Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
loreen spune:
Cornelia la fel ma gandeam si eu cand a mers Bianca la gradinita, legat de felicitari...Oricum eu aveam in cap numai stilul felicitarilor de pe vremea noastra ...si mi-a venit puica cu o felicitare facuta numai de manuta ei,fara poza cu desene cu carioca si pensula de m-am topit toata...iti dai seama la 5 ani ca nu stia sa scrie decat de tipar si cu stanga pe de-asupra...dar a fost cea mai frumoasa...si le am pe toate...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreencuraj mama

subiectul cu retete este la cap bucatarie. tocmai ce l-am zarit.
eu am revenit de la fundeni optimista. in prima faza. am facut niste analize pt sangele meu cel aiurit. rezultatele le aflu vineri dar dr a zis ca putem sa ne apucam de facut bb dupa luna mai (sa treaca un an de la cezariana) si imi da si un tratament pt pregatirea organismului. ceva cu multe B-uri. astept ziua de vineri sa vedem ce mai zice.
dra mea e fresh a facut nani dar cred ca nu destul pt ca are cearcane rosii.
pup
si
Alexia Ioana
mikka spune:
'Neatza, fetelor!
Ia sa vedem, la raport, cum ati petrecut aseara??? Io raportez prima, am adormit singurica, barbatu' fiind plecat la taica-su la spital. De altfel ne-am vazut vreo 30 de minute ieri, asa ca... shoot!
Loreen, nu aveti posibilitatea sa luati, adica angajati, pe cineva sa aiba grija de mama ta? SI socrul meu are pb de sanatate acum, si ma gindesc sa fac tot ce pot pt ca nu se stie cat mai are de trait si sa nu regret dup-aia ca n-am avut grija de el.
Florentina, incearca sa ramii calma, ca asta conteaza mult. Si Ioana a avut infectie urinara, nu a luat deloc in greutate vreo 3 sapt, dar totusi manca. Si i-a iesit tot infectie urinara, cica de la pampersi (??) si i-am dat Zinnat, un siropel cu antibiotic. Dupa cele 10 zile n-a mai avut nimicutza, a inceput sa mai puna ceva pe ea, deci nu te speria! Iar medicii clar ca is aiuriti, 15 medici 15 pareri...
Gusta, misto faza cu zambila... ![]()
&Ioana
gabitzam spune:
Ca tot vorbeam ieri pe seara pe chat de cadouri, a venit sotul meu acasa cu un buchet de trandafiri. Si cadouri pentru amandoi iubitzii, si mami si puiul
Mami a primit o hipopotamitza ( aluzie ?!?
) bebelusa iar baietzelul a primit o vacutza cintatoare. Mai, vacutza este absolut bestiala cum cinta, am facut si un filmulet, puteti sa-l luati de www.savefile.com/files.php?fid=6896080" target="_blank">aici, nu este mare ca l-am facut la dimensiune mica. Andrei a fost fascinat de jucarii, le-a studiat si le-a gustat cu atentie etichetele
Are o pasiune pentru etichete, poate sa fie jucaria cit de urita, daca are un label din acela mititel intr-o parte este perfecta. Iar plushurile astea au amindoua ditai etichetele, si din acelea atirnatoare si din cele atasate.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
galinarodica spune:
Netza fetelor. Va pupacesc pe toate si pe bebei. Intr-adevar subiectul cu papici e la bucatarie....asta e; asa ca sa stiti ca tot ce am gasit pe aici in materie de papa am pus acolo, bine n-am terminat...Noi am dormit tun si ne-am trezit la 9 doar fiindca ne era fomitza. Am papacit si am mai dormit un picut acum facem scandal.
Va las ca ma duc sa curat covorul ca desi nu intra nimeni incaltat e plin de praf; aseara hainele lui Buza nu mai erau albe ci negre de atat frecangit pe covor. Asa ca voi lua covorul si-l voi trata cu nista biocarpet. Cred ca o sa fac si eu niste suluri dn alea haioase.
Va zic eu mai tarziu ce am mai prestat.
mikka spune:
Si maimutzik mea este fascinata de etichete, de sfori, de ambalaje. Degeaba are tot felul de mutzunache, ca ea tot la etichete le cauta, si le studiaza pe toate partile, sforile ajung direct in gura, cutiile se molfaie bine pe la toate colturile. Iar jucariile zac intr-un coltz... In schimb era foarte amuzata de o sticla de plastic de jumatate de litru in care am pus niste boabe de fasole, zornaia de ma luau toti nervii, da' ei tare ii mai placea. Acuma vad ca a trecut la chestii mai elevate, a inceput sa suga sforile de la o rata de plus.
&Ioana
loreen spune:
Gabitza este mortala vaca ...vreau si eu una...iar Andrei un scump dulce de tot...pare atat de patruns de ceea ce face parc ar studia Constitutia Romaniei in limba suomi...
Mikka vroiam sa te intreb la tortul tau,ca am ramas fixata pe torturi de ieri cu Gusta,daca merele pot fi inlocuite cu late fructe...eu am dat peste unele care nu s-au facut ca lumea,dar cu i-a pasat ca l-am devorat pur si simplu chiar daca am rontait putin merele...
Monu pana-ti vin rezultatele,ca vad ca voi vreti copii ca la carte,puteti face repetitii![]()
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Mikka, eu am pus niste boabe de cafea intr-o sticla de juma', ca n-aveam fasole
Am citit undeva ca la virsta asta a lor este jucaria cea mai amuzanta. Zornaie si linge sticla aia de cite ori da de ea.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
mygirl spune:
Neatza ...si daca tot vorbiti de ce-i fascineaza pe copiii nostri, noi suntem fani incaltari (in special cei cu care am fost afara, eventual am pus-o sa meraga pe jos). daca vede un papuc sau totos in momentul urmator e taras dupa el. O alta pasiune este cotrobaitul prin dulapuri, pana apuca sa-si prinda destele la usi si sertare.
Fetelor cu sotzi care lucreaza in media...am si eu o problema existentiala care nu ma lasa sa dorm noaptea
. Irinel si altii de seama lui isi platesc aparitiile Tv? Ca atunci eu nu intzeleg cum apar la stiri cu "noutati" de genul - am cerut-o de nevasta, i-am luat masina sau am iesit la restaurant. Sa nu mai vb de conlocuitorii nostri care-si etaleaza aureturile si "povestirile pline de intzelepciune" la stirile de pe acasa.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
monu spune:
loreen![]()
tati a luat licenta deci sa nu mai aud de invatat si alte cele legate de examene. .... trecem direct la repetitii generale ca nu vrem.. nu-i asa?!... sa avem o pruna uscata sau scofalcite (cum era expresia corecta?)![]()
astazi lasam plodu cu bunica-sa (mareeee eveniment ca vrea sa stea cu fata) si plecam si noi ca porumbeii sa facem cumparaturi in Cora. mama sunt dusa. astept iesirea asta de zici ca ma duce la nu stiu ce eveniment super monden. hhhmmmm abia astept sa ma lafai printre rafturi si sa ma holbez la toate cele.
oana, suntem pe aceeasi lungime de unda.
si
Alexia Ioana