Mamici de martie-aprilie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DEEA, pai cum iti dai seama ca pierzi lichid amniotic??? Ai scurgeri mai lichide? sau curge pur si simplu lichid?
Eu de fiecare data cand am fost la dr. si mi-a facut eco mi-a spus ca e in cantitate normala. Ultima data am fost acum 3 sapt., totul era ok, lichid in cant. normala. Urmeaza sa marg sapt. viitoare si am emotii mari.
ALINA si BB33+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari noilor mamici, Doublemom si Cat! Bun venit pe lume fetitelor, le dorim multa sanatate si sa va aduca numa bucurii!

33 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

OAU!!! DOUBLEMOM NU-MI VINE SA CRED CA AI NASCUT! M-AM EMOTIONAT PANA LA LACRIMI CAND AM CITIT! APOI AM VAZUT CA SI CAT A NASCUT! ASTA DA ZI PLINA: 3 FETITE!
SA VA TRAIASCA FETITELE, SA FIE SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE ELE!

LORIANA27 NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA! Te asteptam cu vesti bune!

Lumy 36+

Mergi la inceput

Aida, felicitari pentru fericita confirmarea ca e fetita, imi imaginez ce happy face ai facut.

Loriana si fetele care au de gand sa ne faca surpize zilele astea!

Nshiro, ok, nu te cert, asteptam pozele saptamana viitoare. Buna de regizat scena cu soacra si fratello.

33 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetele, in primul rand felicitari pentru noile fetite venite pe lume!!!
Nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum, ne-am mutat, lipsa internet, multe probleme. Nici acum nu am inca internet acasa dar scriu totusi de altundeva. Mi-a fost dor de voi si de ce mai e nou pe aici. Azi am fost iar la medic, am fost foarte racita de vreo saptamana si azi am fost la control. Mi-a facut azi o cardiograma, baietelul meu e in ordine dar problema e ca am inceput sa am contractii si mi-a zis doctorita ca voi naste cu 2-3 saptamani mai repede!!! Deci data nu va mai fi 12 aprilie ci... nu stiu nici eu cand. Cred ca ramane surpriza. Sper doar sa fie bine. Eu acum iar am ajuns sa stau tot mai mult in pat. Ca nu mai am voie iar sa fac nimic. E cam aiurea! Ati mai patit careva asa ceva? Poate imi povestiti din experientele voastre. Va pup pe toate dulce.

Cosmina 32+

Mergi la inceput

Polixeni, faina muzica greceasca, mai ales prima piesa mi-a placut mult. Tu chiar te dai cu motocicleta? Nastere usoara daca il apuca cumva zbantuiala pe ala micu'!

Cosmina, 2-3 sapt mai repede nu e o problema, vezi ca e la moda, nu te stresa, vezi ca fetele au inceput de pe la 32, 34, 36 sapt. Dupa 37 sapt nu se considera nastere prematura.
Esti sigura ca sunt contractii? mie mi-a zis ca nu sunt regulate si intense si daca durerea inceteaza cand schimb pozitia, inseamna ca nu sunt contractii.

33 fix

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Sincer, eu nu am simtit nimic, sau poate am simtit si nu mi-am,dat seama. Doctorita mi-a zis, dupa ce a facut cardiograma la bebelas si dupa ce m-a consultat si pe mine. De-abia atunci mi-a zis ca se vad contractii( la cardiograma) si ca voi naste mai repede cu 2-3 sapt. Sper si eu sa nu fie nici o problema.

Cosmina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Doublemom si Cat, felicitari mamicilor! Sanatate multa fetitelor voastre, sa fie niste mancacioase si somnoroase. Sa va aduca numai fericire.
Pup

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kit spune:

Felicitari noilor mamici Doublemom si Cat!
Sa fie sanatoase si sa va bucurati de minunile voastre!
si mai asteptam noi mamici cu noi pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Tania iti dau eu un remediu pentru ochi. Fa un pic de pisulica pe o bucatica de vata si dupa aia tamponeaza ochiul. Eu am strambat din nas cand mi s-a spus asta dar am pus de 2 ori si dimineatza nu mai aveam nimic.
Ileana sa-ti traiasca nepotelul. Multa sanatate si lui si surorii tale!
Ciuf ma bucur ca vine socrela ta mai repede, asa stai si tu linistita. Si la voi e asa cald? La noi dupa zapada aia de juma de metru acuma e o caldura de numa.
Polixeni chiar ma gandeam ce e cu tine de nu mai dai nici un semn de viata. Ma bucur ca esti bine.
Ahhh acu as vrea sa stiu si io de ce dreaq m-a plesnit plansu ca naste doublemom ufff ce emotii am. Iau pauza ca m-am dilit de tot.

Mergi la inceput