Mamici de martie-aprilie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

DEEA-sarumana pt raspuns dar te rog sa-mi spui si cum arata lichidu,daca are miros si in ce cantitate il pierdeai tu la inceput pana sa realizezi ca e lichid.Scuze nu vreau sa te stresez dar vreau sa stiu cat de repede zbor la dc.
Acum oare fetelor cine mai urmeaza?Sa inteleg ca fetitele sunt mai curajoase ca baietei?

33w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Nshiro draga asta e scenariu de comedie pura :))

Bine ati venit pe lume printesele Maia, Stefana si Anna Lia. Doamne ce mari fete!! Doublemom si Cat sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de bucurii din partea lor.

Loriana ne dai si tu emotii in curand? Tinem pumnii sa fie totul bine si sa ai nastere cat mai usoara.
Serj ma bucur sa te stiu cu papusa acasa si sanatoase amandoua. Ce a fost greu a trecut.
Ile si la mine scurgerile sunt abundente si ma apasa bebe de numa. Nici la mine nu e fixata inca cu capu in pelvis dar sa speram ca va fi bine. Acusica ne vine randu si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Hello everybody!
I am Mikael,Mariana´s husband.
Sorry my Romanian is still very poor,so I have to write to you in English this evening.(probably not many of you understand my Swedish)
First I would like to congratulate all of you who just got new babies!
Mariana asked me to log in and tell you that today at 1 am she gave birth to our son Markus by c-section.He weighted 3200 and was 50 cm tall.As you probably remember she had a c-section scheduled on Monday 20th February,but it looks like she didn´t make to that day.The baby wanted to come into the world earlier,more exactly 11 days before the due date.
Tomorrow I go to see them in hospital and Mariana promised to give you more details when they arrive home next week.
best wishes to everyone
Mikael in Sweden(Mariana´s husband)

Mergi la inceput

Acuma ma gandeam ca sa vezi ca iara deschid comp si iara a nascut careva. Eu nu mai pot ma lasa inima.

Congratulations Mikael and Mariana!!!
Uite ca ni s-a nascut si primul baietel din trupa.
Bine ai venit pe lume Markus.!!!
Vai vai ce graba pe bebeii astia scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Sunt la servici si mi-au dat lacrimile cand am citit vestile de ieri si pana azi! Nu pot sa cred....

Mihaela, Cat, Mariana FELICITARI! sa va traisaca bebelusii, sa fie sanatosi, mancaciosi, frumosi, cu mult mult noroc, sa va aduca numai bucurii!

Doamne cat de emotionata sunt! Parca mai ieri ma uitam pe lista cu gravidute, care cum s-a mai inscris, cine are fetita, baietel.. etc... acum ma uit pe lista cu bebelusi si nu-mi vine sa cred!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Asa-i nshiro cum trece timpul? Incet incet din "burtici" devenim mamici ....
Si ma mai gandeam cum suntem de imprastiate in toata lumea asta ... tu esti la servici, la mine e 8 seara, fetele din tara dorm ... si totusi cat de aproape am ajuns sa ne simtim una de alta, sa ne ingrijoram pentru fiecare, sa ne bucuram pentru oricare din noi. toate burticile si mamicilea astea minunate si pe bebeii dulci.

Mergi la inceput

Si acum ceva vesti despre mine... Ieri fusei la control si ma lua in primre, Haplea, directorul clinicii, cu care nu ma mai vazusem de mult timp, de cand am fost internata cu rinichii (pana saptamana trecuta intram mereu la alt doctor, tare simpatic...) In fine, ma vede si zice vaii ce ne facem, saptamna 35 si nu s-a intors. Incearca el niste manevrene manuale, mi-a facut burta varza, ba o impingea de fund in sus, ba ii dadea capul pe spate, bebelina mea desi era treaza si dadea din picioare nu voia si pace... Incepe sa o masoare si SURPRISE! 2900 de grame, el cica vaaai e maaare. Eu ii spun ca nu se poate, caci saptamna trecuta avea 2300, chiar e posibil sa creasca 600 de grame intr-o saptamna? El zice un "hmmm" si o masoara iar. De data asta ii iese 2300, cu cateva zeci de grame mai putin decat saptamna trecuta! Deja ma enervez, o masoara a treia oara si ii ies 2500 Acuma eu ce sa mai cred? Il intreb de ce da aparatul diferente atat de mari si imi spune ca el ia circumferintele cu aproximatie, caci deja e mare si nu mai intra foarte clar in raza ecografului, asa ca pot aparea erori de cateva sute de grame bune.... Terminam cu ecograful si imi spune ca daca nu se intoarce si am intrat in saptamana 37 facem operatia! Deci asta ar insemna peste 2 saptamani! Il intreb daca nu e prea devreme si cica nu, ba incepe sa ma ia si la rost, ca daca ma apuca contractiile si mi se rupe apa inainte ce ma fac?!!!!! Ca e spre binele bebelinei si spre reusita operatiei sa o facem inainte de a se intampla asta.... Asa ca m-am hotarat sa dublez portiile de mancare, caci daca ma taie peste doua saptamani macar sa faca bebe 3 kilograme .... Cam asta ar fi...
In alta ordine de idei, am nite nervi, tocmai am primit orarul pe saptamna viitoare si e cum nu se poate mai incarcat . Niste bestii domle, niste bestii muncitoare! Da am sa protestez, vad eu cine e vinovatul dupa-amiaza si poate mai scap de niste ore...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Aida FELICITARI Alexandrei pentru pozitia de start! Ce a zis socrul, acum ca e sigura treaba?
Catrinutza multa sanatate! Fa gargara cu sare sau cu iod pentru gat si trece!
Tcelen cu somnul cum stati? LA MULTI ANI pentru o luna!
Serj BINE ATI VENIT ACASA! Cum nu ai ce sa ne povestei despre nastere? De operatie nu stim cum este.... chiar deloc!!! Cum e imediat cand te trezesti? Ce fel de anestezie ti-a facut? Cum eprima zi? dar a doua? Poti manca? Cum faci pipi? Mama cate intrebari am... Hai poate ai timp s ane povesteti totusi! Pupici multi Ambrei si la cat mai mare pofta de mancare!
Simona eu stiam ca painea neagra si integrala nu ingrasa...
Ile sa stii ca astfel de faze chiar dau dureri de cap uneori... intermediatorului! Cand mai mergi la control?
Andreea Georgiana, asa ar trebui sa fie, luna cadourilor, dar aici nu se simte, nu e aceelasi lucru, nu are aceelasi farmec... si daca ar fi sa adun sarbatorile de aici cu cele din Romania am petrece tot anul! Asa ca din Romania le pastram pe cele mai importante, Craciunul si Pastele, iar in rest mergem pe stil japonez...
Cosmina, bine ai revenit! Sper s ane dai vesti mai des si ma bucur ca e totul ok cu bebe! Oricum iti doresc nastere la termen!
Anairda ce m-a emotionat mesajul tau!!! Asa e, ai mare dreptate!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Congratulations Mikael and Mariana!!!
Congratulations on the newborn Markus!
Best wishes!
Mariana, iti dorim refacere rapida, sa poti sa-ti tii puiutul cat mai repede in brate si sa faci mult laptic!
Anairda, un buchet enorm de flori pentru tine, fata scumpa.
Rocsana, cam nasoala faza sa nasti asa de repede. Ce sa spun. Tinem pumnii si incredere in medicul tau. El stie ce e cel mai bine pentru tine si pui.
Pup

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Congratulation,Mikael!
MARIANA,FELICITARI!!!!!!
SA VA TRAIASCA BAIETELUL SI SA VA BUCURATI DE EL!MARKUS ESTI SINGUR,INTR-O GASCA DE FETITE GRABITE!

ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput