Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
galinarodica spune:
ioana cereale nu bun, nici seara nici ziua, eventual rar spre deloc. Vorbit eu cu nenato si cu pedi cerealele doar ii pufosesc plus ca prea multe fainoase papacalciul...acu talika faci ce vrai!
bebe al meu papa nbraza de veci si iaurtel la greu si legume si fructe, inclusiv grapefruit. Nu place deloc caritza exceptand ficatei de pui (si pe ai mei cand e nervosel de la dintoi si caposel cand vrea ceva)si peste, restul de carne se scuipa obligatoriu pe mami, inclusiv in cap.
Cloreta Plus e exact la capatul lui 312 si 313 cum te dai jos din 102 pe aceeasi parte vii inapoi 10 m si vezi Plusul. Daca vrei ne intalnim in statie la 102 si te duc eu si mai stam la barfa.
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI Stefan David,Daria Ioana,Ioana (sa faca mami tort),Ericozauru'(zi lu' mami al tau ca baga restante si aici si tre sa munceasca mult la recuperari) si Ben Stefan....sa cresteti mari si sanatosi...
Fran daca nu mai vorbesc cu fratele meu nu ar fi nici un fel de problema ca oricum nu ne cautam cu anii,insa ma enerveaza situatia in care a ajuns mama,la mama uneia de genul cumnate-mii care si pe mama ei a "rezolvat-o"...asa ca m-am gandit aseara si trebuie sa-mi consult avocatul sa vad daca exista vreo posibilitate sa renunt la drepturile mele viitoare de mostenire dupa mama in favoarea fratelui cu conditia expresa de ai asigura mamei un trai decent si eu vin doar la mormantare...Eu una nu ma pot certa cu asemenea oameni... pentru mi se pare cel mai stupit motiv de cearta...sa-mi scot ochii pentru munca parintilor mei...daca ar stii tata s-ar intoarce in mormant cu fata-n jos...
Cu masinuta de la Chicco daca nu o gasesti pe cea cu centuri nu lua alta ca nu merita...au si astia de la chicoo "Primii pasi" dar eu sunt fan pana la moarte Vtech...nu ai posibilitatea sa iei de pep Amazon?Ajung si mai repede decat aprilie,si la acelasi pret...
Ioana asculta la tzatzica cea mai buna solutie pentru iesirea din depresie este un ....ciat seara la culcare...vorba lui Beatrice asa ceva ...
Nici eu nu am bani,ca atare stau in casa cu zilele,nu mai am nici masina si s-a dus plimbareala mea,trebuie sa ma rog de barbat sa-mi dea masina lui,am datorii la banca inca 24 de ani,adica ies la pensie si inca platesc din ce naiba stie,nu a mai vazut fata mea niste smacuri de calitate de vreo 2 ani,ce sa mai zic de parfumuri de casa ca nu mai stiu ce-s alea,ce ma mai scos cu cate-un biju ca am fost fata strangatoare si am pus deoparte si le schimb din cand in cand ca sa zic ca mi-am luat si eu ceva ...Asa ca las' naibii depresiile materile ca-ti trebuie puterii pentru altele mai grele
Cu femeia eu am experienta de genul asta si daca-ti aduci aminte la inceput iti spuneam ca vei ajunge in situatii de genul asta...dar Anei sigur nu-i face nimic pentru ca cu totul ar fi comportamentul ei fata de voi si in primul rand ti-ai da seama...dar sa nu cazi in extrema cealalta si sa oo suspectezi pe femeie de orice ca atunci ajungi sa o schimbi si s-ar putea sa-ti para rau..si mai ales nu lasa pe nimeni sa-ti spuna una si alta despre chestia asta...eu una era sa o pierd pe femeie din cauza bunicii care comenta pe cont propriu si femeia a zis ca de la mine le stie...
Mai schimba si tu cerealele...iti recomand cu incredere Humana -Winter brei,mar cu scortisoara,Humana cu cirese si iaurt o nebunie...
Stai sa-i dau drumu lu asta ca mi-e ca apasa fii-mea pe ceva si am muncit mult la el...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Nasol cu bona, mai, Ioana. Nu stiu ce sa zic. Dar sa pierzi rotila de la carut, cum dreaq! Si a mers vreo 2 km fara roata, ca sa se prinda numai atunci?
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cloreta spune:
Galina, multumesc mult! Nu stiu daca ma duc azi musai ca vine pensia mamei si alocatia mea.Si sper sa vina si indemnizatia si as vrea sa fiu acasa. Ai fost acolo? Vad in oferte ca au si alte nazdravanii. Cereale pentru bebe or avea?
Pozele mele
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI pentru Stefan David,Daria Ioana,Ioana, Eric si Ben Stefan!
Si eu trebe sa-i fac cereale mai gustoase, ca se trezeste la 6 si maraie. De cand nu mai manaca cereale face asa. Si n-am chef. Aseara i-am pus scortisoara si se facea ca voma.
Asa ca trebe sa iau Humana cu ceva bun in ele, ca sa am liniste. Cu cutia de orez de la Milupa nu stiu ce ma fac. Ba stiu, mey, o amestec partial cu Humana... asta este rezolvarea.
Desi Thomas aseara a bagat 3 felii de paine inmuiate in lapte plus inca 200 lapte din bice, parca nu e ce trebe.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Cornelia spune:
Buna dimineata!
De la 7.30 am facut la treba si acum ma tot uit la ceas si nu imi vine sa cred ca e abia 9!!! Eu ma gandeam ca ma pregatesc de plecare.
Fetele din C-ta ati fost la targ? Eu chiar imi propusesem sa imi iau cate ceva de imbracat, ca de trei ani am aceleasi haine cu burta si fara burta, dar nu prea mi-au iesit socotelile. Incerc sa il ocolesc, nu de alta dar am doar bani de paine si lapte
si tare imi e ca tot la hainutele de copii ajung, cu riscul de a rabda toti de foame.
Acum sa mai ma plang putin: De vreo sapt. Stefan urla noaptea de m-a disperat. Posibil sa fie de la dinti. Zicea d-rita ca or sa ii iasa in curand si dintisorii nr. 5 si 6. Eu nu vad nimic, dar sa o cred pe cuvant. Problema e ca nu il pot linisti cu nimic. Inainte daca plangea il luam in pat si ii trecea imediat, era in culmea fericirii. Acum nici nu ma baga in sema, degeaba vorbesc cu el, il iau in brate etc. Il tine vreo jumatate de ora, adoarme, dar uneori se repeta de 3-4 ori pe noapte. Asa ca eu sunt zombi. Maria adoarme la 12, Stefan ma tine treaza jumatate de noapte si la 6 ma trezesc!!! Culmea e ca urletele au aparut exact in ziua in care a plecat Doru, adica acum aproape o sapt. I-o fi dor de tati??? ![]()
Multa sanatate bebeilor! Asteptam vesti bune de la mamici.
Ce se intampla cu mamicile care nu ne-au mai scris de o suta de ani??? Daca ne cititi, poate ne dati un semn
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mygirl spune:
Neatza fetelor! May, am ras cu lacrimi citind ce-ati mai "trancanit" pe chat dupa ce-am plecat eu.
M-am trzit plina de elan sa fac treaba prin casa, dar m-am priponit la calculator ptr o cafea si aici am ramas. Acum se trezeste si Alex si s-a dus programul meu de smotru. O "imunizez" un pic, ca oricum nu fac fata la praful care se depune peste tot, iar cum ea misuna cum prin toata casa si linge tot ce prinde...asta e, eu mergeam la tara cand eram mica si mancam pamant si am crescut mare si voinica.
Ieri a venit bunica-mea la mine si m-a invatat sa tricotez. de fapt, mi-a aus aminte cum se face ca in scoala faceam totosi si fulre la lucru manual. Nu sunt prea indemanatica, am doua maini stangi la lucru, da mi-am pus ambitia sa-i fac o vestuta Alexandrei
.
Gata, s-a dat trezirea'n cartier...sunt prin preajma.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
corni spune:
Eu astazi am in vizita o prietena cu bebe de 1 anisor si 2 luni si vreau sa fac si eu smotru ,mancare, pana vin adica dupa amiaza pe la 16,00 dar am inceput cu forumul
.Mai am 2 ore pana se trezeste cocutza mea si trebuie sa bag viteza si am si o durere de spate sa vad ce-mi iese.
V-am pupat pana spre seara.
patriciaRO spune:
Stefan David,Daria Ioana,Ioana, Eric si Ben Stefan! 
Sa cresteti mari!
Mai fetili imi dormi copilul de aseara de la 20.30 cand incepuram sa ne chatuim pana dimineata la 8... Asa ceva...
Si m-am trezit eu pe la 6 si dormea de n-avea treaba, sforaia... Pai o fi bine asa? Hm!
Acum se dusa in baie si exploreaza treaba!
hai pupici!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
LA MULTI ANI pentru Stefan David,Daria Ioana,Ioana, Eric si Ben Stefan!
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario