichidul... sau ma insel eu, Pispi?
rocsana si bebe chan