Mamici de sept-oct 2006(7)
Raspunsuri - Pagina 15
Cricor spune:
Am vazut ca mai multe luati Oscilococcinum pentru raceala. Ca sa aiba efect trebuie sa nu mancati cu menta, menta anuleaza efectul tratamentului homeopat. Cum cam toate pastele de dinti au menta, aveti grija ce pasta folositi.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
pufymic spune:
Ionica ma bucur sa vad ca ne incurajezi sa fim optimiste!Inseamna ca ai trecut de pasa proasta de ieri!
Alinush , Gabi nu mai ziceti de mancaruri asa bune(salata de sfecla si inghetata) ca fac balta sub mine....
!![]()
Pupici!
Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
try spune:
Eu n-am reusit pana acum sa-mi fac curaj sa ciresc subiectul legat de andreea. Nu ca mi-ar fi teama pentru sarcina mea, ci pur si simplu pt. ca nu mai pot sa mai aud de tragedii din astea. Ma secatuiesc de toate resursele posibile.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aiba grija de copilasul ei cel mic. Mie aprope imposibil sa cred ca mai poti muri la nastere fara sa ai o complicatie/boala grava...
Mie frica de fatalitatile astea cand intr-o clipa totul se transforma brusc si ireversibil.
E ude lunea trecuta n-am mai avut greturi deloc, cu exceptia acestei dimineti cand parca a fost ceva acolo, dar nu pot spune cu siguranta. Marturisesc ca la sarcian cu alex eram mai linistita dpadv pt. ca stiam ca greturile alea nasoale care le aveam nu erau decat un semn ca sarcian evolueaza bine. Acum nu mai am nici un semn. In afara de o foame care ma cuprinde la fiecare 3-4 ore... n-am nimic. Sper sa ma trimita la eco dr. la 9 sapt. cand am primul control la gin.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
osna spune:
try asa sunt si eu in momentul de fata.fara greturi dar cu o pofta de mancare de zile mari.am ajuns si noaptea la 12 sa ma trezesc de foame,sa manac o banana sau un mar si sa ma culc la loc.iar dimineata la prima ora este groaznic,trebuie neaparat sa pap ceva.
svetlana
9
Crisnemes spune:
Salutare burticilor!
Felicitari pentru cele care si-au vazut bb la echo in ultimele zile.
Pufymic, nu modifica la mine ca e bine pe 15 sept, nu am observat cand Susa si-a schimbat DPN-ul.Am vazut ca sunte-ti multe care sunteti cu DPN in 18 sept.Nu se stie poate si eu voi naste tot in 18
.
Mai avem un pic si scapam de greturi.
Sunt de acord sa tinem doliu pentru Andreeea maine.
D-zeu sa o odihneasca in pace!
Pupici si greturi usoare pentru cele ce aveti.

10+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
pufymic spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Andreea!

Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mirelamea spune:
Va pup pe toate si va multumesc pt. incurajari .
Sotului meu a facut azi o suma rotunda , ar fi trebuit sa sarbatorim cu prieteni ca in fiecare an dar ... cum eu nu ma simt prea bine am decis sa fim doar noi 3 eu ,tati si bb .nu stiu ce este cu mine dar spatele persista sa ma doara iau no-spa si nu fac nimic sotul ma protejeza la maxim .
Abia astept sa vina ziua de miercuri sa ajung la doctor,si sa va scriu ce va urma , oare daca ii spun doctorului sa nu ma controleze si sa nu faca eco intravaginal se va supara ( am 4 sapt ) .
Pufymic te rog completeaza lista cu datele mele .ieri v-am scris cite ceva din pevestea mea dar tristetea care ne-a cuprins pe toate
in legatura cu Andreea ....am uitat ca si noi avem probleme si cred ca am inteles ca unele famili au mult mai multe decit ale noastre .
Miine nu intru pe forum tinem doliu pentru Andreea si ne rugam pentru fetita ei MARIA .
Ave-ti grija de voi , ma incuraja-ti pe mine dar pe voi cine....EU bineinteles.
Chuny spune:
Buna seara. Am o īntrebare, voi cānd scrieti cifra aceea la semnatura, ea reprezinta nr de saptamāni ale fatului sau nr saptamānilor de amenoree ? ca eu īnca nu stiu cum sa ma prezint ![]()
Si din partea mea un gānd pt cea mai frumoasa mamica din lume, Andreea.
try spune:
Sybille, practica mediala foloseste numai numarul de sapt. de sarcina, adica de cand nu ti-a mai venit ciclul.
Nr. de sapt. ale fatului se determina numai prin ecografie (prin masuratori), asa ca se foloseste practica nr. de sapt. de sarcina.
In felul asta toti folosim acelasi numitor comun. Atat timp cat cineva nu specifica ce fel de sapt. sunt, implicit se intelege ca e vorba de perioada scursa de la prima zi a ultimului cilcu pana in prezent.
.......in 6+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
ionica spune:
Pupici pe burtici
Pufymic
Sibylle
Crisnemes
osna
try
Cricor
alina morostes
gabitzica
anangel_lexi
Cecilia C
mexxa
Mirelamea La multi ani sotului!!si sper sa fii bine!
scuze daca am uitat pe cineva!!

Am intrat pe forum sa va spun ca-mi sunteti dragi ,imi place gasca de aici
sunteti toate super simpatice si sunt sigura ca vom reusi sa depasim fiecare moment dificil impreuna!!
O zi superba si cu mare pofta de mancare si nu uitati sa beti lichide este important pentru lichidul amniotic unde bebic se scalda!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica