Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Care ati salvat chatul de aseara, va rog sa mi-l trimiteti si mie. Nu de alta dar vreau sa stiu ce a facut Gusta asa de scandalos!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Suscriu la cele spuse de Andreeatan. ID-ul este imardare. Merci.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Vreau si eu, ca al un moment am plecat!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am primit pe mail de la babygirl si margott un filmulet cu niste bebelusi absolut adorabili, daca vreti sa-i vedeti am pus filmuletul aici: http://www.savefile.com/files.php?fid=2952909

Mai, ce curioase sinteti N-a facut fata nimic, ne-a invatat putina olandeza. Un cuvint - doua.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gata am citit si distrus orice urma . Nu a facut mai Gusta nimic ... Sau nu am citit eu tot ?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna ziua,

Iaca am primit si eu ID-urile voastre de la Beatrice ( pe cele pe care nu le aveam). Poate diseara daca va mai chatuiti , subscriu si eu.

Ioana, eu am luat un carucior sport de la ABC Design din cora. Sunt multumita de el. Il folosim din dec dar a costat multicel - 7 mil.
Iar cu bona eu cred ca nu-i face nimic Anei si pur si simplu cred ca nici nu se straduieste sa o linisteasca!!1!
Eu am rugat-o pe bona mea sa vorbeasca f mult cu ea, sa se joace imreuna si asa face. Se tavaleste sarca femeie ( are haine pe care si le pune numai in casa, am rugat-o sa-si aduca!!!!)toata ziua cu bubulina mea pe covor si se joaca f frumos impreuna. Asa mai trece timpul si nici copilul nu se plictiseste. Daca are alte nevoi, gen schimbat, papa, somn le rezolva si pe astea!
I-am spus ca treaba ei nu este numai sa o pazeasca dar sa si comunice, joace cu Mariuca si a fost OK. Eu zic sa vorbestyi deschis cu ea, sa o rogi sa nu mai intre incaltata, sa ii spui ce anume sa faca cu ana cand e agitata, sa incerce pe rand mai multe solutii si vezi apoi cum sta treaba!

A, vreau si eu sa rad...asa ca as vrea si eu chatul de aseara, please.

Sa va zic si despre noi...am rezolvat cu kk moale cu apa de orez pe care am folosit-o la prepararea biberonului...iar de azi a inceput sa pape si mai bine asa ca m-am listit...iar dintzii ioc! O fi avut vreu virus la burtica!

Am cautat si eu racheta de Vtech dar nu am gasit-o...noi avem pianul si oglinda! Loreen , si mie imi plac f mult jucariile de la ei.
Oglinda face toti banii! Se joaca bb cu ea si rade si vorbeste de ma stric de ras!
A, si vreau si eu masinutza...mie nu prea imi plac papusile, cand eram mica aveam acasa un mic garaj cu tractoare si masini!

A venit postasul si noi nu eram acasa si ne-a lasat hartiutza ca a sosit alocatia . O fi oare si indemnizatia pe langa alocatie?

Gusta, hai ca esti haiosa cu zambila ta! Ai grija de tine !

Va pup pe toate ca trebuie sa plec si sper si eu la un chat cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Deci nu ma mai joc.Acuma fetele care o sa citeasca ceatul ce o sa zica de mine.Cine isi schimba parerea asta e.

IAr cu zambila sa vedeti voi ce o sa fac cand o sa infloreasca .Sunt 7 deci chiar ca am pus-o.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nu am timp nici acum sa citesc din urma
Am dat o fuga pana la selgros sa iau cereale fetei. Pna la urma am intrat si la Plus, poate pentru frcute dar altceva nimic. M-am si enervat ca e pe sistemul ala imbecil numai cu carucioare nu si cosuri de mana cand e un magazin relativ mic. Asta e!
Sper sa am mai mult timp diseara, Teodora nu se simte prea bine, azi a refuzat masa de fructe cu vehementa si tuseste putin. Are si un pic de febra,, nu stiu cum naiba dar ei cum ii iese un dinte e mai agitata decat inainte sa ii iasa
Au venit indemnizatia si alocatia la un loc! Ura!
Acum ma duc la doctorita sa iau retea de lapte si sa ii spun de fata, sa vedem ce zice ca nu am vrut sa o mai scot din casa.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor am vazut pe un canal italian o emisiune in care vorbeau despre produsele facute pentru bebelushi, produsele pasteurizate din magazine. M-am speriat, cica sint cancerigene, au tot spus ca nu sint recomandabile pentru copii, ca e mai bine sa nu le cumparam, dar nu stiu de ce mama masi, scuzatzi, pe pun in vinzare, de ce nu le interzic.
Vecina mea, care are fetitza mai mare decit Isabella cu o luna, are copilul umflat, cica produsele astea si ingrasha tare.
Asha ca..., Isabella va minca doar ce gateste mama plus fructe, si asha nu prea ii placeau produsele alea omogenizate, nici macar cerealele nu le agreeaza.
Gata m-am oprit, sper ca nu v-am speriat, am vrut doar sa va spun doar, ca astia ne imbolnavesc copiii.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vreti ceaturi acuma nu?!Sa vedeti ce mame denaturate suntem eu si Gusta ca ne-am dat in barci aseara...numa ca noi n-avem nici o vina...vorbeau hormonii nostrii scandariti de olandezu' junior ...Daca nu era faza cu peretele sa mor daca nu ma duceam frumusel la culcare...insa cand am auzit ca o mai si da de peretti deja imaginatia mea era undeva departe in studiourile de la Hollywood...
Daca aude barbate-miu ca l-am barfit sa stiti ca nu eram eu...

Cloreta sa nu fie si vreun pui de rosu in gat la Teo...daca zici ca nu mananca si tuseste...uita--te in gatul ei si vezi...eu am incercat odata la Bianca si nu stiam ce sa vad ...

Danelutza da-i ma in mama ma-sii cui toate emisiunile lor...maine poimanine o sa facem si copii sub cupole sterile sa nu se imbolnaveasca mormolocii donatori si sa nu iasa copilul prea destept...Astia chiar sunt culmea tupeului...Oricum nu te tin buzunarele sa-i dai doar borcane asa ca unul doua nu strica mai mult decat asa zisele fructe naturale umflate cu cine stie ce...da nu stii despre ce marca vorbeau italienii?

Tzumpiloi apropro de plictisit copilul...intreb si eu sa nu adorm acuma dar Ana nu se joaca si singura?! Eu am patit asa cu Bianca si vad ca si Delia da simptome ca se juca tot timpul cineva cu ea si nu mai vroia singura deloc...si dai scandal...asa ca pe Delia o las sa se joace si singura ca har domnului are cu ce...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput