Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI STEFAN-DAVID, DARIA IOANA, IOANA, ERIC si BEN STEFAN!
Sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii in viata.

Simona deDragos Octavian
Pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu daca ar merge sotul tau cu mine la cumparaturi pentru copii si ar vedea ca se duc si banii din soldele compensatorii sigur m-ar lega de piciorul de la pat,usa la casa ai fi blidata si geamurile zidite...asa ca sa zica saru'mana

Am fost si io ieri dupa cum v-am spus in excursie prin oras...am intolit copilul cel mare ca mititica ramasese in fundu gol,asta dupa spusele ei ca sifonierul nu are aceeasi parere...si am lasat-o ca de fiecare data sa-si aleaga ce vroia eu find cu CTC la final...m-am ingrozit manca-va-s uitandu-ma la ce se poarta cica acuma...da poti sa te pui in fata progresului...nu...

Am uitat sa va spun ieri ce i-am facut la copilul de mancare din lipsa de chef...am us niste cartofi in staniol,apoi niste ficati in alt staniol,sarati piparati si niste unt si i-am dat la cuptor...mai un gust mortal sa mor daca nu...nici nu zici ca era ficat acolo ...foarte bun...si cartofii copti i-am facut piure cu unt cu lapte cu ce mi-a venit la mana...

Corni dragoste gheboasa se citeste pe fata mea...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani Stefan David, Daria Ioana,Ioana, Eric si Ben Stefan!
Sa fiti sanatosi si iubiti!

Gabitza ti-am trimis un filmuletz pa mail. Pune-l sa-l vada si fetele, pliiiiz!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata si de la noi

Imi cer scuze la fete ca poate aseara mi-am dat prea tare drumul la gura asta a mea sloboda si daca am suparat pe careva imi cer scuze anticipat.

Mie imi e rau de ma tarasc pe jos.Fetelor cred ca m-a blestemat stiti voi cine.Toata noaptea am vizitat baia si la ora 5 faceam dus.Azi cred ca am sa servesc numai apa plata cu lamaie,ca la cat de rau imi este nu cred ca pot sa beau altceva.

Si daca m-ai suparat de masura mea atunci trec la masura juncuta(o vitica mai tinerica).

Ioana nu stiu ce sa iti zic de bona,incearca sa cumpere web ala.Si chiar cum a putut sa mearga atata fara roata si de ce prastia mea intra incaltata.Pai eu ii zic sa ii spui de la obraz sa se descalte.

Gabitza s-a notat ii pun masuraturile in buzunar.Poate o sa primesc ceva de ziua mea.

Loreen sper ca ai dormit bine.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gusta, cum sa ne suparam mai! Se poate! A fost de zile mari! Am ras cu lacrimi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mai fetelor, asa se explica slaba activitate de aseara ... Am primit in dar chat-ul de ieri. Rad cu lacrimi. Si abia am ajuns la ... 2-1 pt Steaua . Se uita colega mea de birou la mine si nu spune nimic, dar sigur m-a catalogat ca nu am toate tiglele pe casa...

Am un chef de munca!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, popor. Mai, eu nu ma mai joc, voi va cetuiti (eu nici macar nu stiu cum se face asta, iar adresele le-am ratat) si apoi vorbiti de lucruri de care eu nu am habar.
Cloreta - am senzatia ca te-a lamurit Rodica unde e Plusul; just in case e chiar la capatul lui Berceni, nu inainte catre Metro, nu la dreapta catre Selgross, ci la stanga. Se vede sigla de la intersectia mare. Si eu sunt hotarata sa-mi fac cumparaturile acolo pentru ca au numai produse de baza si nu mai sunt tentata sa agat si altele. Din pacate ma mancare de bb sunt 0. Dar la fructe si legume stau bine, ceea ce e mare lucru pentru ca de multe ori in Cora gasesc balega pê post de astfel de produse.
Fran, Loreen, Gusta, ANdreea - multumesc de grija cu bona. Bineinteles ca si Ana e agitata si cu noi, de fapt exclusiv de foame sau de oboseala, ca alte nemultumiri nu are. De altfel l-am intrebat ieri pe frate-meu daca i s-a mai parut ceva suspect si n-a mai avut ce comenta, desi seara cand am sunat inainte sa plec spre casa tocmai o punea la culcare ca "era cam agitata". Pana la urma si-a dat si el seama ca e totusi un bebelus, care poate avea nemultumiri pe care nu si le poate exprima si mai maraie (oricum sub medie). Dar stiti cum e: e suficient sa vina cineva sa-ti bage un ghumpe ca pui la indoiala tot ce ti se parea in regula pana atunci. Proba cea mare insa va fi daca vine mama, ca ea o citeste imediat, aproape imi este frica de venirea ei.
Iar cu carutul, asta e, in week-end am program de cumparaturi vrand-nevrand; problema cea mai mare e lipsa timpului, ca sambata dimineata vin niste colege in vizita, iar dupa-amiaza nu mai e mare lucru deschis. De aceea vreau sa fac intai o cercetare pe net ca sa-mi dau seama cam ce caut.
In alta ordine de idei, ultimul scandal cu sefa m-a hotarat sa dau examenul ala nenorocit si asta e. si cum e pe 10 mai, iar timpul de invatat e limitat, ma tem ca va voi cam parasi, nu de tot, dar e clar ca la chat nu prea voi ajunge. Dar tot raul spre bine, ma simt foarte bine acum ca am luat aceasta decizie si tot ce pot sa sper e ca neuronul meu mai suporta sa treaca printr-o bibliografie care se intinde pe 9 pagini A4. Va dati seama materie cata e, cateva mii de pagini
Loreen - merci de sfaturi pentru iesirea din depresie de lipsa banilor. Adevarul e ca am facut lista de cheltuieli pe luna martie (cu carut inclus) si constat ca din nou nu avem ce pune deoparte si, mai mult decat atat, suntem iar in pericol de a intra in datorii. Tot timpul imi spun ca luna asta e o luna mai grea (ba aniversari, ba rate la casco sau asigurarea de viata etc) si ca urmatoarea nu mai este atat de incarcata si uite ca patesti cate o boacana (gen carut sau reduceri) si iar e o luna grea. Dar, cu ajutorul Domnului, le vom rezolva pe toate.
Hai ca m-am intins ca o pomana tiganeasca si am iar de lucru de nu mai stiu de mine. Pe diseara!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cornelia cand ajungi la ce a scris gusta eu nu recunosc nimic.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gusta . Am ajuns la lectia de olandeza, dar ma opresc aici, ca ma trimit astia sa ma hlizesc la calculatorul de acasa, cica la birou se munceste.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, zi-ne ID-ul tau de pe Yahoo si o sa ai mai multe adrese decit iti trebuie Si te bagam si pe chat mintenas.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput