Bebelusi de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si o zi cit mai buna.
Eu am sarbatorit aseara mai mult cu fiimea, care din dragoste, ca tot era ziua indragostitzilor , m-a muscat de amindoua tzitzele, asha ca azi am venit sa fac reclamatzie, ce cupil are mami.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Rodica-bravo rockeru'!

Felicitari pentru cadouri, flori si alea-alea. Gusta, eu nu inteleg in continuare de ce te-ai suparat pe ghiveci.

Nelia-foarte profesionista felicitare, super.

Loreen-fratii nu mai sunt frati cand e vorba de bani, asta am observat-o peste tot.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gusta, hai mey ca nu-i asa de grav! Sunt 7 bulbi acolo si unde mai pui ca omu tau s-a scos si cu cadoul de 1 martie ca pe atunci o sa infloreasca.
Ioana, noi staturam pe ciat, d-aia s-a golit asa forumul.
Mey, cu al doilea copil vad ca mi-l doresc mult de tot. Azinoapte nu-l mai faceam ci il adoptam direct!
Loreen, eu cred ca sforaitul ala era asa la deruta, ca sa te atraga in capcana
Rodica, da mami un link pentru retetele alea de bebici ca io nu l-am vazut pe nicaieri dar as vrea sa-mi bag nitel nasul prin el.
Tocmai m-a sunat al meu sot sa-mi spuie ca nu se mai da lapte pana in martie ca se pune de-o licitatie noua
Ma duc ca s=a trewzit filip si urla. revin mai tarziu

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Aoleu Monu mi-e imi spui de plimbari mondene prin magazine...?!
Asta asteptam eu ieri sa dau o fuga la magazine nu pentru mine ca n-am eu nas de toale noi ci pentru Bianca si cand mi-a zis ca sta la birou pana seara imi venea sa-i sparg mufarina si lui si alora de-acolo...cica mergem azi...dar cu gradinita dupa noi...evidamente..ca noi nu avem bunici care sa faca asemenea gesturi umane si rare...
Deci te rog nu denatura pruna :era uscata si floscaita...voi munciti acolo cu spor ca dupa 11 ani ca mine ...ehe...ma bucur macar ca o pot folosi ca aparat urinar...

Danelutza explica-i civilizat fetii ca tu mai ai nevoie de acele obiecte si pentru altii...mici sau mari...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata mai la amiaza.

Isabella vroiam sa iti spun mai demult ca tare imi plac pozele de la nunta ta.Si cu reclamatia nu te pot ajuta poate sa ii faci reclamatie la tati.

Rodica multumesc de sfat sa stii ca cred in chestii de astea si chiar ii fac frectie.

Revin ca ma cheama datoria e pe oala si tipa baba .Asta sigur snt eu.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Florentina G, am citit si eu despre peripetiile cu analizele si ma gandeam ca ptr. coprocultura sa nu influenteze rezultatul analizelor si supozitorul care i l-ai pus ptr. a stimula scaunul, nu stiu sigur a fost o idee doar.Nu v-a recomandat si un coproparazitologic? Sanatate multa.

Gusta,bulbosele tale sunt super frumoase,ce culoare sunt?
Zambila alba: sunt mandru de tine
Zambila albastra: continuitate a sentimentelor
Zambila Rosie: imi pare rau
Zambila roz: joaca

Ioanailincam,Lalea: simbolul dragostei

Gabitzam,Trandafir rosu: pasiune

Timeea a primit orhidee: frumusete
mami a primit frezii:inocenta

Am facut si eu aseara rapid ptr.ziua indragostitilor un "Pollo parmegiano" a iesit bun , am facut si poza insa ulterior mi-am dat seama ca am incurcat ordinea straturilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen, esti culmea ca sa nu zic criminala! rad de una singura pe aici! cand vii la o bere pe la noi?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Loreen, nu am incercat cu alte fructe. Rostul mnerelor este sa-l tina legat din cate am inteles. Dar ma gindesc sa fac fara mere deloc, si fara altceva, adica numai cu piscoturi si crema. Incerc chiar zilele astea si iti spun cum a iesit.

Oana, sa stii ca si eu m-am intrebat de multe ori, si chiar cred ca platesc... altfel nu se explica cum de dobitocii astia cu aere imi ocupa retina cu plimbarile lor cu elicopterul... L-am vazut si eu aseara si bleahhhh. Ca si toti manelistii astia care se baga in toate emisiunile, de nu cred ca vom mai scapa vreodata de ei. Ai preparat pestele ala in vreun fel?

Sa va zic ce am facut ieri. De cind maimutza si-a schimbat programul, adica doarme somnul de frumusete pina la la 14.00 nu prea mai apuc sa mai ies cu ea afara, ca pina maninca, pina ne pregatim se lasa iarasi frigul. Asa ca am culcat kupilu' cu fereastra deschisa... Am imbracat-o mai bine, i-am pus caciula si sac de dormit, si mi s-a trezit puradica bine-mersi, peste 2 ore, aerisita si bine dispusa... in camera era chiar placut, cam 18 grade ca e cald de la calorifere. Am de gand sa repet figura macar la 2 zile. Bine, daca nu-s -20 de grade.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai eu nu m-am suparat de ghiveci dar eram multumita cu o floare care deja mirosea nu sa stau eu acuma sa astept sa creasca astea.

Ma omorati cu al 2 lea bebe,ca eu ma visez insarcinata dar ca si misca .Deci sunt tare.

Loreen nu stiu ce sa iti zic cu mama ta .Uite de la mine o floare.
Si cum ziceau si fetele sforaiala era ca sa te faca sa vii in pat.
Eu innebunesc cand vad ca unii profita dupa saracii oameni care mor.Ma bucur ca am 2 surori si poate nu o sa ajungem sa ne scoatem ochi cand o muri vreounul din parinti .Dar mai stii pana atunci.

Eu pot sa va spun sincer ca tati nu a primit nici un cadou .Ba mint pe Mara care a dormit intre noi in pat.Cred ca saracul se zgaria dar sa vezi ce cadou ii dau cand o inflori zambilele.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ups!si trebuia si tati sa primeasca cadou? vorba gustei, a dormit fata intre noi asa ca....a luat licenta si ce mai vrea? las ca ii dau voie sa isi ia ceva din cora. sigur cere vreo camasa sau ceva pt masina. stiti ce mi-a zis? lasa draga ca subiectul in discutie oricum la un moment dat o sa se faca pruna scofalcita! auzi chestie! da a rectificat....seva intampla peste 100 ani. saracu si asa a fost la regim anul trecut de se uita pe pereti

si Alexia Ioana

Mergi la inceput