Mamici de martie-aprilie 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaser spune:
salutare 
ura!!!!!!!!apar si baieteii!pupa-i mama si pe ei de scumpi!
Congratulation Mikael and Mariana!Markus must be very handsom!
Pls give us some pictures asap!

![]()
![]()

Mii de pupici pentru toti bebelusii si bebelusele! Sa fie sanatosi si frumosi! Deja au inceput sa apara ghioceii nostri fetelor! Tuca-i mama!
Tinutza unde esti? Pune baietelul in lista!
33+
Mihaela
lumysti spune:
Congratulations Mikael for your little boy, Markus!
Send our best wishes to Mariana!

Doamne, nici nu imi revenisem dupa vestile de ieri cu Doublemom si Cat, ca azi m-au napadit iar toate emotiile si normal ca m-a pufnit si plansul. Daca o tin tot asa, nu stiu ce ma fac
ca imi creste morcovu' rau de tot!
Lumy
36+
Diana1968 spune:
Mihaela, Cat, Mariana FELICITARI! sa va traisaca bebelusii, sa fie sanatosi, mancaciosi,norocosi, sa va aduca numai bucurii! sa va refaceti cat mai rapid si sa auzim amanunte!! Doamne, da ce ati inceput sa nasteti!! Ma trec emotiile.
Azi ma duc si eu la echo si mor de emotii. Am inceput saptamana 37 si burta mea a coborat ceva. Cu sanii aceeasi problema. Nimic, nici o modificare(nu ma dor , nu ma mananca, nu cure nimic, nu au crescut etc).
Azi noapte mi l-am visat pe bebe: era blond si dolofan, cu ochi albastrii). Sa fie vreun semn ca se apropie nasterea ?
Am si eu cateva intrebari oranizatorice de spital: daca voi naste prin cezariana in sala de operatii este dr. meu , altul care ajuta si moasa? Dr. secund vine sa mi se prezinte inainte? Lui cu cat sa-i multumesc? Dar moasei?
Va multumesc si inca o data felicitari noilor mamici si sa se descurce cat mai usor cu bebeii!!!
Qamar spune:
MARIANA, FELICITARI PENTRU PRIMUL BAIETEL DIN TRUPA DE MARTIE-APRILIE! SA VEZI CE CONCURENTA O SA STARNEASCA PRINTRE FETITELE NOASTRE! REFACERE RAPIDA SI BEBEL MANCACIOS!

nshiro, pe mine la cezariana m-a programat cam cu o saptamana inainte, insa martea asta stabilim ultimele detalii...cred ca le e si lor mai comod sa stie o zi si o ora exacta ca nu cumva sa le stricam noi programul
eu in principiu as fi vrut sa astept pana se declansa travaliul, dar asa nu as fi avut nici o garantie ca, daca se intampla noaptea sau in weekend, dr o sa fie disponibil...asa ca mai bine zic ca el si sper sa iasa totul ok in ziua in care poate si in care ma astept la maxima lui atentie si cooperare ![]()
![]()
![]()
Noemi
35+
Poze cu burtica
dananita spune:
Salutare mamici si burtici!
Congratulations Mikael & Mariana! Markus
sa fie sanatos si mancacios! Hmm incepe sa apara concurenta pt baietul meu![]()
Felicitari Doublemom si Cat pentru cele 3 fetitze! Sa fie sanatoase si frumoase ca niste printese ce sunt!
Ileana_marius, ti-a dat fier ca sa-ti creasca nivelul hemoglobinei.
Am fost ieri la dr si periaoda a ramas 6-11martie. Trebuie sa ma tin sa nu nasc in urm 2 sapt!
La polizu se face clisma inainte de orice fel de nastere
Astept si eu un PM de la cine stie preturi(nu de clisma
)!!! PLS!!!
Tinutza, trece si bblushul meu cu 3.050 kg la 35s4z.
Nshiro, misto aventurile fratelui tau! Sa ne mai pov cand ai timp![]()
Va pup!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
adar spune:
Dragele mele,
in primul rand vreau sa fac o plangere: SUNT SUPARATA!!! MI-a zis dr. ca sunt grasa!

Si ca o sa vad eu ce inseamna fiecare kg ... la nastere ...
De-aia sunt suparata!
Apoi, mai sunt suparata ca nu mi-a facut eco! Si n-am vazut-o pe Sufletel! Si de-aia sunt suparata!
Si am venit azi la firma, doar ca sa va spun voua ce mi s-a intamplat! Ei, ce parere aveti??? Tinand cont ca m-a facut sa ma simt ... ca ultimul om ....
SUNT TARE SUPARATA!
Pai ce, el a crezut ca eu vreau sa concurez la MISS in timpul travaliului ?????
Asta e.
MIKAEL SI MARIANA - SA VA FIE FLACAUL SANATOS SI FRUMOS, MARIANA TU SA FACI LAPTIC IAR BEBE SA PAPE MUUUULT, CA TRE SA FACA FATA LA ATATEA FETITE ...
anairda - mari vorbe ai spus mama ...mari vorbe ...
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Catrinel_17 spune:
Welcome Markus, congratulations Mariana!!
Primul baietel in gasca!!!!
Multa sanatate si numai bucurii si noroc!
Catrinel & titza mică
MP spune:

Congratulations Mikael! Felicitari Mariana si refacere rapida si tot ce este mai bun pe lume pentru bebelusul Markus!

Iata ca s-a deschis robinetul si la baietei...Eu una abia astept sa il vad odata pe Matei al meu.Si Vladut e nerabdator.Aseara mi-am pus tot ce trebuie in gentuta pentru spital si Vladut ma intreba bucuros daca acum mergem sa ma taie la burtica si sa il scoatem pe Matei ca sa il avem cu noi.I-am raspuns ca inca nu,ca trebuie sa mai asteptam sa creasca putin si apoi mergem.Si a fost dezamagit...
Nshiro,Noe, si mie la prima nastere(stiam ca o sa fac cezariana) mi-a spus dr ca la cel mai micut semn sa ii dau de veste.Sa nu astept nici o secunda in plus.Si l-am sunat pe la 2 noaptea si la aproximativ 3 ne-am intalnit la spital.Deci cred ca stiu ei ce stiu de nu asteapta sa inceapa travaliul...Curaj fetelor si Dumnezeu sa fie cu noi cu toate!
35+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
MP spune:
Adar,nu mai fi suparata...Asa sunt unii oameni,lipsiti de tact.Putea sa gaseasca o metoda mai finuta prin care sa iti explice ce avea de explicat,nu sa ti-o tranteasca ca esti grasa.Ete,na...C-o fi fost nevasta-sa mai supla,ce sa-i zic...
Nu-ti strica ziua pentru un
.
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
ileana_marius spune:
Felicitari Mariana! Multa sanatate la amandoi!
Multumesc tuturor fetelor care m-au felicitat pentru nepotelul meu. Se pare ca a prins cum sta treaba cu suptul, dupa ce prima data a vomat tot si sora mea a inceput sa planga pentru ca nu intelegea de ce nu vroia sa suga. Acum a facut icter si este posibil sa il mai tina sub observatie un timp.
Noi am fost la eco azi, avem acum 2000g la 31w6d. Totul este bine, bebelina este tot cu capul in jos, dezvoltata normal, placenta in regula, lichidul ok...
Pana acum nu imi faceam griji pt. ca eu sunt pe la sfarsitul listei...dar vad ca au inceput sa vina bb-ii...si inca nu am intrat in martie... Oricum am chemat-o pe mama la mine mai devreme cu 3 saptamani, ca nu se stie...
Eu una abia astept momentul...
Ileana
31+
Poze cu noi
Ghindoaca