Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Eu m-am intors de la endocrinolog de unde nu am putut decat sa trag minunata concluzie ca laboratoarele de analize din Romania sunt execrabile. Discrepante peste discrepante, valori ciudate, bineinteles ca m-a pus sa le repet si m-am ales si cu o trimitere pentru ecografie.
Am luat si rezultatul Mayei pt copro care este negativ cu specificarea ca "sigur are oxiuri, trebuie sa-i prindem numai". Am gasit o asistenta laborant care m-a asigurat ca in maxim o saptamana vom avea un rezultat concis. Insa nervii mei sunt deja intinsi la maximum, imi dau seama ca din luna noiembrie a anului trecut tot repetam analize fara sa ajungem la o concluzie. Bine macar ca acum Maya a inceput sa manance. De asimilat nu prea asimileaza dar macar vad ca nu mai e asa palida.
Ii dau drumu la asta si vin pe chat!!!!!!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

andreeaatan, apropo de invitatul tau frantuzu: acum mi-am amintit ca prietenii nostri din hexagon, de cate ori au venit pe la noi, se dadeau in vant dupa salata de vinete si salata de ardei copti Ce mai vroiam sa-ti zic: occidentalii apreciaza mai-totdeauna fructele de mare (aici includ tot ce misca sub apa: scoici, langustine, raci, caracatite, etc). Mie, personal, imi plac langustinele
S-ar putea sa am eu chatul de aseara... in caz ca nu il mai are atcineva. Eu cred ca am bifata pe ym optiunea de arhivare.
ioana, mi-am amintit ca mai vroiam sa iti zic ceva: am fost sambata la posta, pe la 13.00 - si nu era picior de pensionar ... sa nu fi venit inca pensiile si de-aia am gasit asa lipsa de activitate?

Eu am ramas in urma cu un capitol intreg, nici macar in diagonala n-am apucat sa citesc
Doar pe ce mi-au cazut okii, ca a fost ziua Olgai.... alt varsator, sa inteleg?
Olga, , multa sanatate si putere sa treci peste greutati! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie, si sa joci la nunta lui Tony
Nelia, imi pare nespus de rau pentru prietena ta. Nici nu stiu ce sa iti spun.
Elisor, sunt cu gandul la tine. Daca ai nevoie de ceva din Bucuresti, sa stii ca eu vin la Brasov pe 4 martie, si as putea sa iti aduc. Multa multa multa multa sanatate Biancai!

Cu stimulentul e circul naibii, ma iau dracii numai cand ma gandesc: vacile de la Sector 6 au depus borderourile cu cererile de stimulent de-abia pe 07.02.2006 - desi cererea mea zace la ele din 10.01.2006 Si se pare ca Anexa 1 nu e suficienta, deci Gabitzam, am scris prostii acolo pe prima pagina O sa trebuiasca sa rectific - maine sper - sa dau lista cu actele necesare. Si cred ca ma paste depusul dosarului in Amzei, pentru ca javrele de angajatori nu considera ca e de datoria lor sa depuna pentru mine. Mama lor!

Vad ca faceti chat si ziua ... in amiaza mare, ca sa zic asa. Eu in seara asta am cursuri pana la 21.00 , asa ca oi ajunge si eu pe la 22.00 acasa. SPER! Ca profa are prostul obicei sa ne mai tina si "peste program" ... dupa cum ziceam, deci, poate va prind diseara pe chat

Am descifrat (cred) ce inseamna "me-me" sau "ma-ma" pentru Carina: apa ! Cand zice meme ii este sete! Deci m-am linistit. Zilele astea i-am tot dat drumul pe jos, prin casa, si linge tot ce prinde. Mai nou, tehnica ei de pupat este sa ma linga pe obraz

Numai bine si multa sanatate. Sper sa ne "auzim" diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Saluti la toata lumea!!!
Aici suntem si noi, facem prezenta prezent...poate va intrebati unde am disparut...unde pacatele mele (muuuulte) sa dispar in tzara asta de kko unde daca n-ai masina (ca-i la barbat!) esti mort si nu potzi mere nici la buda...scuzati!
Faza e ca asteptam netu ala fantastic si rapid...a venit fantastic de tarziu si rapid ne-a kilarit computadoru', ne-a umplut de zeci de virusi si de saituri scarboase care se instalau singure (pentru curiosi: sexplorer, po*no organizer, etc)...abia l-a reparat sotul (cu morti si cu raniti la datorie ca pierduram toate fisierele din el)...din komp vreau sa zic...anyway acuma e ok dar e leeeeeent frate de ma zgarii pe oki.
In fine...suntem toti bine...cu exceptia mea care am facut neshte crize de hipertensiune si am si spatele praf (de la vaca mi se trage!)...a sotzului care e balonat rau, are bube la digestie si ceva infectie urinara)...concluzie e bine doar Alyssa, slava Domnului!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelooor, mutzam frumos de toate urarile! Sun6teti meseriase!

Pai sa va zic de ce n-am aparut pina acuma (nu ca mi-ar fi dus lipsa cineva ): mi-am facut cafeaua si vin acilea sa va citesc, si dau de Loreen, care imi transmite urari si face aluzie la tort. Biiine, am declarat razboi, deci, Loreen, miine iti trantesc niste poze de tort de n-o sa-l poti duce...

Am mai muncit la un album foto, de fapt am selectat pozele, si asa m-a lovit nostalgia... mai, ce a trecut timpul... parca acuma eram la maternmitate, speriata ca orice copil care urla tre' sa fie al meu... Doamne, ma uit la maimutzik asta, si mi se topeste sufletul... Ma gindesc la bietele femei care se chinuie o viata sa faca un copilas, si la nemernicele care ii arunca la gunoi. In fine, ne-a binecuvantat Cel-de-Sus!!!

9 luni

Asea... vreau sa spun ca am adormit intr-o stare de zile mari, cu chat-ul nostru... Sorry pt chatul ratat de azi, eram la preparat tort si am ramas logata.

Andreea, si eu am avut cereale de la alta firma decat Humana, nu i-au placut neam, si le-am folosit in combinatie cu diverse fructe.

Beatrice, da, eram aiurita (nu incepusem inca cu berea), am 56 de kg, nu invers.

Florentina, bine ca a mai inceput sa pape cate ceva... poate reusesti sa-i mai dai usturoi, sa iasa mizeriile alea de acolo.

In rest, pupam pe toata lumea!

&Ioana

Mergi la inceput

Mai...am tot citit da' lipsesc capitole intregi pe care nu le-am putut dovedi ...
...vad ca au mai aparut fete noi (si harnice ca au scris mai mult ca mine!)...bine ati venit si din partea noastra!!!

Gabitza - please, please update la lista: 9 luni, 9.5 kile si 75 cm.
Beatrice - iti spun direct pe fatza ca nu ma pot inscrie pe lista ta ca-s prea grasa...ba am mai si pus ceva pentru vremuri grele...ma iertzi? ...asa ceva!?
Hai c-am taiat-o la treaba,
ciao!

Mergi la inceput

Tot io...ce capra! am uitat sa va spun vestea cea mare! (nu va extaziati ca nu-i bebe2...sper!)...papusica mea are 4 dinti! e tare mandra de ei, toata ziua se hlizeste ca sa-i arate, ba ii mai si foloseste pe mainile si fatzaul nostru .
Ah...stiti ce-am facut sambata? i-am cumparat rotobil! io care am fost contra...acu' la 9 luni m-am trezit da'mai bine mai tarziu decat niciodata...pitica e super-incantata, umbla cu patos prin toata casa si pandeste prizele cu o pofta dubioasa...sunt pe faza!
O sa va pun si poze curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Deci eu chiar nu recunosc nimic din chatul de aseara .Asa ca reclamatii nu primesc.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Danelutza, mai gasesc inca, daca vrei ma reped si-ti iau unu' si ti-l trimit! Pebune!!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am scris, am sters si iar scriu.

Loreen se refereau la toate produsele pentru copii.

Tdi felicitari pentru iepurash.

mikka am tras cu okiul la pozulici si m-am indragostit de bluzitza "nascut in 2005", ce bine era daca se gaseau si aici.

Fetelor tot am cascat ochii sa vad ce atzi mai scris, am lasat-o pe Isabella dormind, s-a trezit si m-a pedepsit cu un kk in pampers

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Multzumesc, ca sa vezi, tu mi-ai raspus si eu deja stersesem tot.
Dar nu vreau sa te necajesc ca-l trimitzi asha departe ca platesti un sac de bani, itzi trimit eu o adresa din Iasi, da' imi spui si cit costa, dar asta vorbim pe privat.

Ufff, ce-am mai scris, ca nu intzeleg nici eu.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput