Mamici de martie-aprilie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
ama_kaly spune:
MARIANA SI MIKAEL FELICITARI PENTRU PRIMUL BAIETEL DE LA MAMICI DE MARTIE-APRILIE!!!!!!!
Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si voinic!!!

io
29+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
Lady_Hawk spune:
Aseaaaaa...deci a aparut primul baietel din trupa!!!Felicitari Mariana, sa va traiasca Markus si sa aveti parte numai de bucurii!!!! 

pentru proaspata mamica si 

pentru bebe !!!!
Si noi am fost la
astazi...in afara de faptul ca este ok si ca s-a asezat in pozitia :" pe locuri...fiti gata...", adica cu caputul in jos...nu ne-a spus mai nimic concret...ah...doar ca e fetita...si nush de ce, dar parca nu mi s-a parut k s-a kiombit cum trebe...dar ma rog...asa o fi...nu vreau sa mai ma nervozez cu nervu`...concluzia a fost ca beba e ok, placenta e inserata lateral, fara cheaguri de sange, lichidul amniotic in cantitate normala si colul inkis...si cam atat!!!
Fetelor unde gasesc si eu un site cu dimensiunile BDP???
Acum am fugit ca mai am trebi!Va pup pe toate de la cap la coada si invers!!!

Zmuahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
Io
31+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
andra_simona spune:
FELICITARI MARIANA,BAIETELUL TAU A DAT STARTU,PROBABIL ACUM VOR INCEPE SA VINA PE LUME SI BAIETEI.MULTA SANATATE REFACERE RAPIDA SI UN BEBE VOINIC, MANCACIOS SI FARA COLICI.MULTI
DE LA NOI
FETELE -care stau in bucuresti puteti sa imi spuneti si mie unde faceti voi ecografiile de aflati greutatea lui bebe?Eu credeam ca numai la 2D,3D si 4D se poate da nu cred eu ca in fiecare sapt faceti 4D.va rog ajutatima si pe mine ca vreau sa aflu si eu cat are bebe si sa ma duc sa dau iara 3mil numai ca sa imi zica ca e bine si are nkg nu imi convine.
Multi
la toata gasca.
dananita spune:
Andra_simona, iti recomand:
TOP MEDICAL CENTER
STR STIRBEI VODA NR 69
TEL: 3142774; 0722521728; 0722288051
DR. HORIA CIOFLAN
din cate tin eu minte o echo este 800000 lei.
Bafta!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
onsami spune:
HARNICA BARZA DIN ACEASTA PRIMAVARA! NICI NU DADU SOARELE BINE, CA UITE CE DE BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI ADUCE. SA AIBA PARTE DE NOROC, SANATATE SI TOT CE ISI DORESC PARINTII LOR PENTRU EI!! 

IAR DOUBLEMOM, CAT SI MARIANA SA SE REFACA REPEDE SI SA NE POVESTEASCA SI NOUA EXPERIENTA LOR.
Dananita, daca afli ceva prin PM, sa/l redirectionezi si spre mine, desi eu cred ca asiatentele ne vor spune precis atunci ce ne intereseaza. daca mai stii ceva de conditiile de la Polizu, mai scrie te rog. eu , de exemplu, i-am luat la bebe hainute doar de corp (pt. spital)pampers si servetele umede. trebuie cumva si biberon??
fetelor, spuneti-i berzei sa mai aiba si ea rabdare, ca nici martisorul nu l-am serbat.
sanatate cu carul!
onsami 36s+
Tina_Welsh spune:
Cogratulations Mikael and Mariana!!!!!!!
Welcome Markus!!
FETELOR A NASCUT LORIANA27 LA ORA 9.25,O FETITA CARE CANTARESTE 3.450 PRIN CEZARIANA!
FELCITARI LORIANA27!DIN PACATE NU STIU NUMELE FETITEI INCA.
Nshiro,eu zic sa stai linistita ca o sa fie totul ok!Atata timp cat bebitza e sanatoasa asta e cel mai important!Iar cu gramajul la ecograf asa stiu si eu,ca daca bebe e mare numai poate fi masurat prea bine!Te
Dananita,il treg si pe baietandrul tau!Felicitari pentru grasun!Lasa ca esti pe maini pune!As vrea eu sa fiu la Horia!![]()
Va
pe toate.
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adar,draga mea,dr. tau este(stiu eu ce rima cu...tau,dar ma abtin...) super enervant.Poate sa fie el oricat de slab,ca nu va fi niciodata...mama,adica nu va naste o minune.asa ca nu mai pune la suflet,injura-l aprig in gand si trece.Mie,la 20 de sapt,Iosup(la 3D) mi-a spus ca am luat cam mult si luasem 6 kg.Acum oare ce ar zice,ca am 14-15 in plus?
Va pup dulce,dulce pe toate si fug la bucatarie,unde pregatesc diverse bunatati pt. maine,cand avem niste musafiri.A propos,stie careva o reteta de prajitura pt. diabetici,care sa fie si gustoasa?Asta ca sa fiu o gazda si mai buna...
ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Luizax spune:
Am fost si io ieri la doktor. Am facut eco - so .... tot fata e (nu i-a crescut nika de la eco morfologica incoace), 2.250 g., DBP 8,1 cm, femur 6,4. 33 de saptamani. .... oki verzi si picioare lungi :ppp (dar asta n-a vrut sa-mi confirme doctorul. DPN - habar n-am, probabil pe la sfarsitul lunii martie.
Se plangea careva ca e grasa pacia? Si iost grasa, si ce daca? a...grasa si anemica...acum trebe sa bag 2 tardyferoane/zi. brccrrrr.
dananita spune:
Onsami, daca aflu iti spun. Cam tarziu sa ne lasam pe mana asistentelor. Adica eu cand ma duc, ma pregatesc de operatie si ma si executa. Nu o sa am timp sa vb cu asistentele sau cu alte mamici.
Singurul lucru pe care l-am aflat e cel referitor la clisma
NU stiu daca trebuie sa venim si cu biberon, eu cred ca nu, pt ca am inteles ca-l obliga pe bb sa suga, altfel daca prinde gustul biberonului nu mai munceste el la san.
In prima zi o sa-mi iau lucruri doar pt mine, pt bb o sa o pun pe mama sa le aduca eventual a doua zi. Sper sa aflu mai multe saptamana viitoare, cand imi recolteaza si mie renumitele culturi din col.
Uite o idee de lege pt parlamentari: sa impoziteze si culturile din col ca tot vor ei sa puna impozit si pe pomii fructiferi![]()
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
Tina_Welsh spune:
FETELOR EU VOI FI PLECATA ASTAZI APROAPE TOATA ZIUA ASA CA V-AM DESCHIS UN NOU CAPITOL.DUPA CE TERMINATI AICI VA ROG SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69361" target="_blank">AICI
AM PUS POZE IN ALBUMUL BEBELUSILOR,PE CARE IL PUTETI VEDEA SI PE LISTUTA SUS,AM ADAUGAT ASTAZI SI POZA ANEI-LIA FATA LUI CAT.
VA
!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea