Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
loreen spune:
Corni da' "ochiul boului" ce semnificatie are...?! ca asa arata fata mea cand imi aduc aminte de sforaiturile pe care le suport de ani de zile,si care dragi fete numai imbietoare si la deruta nu sunt...poate eventual sa bage-n ceata somnul meu...ca se facu de doispe jumate azi noapte cand m-am dus la culcare...
Monu da si tu altceva nu bere ca nu beu din principiu...da de venit cine stie...poate ma avanseaza astia in urma chiulangitului de la munca si ma muta la esalon...
Las ca tati al tau isi va primii cadoul dupa ce vin analizele... saracu o sa se roage sa treaca mai repede 1-8 Martie sa scape de multumirile pline de caldura din partea ta...
Mikka eu aici am vazut si piscoate cu cacao si cat de curand,dupa botezul de pe 25 cand termin cura ca sa incap in haine,ma apuc de experimentat si sa stii ca merele o sa le las la inmuiat cum zicea Nelia ca a facut la budinca...incercam si-asa sau poate cum spunea Rodica...
Gusta eu nu sunt ahtiata dupa flori,insa gradina ta este superba de-a dreptul...sa stii ca imi pare rau ca te dezamagesc dar in Romanica ziua tatalui este in fiecare zi inclusiv pe 8 Martie cand cere ca nesimtitul de baut de la obraz...
Maysa daca ai primit prajituri atunci nu se pune...noi nimic nimic nici macar ambalajul...
Margott ce flori ...frumoase...ce barbati aveti ....
Mstroie criminala faza cu vaca...nu-l cunosc pe sotul tau insa incerc sa-mi imaginez un barbat trezit in toiul noptii disperat chilarind o vaca de plus...
Beatrice e vorba de pozele cu cadoul primit...vrem si noi sa balim pe tastaturi ca io cat tercota fiind am nevoie de chiloti cu parama-n fund in loc de tanga ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
galinarodica spune:
fetelor am dovedit covorul cel pardalnic si o carpeta (de pus pe jos nu pi pireti). Acum stau si savurez un ceai englezesc cu miere si un pic de esentza de rom.
Teroristul e pus la el in cotetz, bine imbracat cu geamul deschis. Evident nu doarme ci bate in perete cu o cutie de la servetelele umede.
loreen spune:
Cloreta,Adina sa va traiasca iepurasii...bravo voua...avem copii dintosi...pup io pe ele de frumoase...
Adina ma gandeam si eu zilele astea sa-i mai ascund din jucarii insa se joaca cu toate,cate 10 minute si tot se joaca cu fiecare...si de luat nici eu nu-i mai iau ...pana data viitoare...
Sa stii ca,criminalii pot avea fete cat se poate de nevinovate si pot vorbi chiar mai frumos decat ne putem imagina...dar sa nu mergem asa departe cu frica...ca doar eu nu mai devreme de asta vara am patit-o cand eram cu Oana si fetele in parc...
Eram cu Bianca la coafor sa ma tund si un tip,care dpdv al meu era poponar cu acte in regula se tot gudura pe langa fii-mea ...am zis ca plesnesc de nervi insa pana la urma i-am spus frumos sa lase copilul in pace...oricum in secunda urmatoare ii pocneam una peste dinti daca mai dechidea gura...
Gusta imi pare rau de iepurasul tau...imi sunt foarte dragi si mie...cand eram copil paduri cutreieram,ma jucam la bunici cu toata iepurimea din sat...din motivul asta nu am putut sa mananc niciodata carne de iepure...
Azi mi-am furat-o iar cu Delia si caruciorul...era frumos afara si ma saturasem de stat in casa.M-as fi dus la Oana dar nu aveam masina asa ca m-am sacrificat la un pasaroton cu drosofila pana la scoala la Bianca...a stat cuminte la dus,la intors a inceput sa mormaie progresiv ca sa culmineze cu adormitul exact in fata scarii...imi venea sa o arunc cu carucior cu tot ca era un frig afara beton...am mai stat o juma de ora sufucient cat sa inghet tun si la dezghetare sa constat ca pana si celulita mea s-a floscait nu numai eu...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
galinarodica spune:
Nelii help. Vazui ca sesi la Canada daca te rog eu din sufletelul meu, cand vii la romanica adu-mi si mie neste ceai de frunze de artzar. Contra cost evident. E super buun si e dupa o retzeta a indienilor din Canada. Mie mi-a adus fata unui prieten din copilarie cand a venit de acolo unde fusese in vizita la o prietena. E bestial. Tu ai incercat?
andreeaatan spune:
Thomas are 10 kg si 200,76 cm. Gabitza , please!
Bine-nteles ca are pe fata dermatita de contact. Deci a devenit alergic la socrii emi ca si mine, ca fix cand a venit de la ei avea 2 bubute pe fata.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Danelutza spune:
Fetelor va multzumesc ca existatzi, pe la 3 m-am dus in pat cu Isabella s-o adorm, dar... am adormit amindoua, noroc ca m-am gindit sa trec pe aici sa vad ce mai scrisaratzi, asha mi-am adus aminte ca am uitat mincarea pe aragaz, bineintzeles ca aragazul era aprins, noroc, noroc, ca altfel minca nimic diseara barbatul meu, era cit pe ce sa se arda...

Iar m-a muscat Isabella, de data aceasta de fatza si daca tot eram in pat, i-am ascuns suzeta si m-a muscat si de cot, asta ca recompensa.![]()
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
gusta spune:
Mai voi ati pus-o de ceat fara mine sa va fie rusine .Iar daca ma insel debea astept sa o punem de ceat.
Eu am tras un somn de o ora cu domnisoara si ma simt super .Acuma pun mancarea la cuptor.Azi mare lenesa am mai fost dar recuperez eu maine
.
Felicitari Adina de dintisor.
Beatrice ce masuratori vrei tu ca la cat tort am mancat nu stiu ce as mai putea masura.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Feteli ia la mama colea si uitati cadoul!
Chestia aia neagra si lunga, este ceva tare finut... Ceva mai sexos!
CADOUT
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Beatrice, sexoasa, sexoasa, da' cind ii faci proba ?! ![]()
Fetili ia privitzi aici.
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=27091&c=5&s=dd&p=1
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario