Mamici de martie-aprilie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
ANDREEA GEORGIANA spune:
>
> Versiunea cu barbatii.
> Cica 10 barbati se arata in fata portii raiului inaintea lui Sfantu
> Petru. Sfantu Petru le zice la barbati : toti cei care si-au inselat
> nevasta sa faca un pas in fata.6 oameni pasesc, la care Sfantul Petru
> spune: voi 6 veniti cu mine in rai, restul de 4 ramaneti aici. Cei 4
> protesteaza iar Sf Petru le spune ca pacatul se iarta dar prostia nu.
>
> Versiunea cu femeile.
> .... 10 femei se prezinta la portile raiului:
> toate care v-ati inselat sotul sa faca un pas in fata. 9 femei fac un
> pas in fata.
> Sfantul Petru zice: voi 9 urmati-ma si luati-o si pe surda aia cu voi.
>
ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Andreea G pai eu nu stiam ca lingura de lemn poate fi folosita si la herpes
Si tare bine mi-ar fi prins, nu in putine randuri!
Laura
cu
34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Laura Ioana spune:
Jurnalul unui taliban![]()
Luni:* Mă bligdizezg. *
Marti:* A venid băiadu vecinului la mine în gurde, mi-a vurad o vagă ji
mi-a omorâd gădzelu. *
Miercuri:* Am omorâd eu băiadu. *
Joi:* A venid dadăl băiadului la mine gu doadă vamilia ji gu doade
rudele ză mă omoare. *
Vineri:* I-am omorâd eu be dodzi. *
Sâmbătă:* S-a adunad dod zadul în vadza gazei mele ză mă izgoneazgă din
zad. *
Duminică:* Am omorâd eu dod zadul. *
Luni:* Iar mă bligdizezg...
Laura
cu
34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Catrinel_17 spune:
Ciuf, acuma ca vine mama poti sa stai linistita. Uff, o grija in minus! Draga de zbenguina…
Da’ la gradi merge Luk?
Nshiro, cred ca azi comanda calculatorul… Cu internetu, clar ca va dura mult… asta e. ma duc si io pe la unu’ altu’ cu caciula in mina
Cind cumperi jucarii la bebelina? Nici a mea nu are, dar ma gindesc ca la inceput nici nu-i trebe…
Cat, poate am noroc…
nuu, ca glumeam, dac-ar avea ochii albastri ai lui tati as fi fericita. Si tati e dragutz!!! Doar e al meu!! (semneaza cioara…)
Ileana marius, felicitari pt nepot!!! Numai bine proaspetei mamici!!
Andreea G – la libaneeez! Foarte misto, imi place la nebunie mincarea libaneza!!!!! Mmmmmm!
Kim, excelent ai aranjat!!! Chiar asa, cite lucrusoare!! Esti pregatita perfect!! Mai trebuie sa iei ceva? Imi plac tare mult pozele de pe pereti!!
Am pus citeva poze noi, in albumul 33 sapt. (e si carucioru, pozat in haosul ce domneste in camera titzei mici…).
Am fost la control, evident ca gagica mica tot nu s-a intors, sta bine mersi in funduletz, cica ar mai fi sanse sa o faca, ca mai este loc si lichid amniotic. Azi am facut CTG – a monitorizat bataile inimii. A iesit si aia OK.
Titza mika are la 33 sapt + 4 zile: 2345gr.
Daca nu se intoarce, am sa fac cezariana. Si ma duc acuma si la curs de pregatire pt nastere, ca sa invat cum sa respir in timpul contractiilor, ca de! Daca m-am inscris… 
Catrinel & titza mică
Catrinel_17 spune:
Andreea g, bancurile cu ciobanii-s “indubitabil” mortal de haioase!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am cazut de pe scaun de ris!
Catrinel & titza mică
ciuf spune:
Catrinel, super pozele. Mai dar ce supla esti? Unde naiba sunt kg alea de zici ca le-ai pus? Pai esti o graviduta manechin. Eu incep sa-mi fie rusine de fizicul meu.
Si caruciorul e super fain.
Fetelor, eu am avut o noapte rea. Vise urate, timp de vreo doua ore m-a durut in jurul buricului (cu Luca nu am patit asa ceva), zbenguina se tot agita, eu imi faceam numai scenarii urate cu cordonul ala. Si ca naiba. M-am trezit tare obosita.
Ieri cand am iesit cu fiu-meu pe afara, era asa de cald, numai de pulovar, iar eu m-am infofolit bine, Luca ma innebunise ca el trebuie sa arunce pietre in apa si ma apucase o moleseala acolo de credeam ca o sa pic din picioare. Probabil iar am probleme cu Ca (ca ieri am avut palpitatii si mancarimi de piele) si fiind si imbracata gros m-am simtit ca naiba.
Socrella si-a luat bilet azi si vine pe 30 martie. Asa ca m-am linistit de-a binelea.
Kim, faina camaruta Aliciei. Si cate lucruri ai cumparat!!! Toate frumoase.
Fetelor, am citit ca mancarea picanta grabeste nasterea. Asa ca aviz amatoarelor.
O prietena de-a mea a mancat seara la un restaurant indian si noaptea au apucat-o contractiile. A nascut cu 10 zile mai devreme.
Ah si ce am mai citit. Sa nu stati cu vezica plina. Cum simtiti ca va vine sa va duceti la pipi, sao si faceti. Altfel vezica inflamata duce la contractii.
Eu m-am apucat sa-i fac lui Luca un pulovaras ca sa imi mai linistesc nervii.
MP, e greu, iubita, ce sa facem. Dar si cand ne vor creste copiii, ce satisfactii vom avea!!!
Pup gasca de burtici
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Polixeni spune:
Salutare fetelor!!
Am revenit si eu dupa luuuuungi incercari de a intra pe net.Ce mai?!! Am o conexiune de c..acao!!!
Sper ca mesajul asta sa ajunga totusi pe forum.
Felicitari fetelor care au devenit intre timp mamici!!Sa aibe bebei sanatosi si norocosi!!!
AM intrat si noi pe ultima suta de metri.Am fost luni la doctor si ne-a zis ca acum ca am intrat in ultima luna putem naste oricand.In plus de asta am dureri in partea de"jos" pe la ovare,pe la organele genitale.Lumea imi zice ca tb sa ma plimb cat mai mult ca sa se "deschida" bazinul, dar asa nu-mi vine si cu dureri,m-am si ingreunat..
Chiar zicea moasa "Mooooaaaama da' ce de kg ai mai pus pe tine!!"(adica am inceput in sapt 7 de la 52 kg si am ajuns acum in sapt 36+ la 69).In sfarsit....le-om da jos si p-astea...
Fetelor sper ca sunteti bine toate...aveti grija de voi si de bebei..si daca iar dispar sa stiti ca nu o fac voit,ci din cauza internetului.
Va pupicesc pe toate si va doresc numai bine!!!
Poli 36+ 
Tina_Welsh spune:
Tania2,Ema.72,Catrinel17,Andreea G,alinaalex,Cameliada,Laura_Ioana,Ameluta,Andra_Simona,Diana1968,Adar,va multumesc mult de tot pentru urari.

Pipsirica,ce catel frumossssssssssss!Ce burtica frumoasa si ce mamica radianta!

Multumesc mult pentru albumul cu catelul!Cadou de ziua mea?

Catrinutza,intr-un final am primit si eu pe mail ce mi-ai trimis.Frumoasa burtica!!!

Manu,iti multumesc de urare,dar ce-au patit fetitele?
Dea,iti multumesc de urari si bine ai venit acasa.Vrem pozici cu tititza mica si grasuna!
Lady_Hawk,ai o voce minunata!
Numai ca mi s-a crapat putin monitorul,oare sa fie din cauza vocii tale?

Kim,iti multumesc de urari.Foarte frumoasa camera Aliciei!!!

Tania2 urciorul trece cu o lingura de lemn incalizta pe foc (coada de la lingura de lemn) si atat cat e suportabil o pui pe uricor.
Ileana_Marius,felicitari pentru nepotelul tau!
FETELOR AM O MARE VESTEEEEEEEEEEE!NASTEEEEEEEEEEEE DOUBLEMOM!

HAI DOUBLEMOM,HAI DOUBLEMOM,HAI DOUBLEMOM!
SI-AICI AVETI POZE CU FRUMUSETEA DE AMBRAAAAAAAA CLICK AICI
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ciuf spune:
yuppyyyyy, hai Doublemom!!!
Nastere usoara si bebeline sanatoase!
Refacere rapida si asteptam sa vedem micutele.
Pup
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo