Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 3
gusta spune:
Loreen iti dau zambila si lasa ca pap eu tortul ca acusi fac 100.
SI eu cred ca Beatrice are cea mai furtunoasa noapte.De la dresuri i se trage.Sa vezi ce imi iau eu maine pe cocoasa de la ce scriu.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
gusta spune:
Eu cred ca de la Valentine Day si de la alte sarbatori li se trage .Ca omul na sta acasa dar ce iesa dupa ce sta
.
Opriti-ma ca sunt dezastru.
loreen spune:
Am vrut si io sa zic ceva de trichinele lu' Beatriced ...o poza ceva?!pliz...sa nu murim de curiozitate noi astea napastuite de soarta cu barbati ortodoxi
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Si eu vreau o poza sa ii arat si eu la omul meu ce inseamna cadou.Ca nu va zic ce face acuma .Ma intreaba mergem la culcare si eu ii raspund cand o inflori zambila.
Uite cum ii multumesc eu.
Florentina G spune:
Gusta si Loreen sunteti bestiale! M-ati facut sa rad, mai sa trezesc cupilu'! 
Noi ne-am intors mai devreme din oras, am iesit numai cu prietenii nostri ca nasii nu stiu ce au avut, cred ca s-au ciondanit si au zis ca nu mai vin. Oricum a fost dragut, nimic deosebit, dar uite ca noua ne trebuie cate un motiv sa ne urnim din casa si e tare bine sa te mai destinzi un pic. Pe Maya am lasat-o cu mama si cand am venit am gasit-o dormind si imbracata cu cojocul
. Nu a putut sa o adoarma decat afara, a fost agitata. Ma asteptam eu sa nu adoarma fara tzitzi, nu stiu ce o sa fac cu ea sambata, cand trebuie sa mergem la un botez tocmai la Euro Hotel in Baneasa.
Ioana, eu am gasit o clinica foarte aproape de mine unde i-am facut toate analizele Mayei. Eu stau in Rahova - 13 Septembrie, nu stiu din ce zona vine prietena ta si daca e convenient pt ea. Prima data i-am facut la Medicover, insa din cauza ca ne era greu sa ajungem dimineata pana acolo, am cautat un laborator mai aproape. Chrisdun mi-a spus de un alt laborator in Drumul Taberei - Cetatea Histriei - si aici se ia sange din degetel.
Ce sa va mai spun - sunt tare dezamagita si bulversata mai ales. Nu mai stiu ce sa cred. Am impresia ca doctorii astia se joaca cu nervii nostri tratandu-ne ca pe niste marionete. Dupa ce imi spune ca e o problema serioasa care trebuie investigata mai atent si ma cheama la spital, se uita el mai bine pe analize si constata ca e vorba de o infectie dar ca nu are rost sa mai repetam hemograma ca nu are legatura! Bineinteles ca pe moment m-am usurat si chiar m-am bucurat dar oare ma pot increde in ceea ce a spus azi?
M-am saturat de medicii astia importanti care nu au timp sa stea de vorba cu tine si te expediaza una-doua!
Trebuie sa ma duc la culcare si maine cand voi avea mintea limpede poate o sa gasesc o alta solutie. Chestia e ca toata lumea care aude de Stanciu ma indeamna sa merg pe mana lui, am auzit numai de bine despre el si tare mi-e frica sa nu patesc ca in proverbul ala cu pomul laudat.
Hai ca nu vreau sa va stric seara cu vaicarelile mele, iar m-a apucat o stare din aia urata dar sper sa-mi treaca repede!
Va pup mult!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
galinarodica spune:
Fetelor scuze ca m-am ecipsat dar am avut program artistic cu bebe. M-am cocosat de ras. de cateva zile sta pe genunchi si-i place tare mult. Avem si un scaunel albastru din plastic din ala pt mesterit la masina,cam de vreu 20-25 de cm inatime in care bate el cu jucariile, astazi era la un moment dat muzica rock la tv si el as pe genunchi a inceput sa danseze cum fac aia la formatiile de rock cu dat din maini si din cap si batea si la baterie cu pantoful proprietate personala in scaunel iar la sfarsit s-a aruncat pe burta pe scaunel, evident ca s-a rasturnat apoi pe laterala dar ce mai conteaza ca nu s-a lovit, iar eu am ras cu lacrimi. Cred ca tot pe la tv a vazut el chestia asta cu aruncatul, bine aia se arunca pe genunchi dar el era deja pe genunchi. Ce nasol ca nu mai am banda libera pe caseta sa-l filmez, e bestial. Apoi schimbat papat, deschid e-mailuri etc.
Nici eu nu am primit nimic azi dar nici nu aveam de la cine asa ca nimic nou sub soare. Va las ca-mi cad ochii in gura de somn.
PS vad ca nici nu bagarati de seama ca va pusei retele la un subiect nou noutz "papici pt mamici si bebici"
galinarodica spune:
cred ca moderatorii mi-au sters subiectul...nesuferitii. Incep sa-mi schimb parerea despre ei. Chiar m-au suparat. Cred ca era util pt noi sa punem retetele intr-un singur loc ca sa le gasim sa nu mai cautam bezmetice in toate capitolele.
nelia spune:
galinarodica, unde l-ai pus? Ca daca nu era la bucatarie, poate ca ti l-au mutat acolo. Vezi ca te anunta pe adresa de e-mail data la inregistrare daca au facut vreo mutare. Noi ne-am trimis cite o felicitare si ne-am promis o seara romantica... Cind? Nu stim nici noi, pe la pensie cindva... undeva...
Dar ia uitati-va aici ce felicitare i-a facut Agata (cu ajutorul meu profesionist...
) lui tati de ziua celor care se iubesc.
Iar voua tuturor, supermamici, superfemei si superprietene, va doresc un sincer
sa fiti iubite!
Cornelia,
de
Agata si
Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com
loreen spune:
Buna dimineata...
Ati avut noroc ca am dormit tun si nu am simtit "cutremurul" de azi-noapte ...las fetele sa fim iubite ca meritam...daca nu pentru alte calitati macar pentru faptul ca am adus pe lume asemenea minuni...
Florentina toti medicii au ceva al lor care te va face sa crezi ca ai mers la pomul laudat...Probabil ca acest Stanciu este chiar un medic bun...mergi pe mana lui...iar cu analizele ce sa-ti spun poate sunt subiectiva ca am masina si stau intr-un oras mic,insa pentru linistea ta si a Mayei du-te sa le faci la un labortor pentru care marja de eroare este mica...Bafta pe ziua de azi...
Elisor esti in gandurile noastre si te asteptam atunci cand tu pregatita sa vii...un gand bun pentru tine si o mare imbratisare pentru Bianca...
Nelia tare frumos ... asa arata dragostea pura...
Eu sunt amarata rau ...din cauza situatiei mamei,stiu ca nu are legatura cu subiectul insa ma apasa lipsa deciziei...Mama sta deocamdata la fratele meu eu neputand sa fac fata si cu fetele si cu ea,care dpdv medical este cam la nivelul Deliei,motric vorbind.Am reusit sa vindem apartamentul parintilor si eu,in nemernicia mea, m-am gandit ca nu ne revine nimic de-acolo,moral vorbind,pana nu o asiguram pe mama pentru cat mai are de trait....Ei bine fratele meu si nemernica de cumnata-mea au decis ca interesul fetii lor este mai presus decat orice si mi-a oferit niste alternative care nu au nimic in comun cu ceea ce gandesc eu...Adica ma obliga sa-mi revendic mostenirea dupa tata ca sa poata sa beneficieze de banii mamei pentru a face investii imobiliare in numele ei cu o suma mica de bani pentru a-mi diminua si mostenirea dupa mama,plus ca ingrijirea ei,confortul care i-a fost oferit pana a mai trait tata este pus sub semnul intrebarii...Si eu sunt legata de maini si de picioare si ma supara la culme...Nu m-am inteles extraordinar cu mama,tata a fost sufletul si inima mea...insa asta nu ma face sa nu ma gandesc la biata mama si sa mi se rupa sulfetul...Am si eu copii de crescut si de asigurat pentru viitor,dar in acelasi timp si parintii sunt importanti si merita macar recunostiinta noastra daca nu mai mult...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Florentina, si eu zic sa mergi pe mana lui, ca daca tot ai inceput. Daca te duci la alt medic, o sa aiba alta "viziune" si o luati de la capat.
Loreen, cele mai urate probleme juridice sunt mostenirile. Uite
de la mine, sa iti mai ridic moralul, ca sfaturi nu iti pot da.
Nelia, f. frumoasa felicitarea! Stiti, eu ma infior de pe acum cand la gandul primei felicitari de 8 martie!!!! O si vad pe Maria la gradinita, "confectionand" cu entuziasm o felicitare pt. mama!
Felicitari pt. cele care ati srbatorit ziua indragostitilor! In al doisprezecelea ceas, dupa ce eu dimineata ii trimisesem un mesaj, am primit si eu un mesaj cu o floare. Inca ma mai minunez de gest
.
Hai ca trebuie sa apara sefa mea si nu da bine sa ma gaseasca pe DC. Oricum, mie numai la copii imi e gandul.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze