Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
corni spune:
babygirl,
frezia:inocenta alb:puritate,eleganta,frumusete,perfectiune
trandafir:dragoste
orange este o combinatie rosu-galben,
rosu=pasiune
galben=gelozie
si rezulta curiozitate si dorintza
Loreen, esti mortala cu ochiul boului dar inseamna ca fata ta arata bine ptr. ca semnificatia este: dragoste,delicatete ![]()
gusta spune:
Beatrice m-ai omorat cu cadoul.O sa ii arat si eu lui tati dar cred ca o sa creada omul altceva dar ii trece ca acusi infloreste zambila.
Isabella sigur a probat cadoul
.
Am plecat cam repede ca depistasem un miros din pampers si mare dreptate am avut.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
gabitzam spune:
Mai, dar azi a fost ziua dormitului de dupamiaza cu bebelusii. De mult n-am mai gustat asa un deliciu
M-am sculat cheauna, nu stiam nici cit e ceasul si de ce e puiul mic linga mine in pat.
N-a vrut sa manince la prinz si atunci i-am mufat tzitzica si in pat cu el, si am adormit si eu cu el. Si acum la cinci a mincat de-a rupt farfuria. Asa o sa-i fac daca nu maninca. Pa! Maninci cind ti-o fi foame.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
andreeaatan spune:
A, am uitat, mai avem un dinte, primul sus, al treilea in total. Mey, au fost 6 grade la Koloszvar, am stat afara 3 ore.... Parfum de primavara.
Hai ca plange stepperul dupa mine.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
galinarodica spune:
Maa ma fetelor fimiu ma turbat azi. I-am facut o minunata budinca de orez, dar nu am mai pasat morcovul ci l-am dat pe razatoarea mare. greseala fatala din punctul lui de vedere. Cum simtea bucata mai mare cum se facea ca vomita strangea dintii ca sa nu-i mai dau si alte fitze din astea. Asa ca a trebuit sa pun iaurt o gramada ca sascada frecventa bucatilor de morcov si sa mance. da de mane s-a lins pi bot nu mai pupe el nimic pasat ca s-a puturosit. Apropo daca vreti pun reteta la bucatarie la subiectul papici pentru mamici si bebici.
gusta spune:
Beatrice din partea lui tati un mesaj:Cadoul e super ,si sa-l stapanesti sanatatoasa si sa-l folosoti de foarte multe ori.
Si sa va spun ce mi-a zis si mie.Ca el mi-ar fi cumparat altceva dar nu imi stie masura
.Si i-am spus sa imi ia o masura de vaca
.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
mstroie spune:
Mai mi-a zis dr. sa-i dau calciu natural Pharco 5ml de 3 ori pe zi voi ati dat asa ceva pana acum? Ca mi se pare mult, pana acum i-am dat calciu gluconic la fiola si acum am zis sa mai schimb, dar n-am intrebat daca mai e nevoie de vitam. C , lamuriti-ma si pe mine.
Mari si DAVID
simona_filipas spune:
Buna seara fetele
Babygirl, Cloreta, Andreeaatan felicitari pentru
....la cat mai multi si fara dureri
Eu intrasem practic sa-i cer scuze public Andreei.Imi cer scuze ca nu ti-am dat "accept pe Ym" imediat cum ai trimis. Il culcam pe Dragos...de fapt bea ceaiul inainte de somnic. Pina am vazut eu, tu deja nu mai erai on-line. Asta ca sa nu crezi ca ar fi fost cu intentie sau rea vointa. Dimineata am vazut ca erai deja on-line in listuta mea asa ca mai m-am linistit.
Simona
de
Dragos Octavian
Poze