Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
corni spune:
mstroie,m-am uitat in agenda mea sa vad cat ne prescrisese doctoritza Ca Pharco-sirop ptr. ca ne daduse si varianta asta insa noi am luat Ca carbonic , deci 5ml de 2 ori/zi timp de 10 zile.
galinarodica,nu te supara pe bebe ptr. ca ei abia acum incep sa studieze bucatzelele mai mari,si fetitza mea daca gaseste in piureul de mere cate o bucatzica neblenduita o plimba prin guritza si pana la urma o da afara, doar seara in cerealele cu lapte ii pun doar o masura de cereale cu musli de la Milupa si alea au niste fulgi de porumb mai maricei dar se inmoaie cat de cat si pe alea le inghite insa prima data ii facusem toata cantitatea cu Musli si era densitatea prea mare de fulgi marisori si nu a vrut sa mai pape. Usor,usor se obisnuiesc ei
un baietzel delicat.
V-am pus pollo parmegiano dar ordinea era jnitel,sos rosii si deasupra cascaval.
fetele pe mine m-au inebunit deserturile balbinei de pe culinar, mai ales Brownies Cappuccino si
Lady's fingerschiar si Tort Crancin-Mancin dar tiramisu mai misto arata a lui Loreen decat al ei
andreeaatan spune:
Tu erai vinovata? Nici nu mai stiu, mey. Stai linistita. Eu trebe sa-mi cer scuze ca m-am varsat nervii aiurea pe voi.
Bea, frumos cadou, cred ca-ti sta fenomenal.
Gusta, nu ex. masura de vaca la chestii dinastea, ca-mi faceam si eu rost.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
gabitzam spune:
Marilena, fa-i o lista cu toate masurile la desuu-ri, tricouri, blugi, geci, haine, etc, sa nu mai aiba scuza. Si baga-i in portofel. Si adu-i aminte ce importante sint zilele de 1 si 8 martie in Romania ![]()
Daca nu, sa palmeze locurile importante si sa-si faca o schema in minte ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
galinarodica spune:
Apropo de masura pt vaci...dupa ce ca ma incadrez perfect la aceasta masura ce credeti ca tocmai am prestat? Ei bine mi-am prajit 5 (cunci) felii de paine alba evident, pe care am pus ulei cu mirodenii, pe care l-am preparat eu pt crutoane si fripturici (in postia mea bag seama ca uleiul ingrsa mai putin decat untul sau margarina...aiurea), si am mai pus si felii de castraveti acri si balotez la greu. Sper sa ma pot abtine de la o noua sarja de astfel de sandwichuri...
monu spune:
salutare fetelor, I am back pe DC calare, dupa ce m-am intors de la Cora si am hranit tot poporul (a se intelege si un cumnat in plus) si am spalat prin buc. ce sa va spun despre shopping. ca atunci cand am ajuns la casa sa platim mai sa fac apoplexie. am avut senzatia ca am cumparat tot magazinul. pana la salariu mancam ciulini. a fost super si mi-am clatit ochii pt inca juma de an pt ca tati nu cred ca va mai merge la cuparaturi cu mine pt ca su t cheltuitoare. am cumparat la fata haine si un inel gingival potrivit pt guritza ei mica dar.... cand a venit vorba de jucarii sotul statea ca jandarmul in spatele meu si o tinea pe a lui - hai sa mergem ca are deja prea multe jucarii si altele sunt pe drum din america. frate imi venea sa il trosnesc! si am vazut si jucariile de la vtech si m-am jucat si eu cu ele
si mai erau si niste jucarii proaspat aduse ceva firma frantuzeasa si erau din plus si cu muzicutza. ei nu am reusit sa ii iau nici macar una si ma oftic. dar data viitoare. oricum sotul are dreptate. tre sa soseasca o toba cu luminitze si cantecele si o masa de joaca asa cum are si delia (multam loreen pt idee)si parca si oana are. ca am bazait niste persoane care stiu niste persoane care... stiti cum e si am reusit sa obtin jucariile. cred ca o sa vina peste vreo 3 sapt.in fine. am vazut niste chestii faine la magazin. si am cumparat si un pachet de pampers dar sa vedeti ce oameni
am fost amandoi. in loc sa ii luam nr 4 am luat nr. 3. acum asta e! oricum 4 ii erau cam marisori. ufff!! eram totusi stresati de maica-mea carene-a zis sa nu stam prea mult ca nu poate sta cu fata prea mult
mstroie,super faza cu vaca.
gusta mai de ce esti rea cu tine?
hai ca s-a trezit galusca si patruleaza cu o caciulitza care ii este prea mare si are o moacaaaa! stati sa fac poza si sa o vedeti si voi
moaca
si
Alexia Ioana
ioanailincam spune:
Mah, voi mi-ati pus gand rau! Iar am gasit 7 pagini, dar din fericire, cu mici exceptii, vestile de la voi sunt bune.
Nelia - superba felicitare!
Loreen - sa vezi si mama cu frate-su ce discutii au! De fapt nu au ca maica-mea nu-i spune nimic de sila ce-i este de fazele pe care le face el, insa imi spune mie toate cele
. Cat despre scris, v-am zis doar eram la regim de austeritate cu netul si era si tarziu. Sper sa imi iau revansa azi ca am oaresce vesti si nu tocmai placute.
Corni - draguta explicatia cu florile. Sa nu uit sa le fac si eu poza pana nu se trec.
Monu - ce bine ca voi chiar va apucati de bb. Noi tot vorbim, vorbim dar actiune nimic. Oricum pana nu ne redresam financiar nici viorba de asa ceva.
Maysa - mie dunga mi-a disparut le vreo luna dupa nastere, dar am pielea destul de alba. AM impresia ca tine mai mult la cele cu teb inchis.
Cloreta, Babygirl, Andreeatan - felicitari pentru dintzosi. Vad ca Ana stagneaza la capitolul asta, ca si la greutate de altfel. Se vede treaba ca lipsa cerealelor seara are efecte negative asupra cantarului. Va trebui sa o pacalesc cumva sa pape si seara.
Gusta - condoleante!
Florentina - merci pentru info. Pana la urma au gasit un laborator care recolteaza si la domiciliu si vin maine. Partea proasta zice colega mea este ca se pot face relativ putine analize doar din deget. Faza amuzanta e ca trebuie sa-i faca evident si urocultura, iar colega mea isi imagina ca recoltatul e floare la ureche. Pui punguta in pampers si dimineata gata, o gasesti plina. Am avertizat-o eu ca nu e chiar asa de usor, sa vedem ce face la noapte.
Si acum despre noi. Dupa ce ca suntem saraci lipiti, azi m-a sunat femeia sa-mi spuna senina ca a pierdut definitiv roata carutului care se mai rupsese o data acum vreo 2 luni. A cazut cerul pe mine literalmente. ADica oricum avea de gand sa-i iau un sport, dar nu simteam nevoia chiar acum, ca iar trebuie sa ne imprumutam ca sa-l luam acuma, iar nu dupa ce luam salariul. Asta n-ar fi nimic daca n-ar fi zis ca a cazut iar rotita ca barbatul n-a reparat-o bine data trecuta. Barbatul meu este calmul intruchipat de fel (de-aiua ma si suporta nebuna cum sunt) dar cand i-am spus a scos fum pe nari. Asta dupa ce de dimineata se mai enervase o data pe ea ca are prostul obicei sa intre incaltata in casa si cum azi era zloata afara a lasat numai urme prin hol si bucatarie (iar eu aseara numai ce dadusem cu mopul ca sa strang urmele de ieri
).
Vestea a doua neplacuta este ca dupa cum v-am zis Ana n-a pus nimic pe ea de 2 saptamani. Nu ma mai stresez eu prea rau, dar totusi nu se poate sa continuam in ritmul asta. Asa ca de maine ii bag din nou cerealele de seara, sper ca pauza a fost destul de lunga si i-a revenit pofta.
In sfarsit, ieri seara frate-meu a desfiintat-o pe bona ca a gasit el niste nepotriviri in povestile ei, ca Ana era agitata cand a venit el acasa. Asa ca iar am pitici pe creier si sunt hotarata sa iau la sfarsitul lunii webcam ca sa ma linistesc odata.
Asa ca revin la stresurile mele: lipsa banilor (care pentru mine e motiv de depresie majora), nu ia in greutate Mogaldea, ce i-o face bona lu' Mogeldea, la munca am treaba de nu stiu ce sa fac mai intai si multe alte mici mizerii care imi fac viata amara (de genul frate-meu nu a luat restanta)...
Asa ca aseara stateam deprimata in pat si barbatul a incercat in zadar sa ma inveseleasca, n-a avut cu cine. Ce sa fac ca sa ies din starea asta? Sper sa nu ma tina mult ca nu e genul meu, dar si cand ma apuca... SI dat fiind ca mi-am amintit de Valentine, am vrut sa va spun ca mi s-a parut cam slabuta miscarea, oare e din cauza ca avem bb sau chiar a murit romantismul? Nu ca anul trecut am fi facut ceva special (nici nu-mi mai amintesc ca s-o spun pe-a dreapta), dar parca am simtit altfel aceasta zi.
In rest nimic deosebit. S-ar putea sa vina mama saptamana viitoare la noi sa o aduca pe bunica-mea la o operatie. Cred ca bona o sa se isterizeze, in 2 saptamani a avut privilegiul sa cunoasca tot familionul.
A, si sa nu uit totusi un lucru bun: cand a venit frate-meu a venit si cu cu oaresce cadoaie, atat pentru mine (o hainuta si un pulover + telefonul) cat si pentru Ana (o rochita si un costumas). Asta m-a mai inveselit. Dar mi-am dat seama ca nici macar nu am avut bunul simt sa spal hainutele de la Miniblu, lucru care m-a aruncat la loc in depresie caci mi-am dat seama pentru a mia oara ca eu cumpar doar ca sa cumpar si nu ca as avea nevoie (de cele mai multe ori).
Hai ca incep sa aberez de-acuma, iar barbatul si frate-meu incep sa faca misto de mine si sa intrebe daca am impresia ca cineva chiar citeste ce scriu eu
. Va pup pe dintisori!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Andreeatan, pai imi stau bine ce-i drept, dar cateodata nu prea mai am chef sa le pun, ca si asa mi le da jos...
si zice: pai ce faci nu le imbraci?... adica cu alte cuvinte, treci in dormitor... io-te ce obraznicatura!![]()
Noi ne chatuiram in seara asta si am ras cu lacrimi... Asa ceva nu s-a mai pomenit! Cine mai vrea sa ia parte la discutione sa bage messenger... Io-te al meu: rotaru_beatrice!
Beatrice, mami de
Alex pifos
fran spune:
Buna !
Loreen-imi pare tare rau ca ai probleme cu fratele tau. Eu stiu cum e cu un bolnav dupa accident vascular, ca si bunica a fost un fel de leguma 6 ani. Interval in care relatiile dintre mama si sora ei s-au stins definitiv, asa ca mai bine lasa de la tine ca sa ai liniste in familie. Zic si eu...
Vtech-uri sunt si la carrefour, si la cora, da' ce folos ca nu au "primii pasi". Au avut in carrefour masinuta de la chicco 4 in 1 si am ratat-o, nu o mai gasesc nici pe aia nicaieri. Au la miniblu o parodie dupa ea, dar lipsesc centurile de siguranta, care pentru noi sunt importante![]()
Monu- mey, pai voi luati jucarii pentru doi. Asta se cheama investitie, ca o sa se joace si bebe2 cu ele...
Jucarii din cora de la Adele i-am luat si eu si chiar ii plac.
Maysa-pai daca zici ca semanati la ochi tot esti bine. Patricia seamana cu mine ...la degetul mare de la picior. Fara misto, s-a vazut chiar de la eco ca il tine la fel ca mine, un pic indoit in sus...si cu asta am ramas...
Ioana-nu se intampla sa fie Ana agitata si cand e doar cu voi? Cam ce crezi ca-i face bona? Eu am stat cu diverse bone de la 3 luni. Se schimbau intr-o veselie...iar la una din ele, pe la 2 ani, ii spune mamei o vecina ca ma tot aude tipand. Mama disperata se invoieste de la serviciu si vine sa asculte la usa- dialogurile erau cam asa-aia- "hai sa..."eu "nuuuuu", aia "hai sa....", "nuuuu". Aia cu o voce acra" un copil civilizat nu face/drege....", la care eu incepeam sa urlu. Mey, deci nu-mi facea nimic, da' ma nerfa cu textele ei
Asa ca a fost schimbata. Urmatoarea a stat o zi, iar la sfarsitul zilei si-a dat demisia. Nu o lasasem toata ziua sa stea decat pe jos. Cum se aseza pe un scaun/ fotoliu etc, urlam ca din gura de sarpe ca e al meu si sa se scoale...![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut