Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Eu fusai la sala, fu tare bine, acum luam cina si ne bagam la nani... Sotul meu mi-a facut azi cadou un set de desuuri super meseriase... Are gusturi fine!

Hai o seara super!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Loreen multzam'frumos, esti o dulce

Vad ca atzi cam disparut de pe aici.
Isabella m-a tras de urechi pina acum, s-a indragostit de cerceii care mi i-a facut cadou tati , stie ea ca se potrivesc bine cu lantisorul ei cu papucel verde, pen'ca cerceii au pietricele verzi.

Cred ca am ramas singurica pe aici, ma duc sa vad daca a adormit ploada.
Noapte buna.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si acesta e cadoul meu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=7bf1&.dnm=a71dre2.jpg&.src=ph

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Alo, unde ati fugit? Get back! Pai voi stiti ca a picat RDS-ul (la mine ecl putin) si mi-am refacut conexiunea pe ROTELECOM doar ca sa vad ce ati scris? Si voi ati dat bir cu fugitii. In orice caz, nici eu nu stau mult ca pana am facut una alta prin casa si pana am refacut conexiunea si am citit s-a facut tarziu.
Numai o intrebare: Florentina, unde ai dus tu fata la analize sa-i ia doar din degetel ca colega mea a patit alta acum. Nici fata ei nu mai mananca de cateva zile, n-ar fi poate grav ca se pare ca-i iese si ei un dinte, dar cica de vreo 3 saptamani e galbena, chiar daca i-au scos morcovul. ACum cauta sa faca analize si i-am zis ca aflu eu unde se ia sange din degetel. Cat despre patania cu Maya ce sa mai zic, e revoltator. Doamne fereste sa ai nevoie sa ajungi la dr, mai ales cu copiii.
Gabi/Loreen - dragute foc progeniturile.
Cornelia - pai hai sa ramanem
Babygirl - si eu stiam ca nu e bine sa aiba mai mult de 5 scaune pe zi. Ana in perioada cand facea de cate 6 ori pe zi lua tare prost in greutate, bine, era mai mica atunci si era si cu boraciunile. Intreaba totusi la dr. Iar cu olita noi am avut rezultate de a doua sau a treia zi, dar trebuie sa stii cand face. De fapt femeia o pune pe Ana dupa fiecare masa, ca atunci e Ana predispusa, dar se intampla sa faca si in alte momente.
Gate, fetelor, va las ca azi a sosit si frate-meu (cu noul telefon ) si are si el oaresce pretentii la net. Lasa ca le tai eu macaroana, abia scapasem de facturi scabroase la Romtelecom. Va pup si noapte buna!
PS Eu am primit lalele de la barbat. Asta asa, ca sa-si ia revansa si pentru ziua mea...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Hai sa va spun reteta de tort

Am facut un blat de tort din 4 oua ,200gr faina,200 gr zahar,
esenta ,zahar vanilat si un praf de amoniac.Am separat oule am batut spuma albusul cu zaharul am adaugat restul si am bagat la cuptor ,in forma rotunda unsa cu unt si faina.
Dupa am facut 2 creme una de vanilie si una normala pe care am colorata cu colorant rosu.
Cremele sunt aproape asemanatoare 200ml lapte,zahar dupa gust, esenta si 2 linguri faina am pus pe foc pana s-a facut ciulama.

Dupa ce tortul e gata l-am taiat in 3 si am pus pere din compot(care sunt rosi) si cu crema rosie si am insiropat blatul,si apoi celalat blat cu persici tot din compot si crema galbena,am pus capacul si am ornat cu frisca.

Asta e marea reteta a tortului.Care e tort a la marilena.Ca eu tot timpul sunt o inventie.

Fetele care nu au primit nimic cadou ,vreau sa le consolez

Mergi la inceput

Mesajul a plecat fara sa spun cu ce le consolez cu o zambila din ghiveciul meu (cand o sa infloreasca ) si o felie de tort.

Elisor eu astept un semn de viata de la tine.

Olga multumesc de incurajari.

Florentina ai sa vezi ca o sa fie bine cu Maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Halo ce-i cu linistea asta...?

Gusta superbe radacinoasele...mai macar intentia conteaza cine stie cat le-o fi cautat bietul om...

Ioana pai ce faci mama draga din ce in ce mai subtire...pana cand se rupe ata...sau te-ai pus pe facut copii ?!

Pai acestea fiind spuse imi retrag si eu ambasada ca-i tarziu...

Noapte buna tuturor,cu mic cu mare...

P.S. sa nu faceti nebunii la noapte ca se aude...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen eu sunt pe pozitie dar cred ca fetele sarbatoresc la greu.Sa vedem poate auzim luna viitoare vreo burtica

Mergi la inceput

Gusta o zambila vreau da tort later ca-s la cura momentan...vreau sa-mi slabeasca mintea ...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Haoleu pai toate sansele ca studiile in domeniu au relevat ca iarna si toamna se concep ce-i mai multi copii...probabil din cauza frigului de-afara si din case...ca daca tot ne zgribulim atunci sa fie cu folos...

Vai sforaie al meu ca un trubadur afon incat nici nu-mi vine sa ma duc in dormitor...

Mergi la inceput