Mamici de martie-aprilie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
adar spune:
DOUBLEMOM & CAT - FELICITARI PENTRU PRINTESE !!!! 

Asta a fost o noapte pe cinste!!!
MAIA, STEFANA & ANNA LIA - SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, SA FITI FRUMOASE SI SA PAPATI MULT CA SA CRESTETI MARI!!!

TINUTA - multumim ca ne tii la curent cu tot ce se intampla ... speram ca daca iti vine sorocul, Mark ne va scrie si noua doua-trei randuri, nuuuuuu???????
TCELEN - bravo, vezi ca e bine ... sa fie sanatoasa micuta si sa auzim ca e tot mai grea ...
Mamaariadna - vezi ca e un mesaj de la Tina pe pg. 2, acolo unde ne anunta de Doublemom, un pic mai jos spune ca a pus poze cu Ambra AICI. Dai clic acolo si le vezi. Pup fata!
Azi mergem si noi la dr., sa vedem daca e totul OK. Sper sa faca eco ca tare mi-e dor de Sufletel.... Daca nu, asta e ...
Sper sa fie totul bine ...
Maine nu pot intra, dar ii voi trimite Tinei un sms si va va anunta ea, daca e totul OK.
Noi va pupam si va dorim tot ce e mai bun.
Cu dragoste muuuuuulta,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Polixeni spune:
Salutare fetelor!!

FELICITARI DOUBLEMOM,CAT SI SERJ!!! SA VA TRAIASCA COMORILE SI SA VA BUCURATI DE ELE!!! Mooooaaaaammmaaa ce de fetite!!!!! Ce fain!!!Las' ca venim si noi din urma cu mandrutzii!!!!
Inca nu am nascut dar who knows cand ma apuca?!! Sper ca asta micu' sa o astepte si pe bunica-sa sa vina din Ro.Si mai sper sa nu ma apuce noaptea ca sunt singurica...sotzul lucreaza.Dar vom vedea!!!
Fetelor fruntea sus ca ne vine randul!!! 
Pupicei tuturor si aveti grija de voi!!!
Poli 36+ 
ama_kaly spune:

FELICITARI DOUBLEMOM SI CAT PENTRU FETITE!!!
Sa va traiasca si sa creasca mari si frumoase!!!!

io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
simona_toma spune:
YUPIIIIIIII!!!!!!!! AU MAI APARUT 3 FETITE!!!!Sunt asa de emotionata, de parca as fi nascut eu!
[maroon]MAIA, STEFANIA SI ANNA LIA, BINE ATI VENIT PRINTESE MICI, SA FITI CUMINTI SI MANCACIOASE!!![[/maroon]pup]

[maroon]DOUBLEMOM SI CAT FELICITARI!!!!!!!!!!![/maroon]

Dam petrecere, fetelor???????

SA VA REFACETI REPEDE, REPEDE SI SA NE POVESTITI SI NOUA.
Tina, ce bine ca ne tii la curent!!Doar esti sefa tribului nostru, nu?

Doamne, si AMBRA ce frumoasa eeeeeeeeee!!!!!!!!!Sunt super fericita pentru tine, SERJ!! 
Si pentru tine, TCELEN, pentru ca ai o bebelusa asa frumoasa si mancacioasa.Sa-ti traiasca si sa te fericeasca!!

Astazi plutesc, imi dadurati numai vesti bune!!
Astazi am facut 32 de saptamani!!Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!Dau de baut
o halba cu...suc.
Fetelor, ce ziceti, ingrasa painea neagra??Eu stiam ca nu, dar spuneti-mi si voi.E asa buna!!
Eu si bebe Vladut va pupam pe toate

Simona
32 fix si
Vladut
MP spune:
Doublemom,Cat,sa fiti sanatoase,sa va refaceti repede! Sa va traiasca papuselele si sa va aduca numai satisfactii!
Serj,e tare dulcica Ambra! Sa fiti sanatoase si fericite si voi! (Cum e dupa a doua cezariana?...ca pe mine deja ma doare destul de rau cicatricea de la prima...si mi-e o friiicaaaa....
)
Loriana,iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine si sa te intorci cu vesti bune si cu minune de ingeras in brate!
Pe celelalte fete le pup cu drag si le doresc numai bine!
35+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
ema.72 spune:
FELICITARI DOUBLEMUM SI CAT
SA FITI SANATOASE SI SA AVETI LAPTIC PENTRU FETITE.
BINE ATI VENIT PE LUME MAIA, STEFANA SI ANNA LIA, SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA!

Adar bafta s-o vezi maine pe Sufletel la eco si sa mai vii cu poze ( din acelea interzise).
Nshiro m-ai distrat la maxim cu fratele tau si soacra. Oricum cred ca ai avut multe faze din astea pe parcursul sederii lui acolo.. si cu pozicile trebuie s-o rezolvi, daca nu pentru noi macar pentru bb , vrei sa spuna ca l-ai infiat.
Catrinel felicitari pentru grasunica si poate de acum daca nu mai mergi la servici s-o stresezi se va intoarce si ea . Cu netul da-i cu sarut-mana pe la prieteni ca nu poti sa ne lasi tocmai cand incepe actiunea.
Ciuf bine ca te-ai linistit cu soacra ca numai morcovul cu venirea ei iti mai lipsea. Luca se intelege bine cu ea? Sau macar fiind in camera lui ii este mai usor sa stea fara tine.
Serj am vazut pozicile cu Ambra si e o frumusica. Nu te mai ingrijora cu laptele, bine ca ai scapat de problema cu tensiunea si acum te poti ocupa de ea. O sa semene si cu tine dar acum nu se vede asa bine.
Pupici la toate fetele!

Ema 37+
mihaser spune:
BRAVO FETITELE! BUN VENIT PE LUME BEBELUSELOR! DOUBLEMOM SI CAT FELICITARI SI REFACERE RAPIDA 

33+
Mihaela
ileana_marius spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca mi s-a dat azi sa iau niste pastile (Duroferon) pentru a "produce mai mult sange", mi-a spus in eng. Nu am inteles exact care ar fi problema.
Valorile pe buletinul de analize sunt:
B-Hb //// SVAR 10.9 //// ENHET g/100mL //// REFERANSEOMRADE 11.5-15.5
Inteleg ca e ceva mai mic decat valoarea normala. Poate ma ajuta cineva care se pricepe, sau ile77 cu norvegiana.
Pe tubul de medicamente scrie Duroferon 100mg Fe2+ jernsulfat. (ferros, sulf, respond. Fe2+1oo mg color (E172, E171) et constit q.s.
Multumesc.
Ileana
31+
Poze cu noi
Ghindoaca
ile77 spune:
Doublemom si Cat felicitari pt bebeline!
Sa fie sanatoase , mincacioase,frumoase si destepte!
Sa va traiasca comorile!

Serj, ai o fetita superba. Frumoasa foc. Inca o data felicitari.
IleanaMarius, si eu iau Duroferon, din luna a 3-a de sarcina. Este fier ,si probabil ti-a iesit nivelul fierului prea mic daca ti l-a prescris dr.
La mine nivelul fierului a fost critic si trebuie sa iau pastilele toata sarcina ,si chiar dupa nastere o perioada.
Nshiro, m-a distrat grozav scena cu fratele tau si soacra ta. Cunosc si eu situatii de astia, petrecute intre sotul meu si taica-meu . Sint amuzante, chiar daca dau dureri de cap.
Si la mine se apropie momentul cu pasi repezi, ca vaz ca am scurgeri din ce in ce mai abundente iar bb e din ce in ce mai nelinistit.
Sper sa-si fixeze bb capul in pelvis( cred ca asa se zice) cit mai repede. Oricum ,acum ,asta e singura problema care ma mai streseaza.
CA nu as vrea sa mi se rupa apa si bb sa nu fie fixat,pt ca nu ar fi amuzant sa stau numai la orizontala.
Fetelor, cele care treb sa nasteti zilele astea sau in week-end , va doresc o nstere usoara si bebei santosi.

ile
37+
manu spune:
Ileana, eu cred ca ai hemoglobina 10,9, ceea ce inseamna ca e destul de scazuta si ti-a dat de luat fier. Nu-i nimic de care sa te inrijorezi!
Manu
Poze
aniversare