Mamici de martie-aprilie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Loriana, felicitaaaari, bebe frumos si mincacios!! Si necolicos!
Sa ne zici cum a fost, si mai ales cum o cheama pe printzesuca!!! Felicitari si te asteptam repede printre noi!

Catrinel & titza micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mariana si Mikael felicitari pt bebe Markus !
Sa fie santos si mincacios si sa va bucurati din plin de el !
Mariana te asteptam cu vesti si pozici.

Loriana27 felicitri pt fetita. Va doresc multa sanatate la amindoua ,iar bebelina sa fie mincacioasa si cumintica!
Asteptam poze si detalii.

Fetelor ,voi cum mai dormiti.
Eu azi-noapte stateam in pat si plingeam de durere. Ma dor toate de la mijloc in jos. Nu mai pot, nu mai suport.Am impresia ca mi se rup toate oasele in zona aia. Nu pot sa mai dorm in nici o pozitie. Dupa 10 min pe partea stinga , ma intorc pe cea drepata, apoi pe spate si uite asa o tin toata noaptea.
Duminica intru in sapt nr 38. Sper ca dupa asta sa nasc cit mai curind.
Numai cind ma gindesc iar la o noapte cu dureri, imi vine sa nasc acum.

Nshiro, luni am ora cu dr si sper sa-mi zica ,ca bb s-a fixat. Cum aflu ca s-a fixat bb cum ma apuc de "treaba".
Adica urcat si coborit scari, munca la greu prin casa si mult, spre bucuria sotiorului
Sper ca bebelina ta sa-ti faca o surpriza mare si placuta, adica sa se intoarca chiar inaite de operatie,si uite asa-i dai lui haplea planurile peste cap.

Anairda, eu de cind cu scurgeile astea asa din abundente am capatat o obsesie. De cite ori ma duc la buda , ma uit pe hirtie,doar-doar oi vedea ceva roz.Ca ,asa sper eu sa inceapa dopul gelatinos sa se scurga, dar nika nika. .Sa speram ca de sapt viit incep sa apara si la mine semnele nasterii.

Adar, dar ce dr e si asta???? Påi si eu am pus 20 kg ,ei si.Decit sa rabd de foame , mai bine maninc,ca e spre binele lui bb.
Intr-adevar nu-mi suna bine in urechi 20kg, dar le dau eu jos.
Chiar ca ai dreptate,cine vrea sa concureze pt miss in timpul travaliului.

Fetelor pupici si un week-end linistit

ile37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ce dimineti super, ma trezesc si aflu ca s-a mai nascut cate o minune doua de copil...!
Azi trebuie sa le felicit pe Mariana si pe Loriana, sa se bucure de copiii lor care le vor aduce atata bucurie!!! Fug si eu la echografie, citesc mai tarziu din urma si revin cu vesti.

33+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput