Mamici de sept-oct 2006(7)
Raspunsuri - Pagina 16
Georox spune:
Buna !
Am trecut sa va salut! Sa aveti o sapatamana cat mai buna si fara greturi! Eu ma cam lupt cu ele, cand imi este lumea mai draga. Si se putea sa nu experiemntez
? Au trecut! Oboseala cat cuprinde ! Astept ziua de 6 martie sa ma duc la eco. Sper ca atunci sa nu ma mai amane !
[b]DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA PE ANDREEA !
10+
nicolstoy spune:
Buna seara tuturor,
Eu sunt "burtica"
pt a doua oara
si incerc sa savurez la maxim perioada.DPN se pare ca e 11 setembrie.Sa nu radeti de data (vezi WTC
), dar se pare ca am ceva cu datele mai speciale, pt ca pe Vladut(berbecutul meu de aproape 3 anisori)l-am nascut pe 1 aprilie
asa ca....
Astept cu nerabdare sa ma vad si eu pe listuta si promit sa scriu mai des.
Sunt la dr. Lorena Turculet, spitalul Filantropia.
Sarcina usoara tuturor.
nicol
nicolstoy spune:
Sunt o cascata
.Sorry ca am postat pe forum astazi cand voi ati decis sa fie zi de doliu pt Andreea.Nu e lipsa de respect , dar pur si simplu am citit dupa ce am scris, mesajele dinainte asa ca inca o data scuze.A trebuit sa intru iar sa spun asta pt ca altfel n-as fi putut dormi linistita.
Ca sa vezi ce mica e lumea...,nu am cunoscut-o personal pe Andreea , dar am fost colega de clasa in liceu cu sotul ei Tudor.Si noi, fostii lui colegi ,ne mobilizam sa facem ceva pt el, pentru fetita.Cuvintele parca nici nu pot sa spuna ce simtim, de ieri de cand am aflat sunt ravasita , dar incerc sa nu ma mai gandesc.
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul Andreei !
nicol
sympa spune:
D-zeu sa o odihneasca in pace mamica Andreea....M-a ravasit tare...de cateva zile numai la asta ma gandesc...
Fetelor, v-am tot citit pana acum...dar n-am scris.Maine am si eu in sfarsit prima programare la doctor...aici e un alt sistem...nici macar maine ca deja am 3 luni nu o sa-mi faca decat un control.Vreau sa il rog sa-mi dea o trimitere pentru ecograf, el nu face la cabinet,si daca nu...o sa merg la un ecograf particular.Va tot aud ca povestiti deja de puiutii vostri, inimioare, manute, picioruse...de-abia astept sa vad si eu ceva.Cu prima sarcina de-abia la 18 saptamani am facut prima ecografie, dar acum nu vreau sa mai astept atata.
Nu ma lasa printesa mea sa stau prea mult la calculator...asa ca va urez sarcini usoare mai departe..si pupici...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
sympa spune:
Pufymic..vreau si eu pe lista..ca acum am vazut ca nu sunt trecuta...
Dpn 6.09.2006
Mersi....
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi