Mamici de sept-oct 2006(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor sper ca sunteti mai bine azi....si eu ma gandesc neincetat la nenorocirea ce a lovit familia Andreei....!
Maine am inteles ca e inmormantarea....cred ca maine ar fi bine sa tinem si noi doliu....cu toate ca in sufletul meu e doliu de cand am aflat de tragedie si sunt convinsa ca si la voi e la fel....!

Pupici si sa va simtiti bine(fara greturi si alte neplaceri)!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Buna fetelor,

Vineri a fost o zi oribila, in timpul zilei o prietena mi-a zis ca s-a confirmat diagnosticul baietelului ei cel mare de autism, si seara am citit despre Andreea. Atatea nenorociri, of Doamne…

Joi ajung si eu in sfarsit la ginecolog, mi-e groaza pur si simplu ca ar putea sa-mi spuna cine stie ce. De vineri incoace am niste vise cumplite.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele si eu sunt tare trista din cauza Andreei....de cand am auzit parca nu mai sunt om. Sunt de acord sa stabilim o zi in care sa nu postam nimic.

Eu am fost la eco si bebe e foarte bine..i-am vazut inimioara si sunt tare fericita...macar atat o veste buna.
Azi avem 7 saptamani si suntem foarte mandri. Sper sa fie totul bine...ca dimineatza am lesinat...am mers la baie insa nu am mai reusit sa ajung inapoi in dormitor ca am cazut pe hol ...mi-am revenit imediat..cred ca e de la tensiune si lipasa de calciu.
Cu greata sunt din ce in ce mai bine....nu imi mai este chiar asa rau dupa ce mananc...deci cred ca suntem pe drumul cel bun.

Martha bafta astazi la medic si sper sa vii cu vesti bune.

Va pup pe toate si aveti grija mare de voi si de bebeii vostri.

7+

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dragelor daca sunteti de acord sa nu postam nimic maine(ca tot e ziua cand o inmormanteaza pe Andreea), sa ziceti!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, sunt de acord si eu sa tinem o zi de doliu pentru Andreea, zi in care sa nu postam nimic si cred ca cel mai bine e s-o tinem maine, pentru ca maine este si inmormantarea Andreei.
D-zeu s-o odihneasca pe Andreea si sa le aline durerea celor ramasi in urma iar Mariei sa-I dea D-zeu o viata frumoasa, cu multa sanatate si sa stie ca mamica ei o va vehea de-acolo din cer si-I va fi alaturi in fiecare clipa.

11+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si eu am fost extrem de impresionata de povestea Andreei. De aceea ieri nici n-am putut sa intru pe forum. Trebuie sa ma gandesc si la binele copilului iar mie imi vine sa plang de cate ori ma gandesc la nenorocirea asta!
Sunt de acord sa tinem o zi de doliu. Poate ziua de maine ar fi potrivita, am inteles ca maine e inmormantarea! Dumnezeu s-o ierte pe Andreea si s-o ocroteasca pe Maria.

Nici pe mine nu m-au lasat greturile decat o zi. In rest suntem bine, crestem!

10
I wish I were an angel...

Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna ziua burticilor,

Ma bucur ca ne-am mobilizat intr-un fel si putem face macar un mic gest pentru o fosta colega .

Deci maine 21 FEBRUARIE 2006 VOM tine DOLIU iar casemn de recunostinta sa aprindeti o lumanare acolo unde sunteti.

Si acum sa ne gandim si la burticile noastre care cresc si ne dau bataie de cap dimineata, fetelor nu trebuie sa va demoralizati trebuie sa mergem mai departe impreuna si OPTIMISTE cat mai mult daca se poate.

Nu uitati ca aveti un PUIUT in burtica si lui nu-i place sa va simta triste!!

Va urez o dupamiaza superba!!

+9

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Dragelor , scrieti in ritm... ca nu pot tine pasul.
m-a marcat si pe mine foarte tare povestea Andreei, ieri nici nu mai puteam citi de plans. Mi s-a pas capacul aseara cand am vazut la stiri ca prietena unui cunoscut a fost ucisa cu bestialitate.
Azi am avut pofta de inghetata... muuulta ...da bunaaaa!
Gabi 10+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Si pe mine m-a dat peste cap vestea despre moartea Andreei. Noi am fost plecati si aseara cand am intrat primul subiect care l-am vazut a fost despre Andreea, am citit toata cele 27 de pagini fara oprire. M-am intristat tare mult si mai ales cand am vazut pozele fetitei, nu ma mai puteam opri din plans. Sunt de acord si eu sa nu postam maine.

Pe mine m-au cam lasat greturile de vreo 2 zile, dar carnea de pui nici nu pot s-o vad ca ma apuca greata. Acum sunt racita groaznic, am luat doar Oscilococcinum, dar nu prea se vede.
Mancarea preferata e salata de sfecla rosie, as manca en-gros.

Maine seara am programare la ginecolog, sa-mi tineti pumnii.
Va pup si va doresc tuturor sarcina usoara in continuare.

Alina (11+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna burtici,

am fost aseara trista cand am citit povestea andreei.ce nedreapta este uneori viata asta.astepti cu nerabdare sa-ti iei puiutul in brate si sa-l strangi la piept si moartea te ia de langa el pentru totdeauna.sunt de acord ca maine sa nu scriem nimic.

eu in week-end am fost putin la cumparaturi si apoi am gatit niste peste.duminica dimineata am vazut intimplator o emisiune pe bbc despre cat de important este omega3 din peste pentru viitorul copil si zicea ca de 2-3 ori pe saptamana sa consumam peste.la fel scrie si in cartea ce am primit-o cadou de la medicul care supravegheaza sarcina.

ALINA sa ne aduci vesti bune maine de la medic.eu abia pe 2 martie merg din nou la control.

va pup si va doresc o seara minunata

svetlana

Mergi la inceput