Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Siminaf spune:
Am uitat sa spun ca m-am mai uitat la unele dintre pozicile mai noi si m-a dat pe spate ce domnisorica gatita si dulce e Rachelina. Si Smaranda pozeaza superb. Iar Maya e o frumusete de fetita.
Nu m-am uitat inca la toate noutatile, dar continui si miine.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Bubamara spune:
La multi ani, Felicia, Madau, Ancaloredana si Adriana pentru puiutele voastre! Sa fie sanatoase, mancacioase si vesele si sa va aduca numai bucurii!
Cum ati petrecut ieri, fetelor? V-au facut sotiorii vreo surpriza?
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
Gandacel spune:
'neata!
Lavi02, incep prin a-mi cere scuze fata de tine, pentru ca nu am vrut sa te simti jignita ca mi-am spus parerea in legatura cu o afirmatie de a ta. Nu am avut intentia sa te critic, nici atat sa spun ca citatele din carti nu sunt la fel de bune ca cele de pe net. Pur si simplu am avut o alta parere cu privire la un subiect si am facut referire la el. Mi-am mai spus parerea diferita de a altora si in alte ocazii, insa nu a fost cu suparare. Incearca sa nu iei unele pareri drept critici la adresa ta. Mai ales ca stii cum se spune, cate capete, atatea pareri! Si mai gandeste-te la un aspect (nu-mi raspunde nimic, doar gandeste-te): pe site-ul asta sfaturile tale sunt extrem de apreciate, de toata lumea (inclusiv de mine). Deci ai o mare responsabilitate. Cand tu spui ceva sau dai un sfat, pe majoritatea de aici le vei convinge sa faca ce spui, fara sa stea prea mult pe ganduri. Asa ca daca cineva are alta parere, poate e chiar bine-venita ca sa contrabalanseze putin greutatea spuselor tale. Nu zic ca suntem vreuna din noi avizate in sensul asta, dar cu cat mai multe pareri si experiente impartasite, cu atat mai bine.
Intre timp, continua sa ne sfatuiesti cu acelasi drag, ca tuturor ne prinde bine! 
Pe mine, de ex. m-ar fi ajutat tare mult sa-mi spuna si mie cineva de la ce putea puiul meu sa regurgiteze cu aspect de kk...
Si nu cred ca m-ar fi satisfacut o singura parere...!!!
Siminaf, ce bine ca mi-ai amintit!!! Trebuie sa mai bag si eu cate o poza noua in albumasul ala, ca am cam uitat! Nu de alta, dar TREBUIE sa ma umflu in pene cu dolofanul meu zambaret. Curand!
maria_alexia spune:
Wow, ce de bebei grasunei, maricei si cumintei pe-aici!!! Vrem si noi asa!
Pe mine ma cam lasa puterile - sunt deja saptamani la rand cand mancam zi si noapte tot la 2.5 - 3 ore.
Putina recapitulare:
- pana la o luna mancam pe la 22-23, apoi dormeam pana la 3-4 cand papam, apoi iar dormeam pana dimineata. Boierie curata.
- apoi saptamana cu galmele mele de lapte de la san, cand am fost fericita ca se trezeste noaptea des sa pape. Ceea ce mi-a si rezolvat problema, scumpu' lu' mama
- a urmat o saptamana in stil si mai crunt: intre papa de la 2 si cea de la 5 nu mai dormea, ci se juca. Si maraia, trebuia sa fiu tot langa el.
In weekend cedasem si sotul era pregatit sa faca el nopti albe sa-mi mai revin... Exact atunci s-a cumintit si am avut 2 nopti foarte bune.
- Saptamana asta o luam de la capat cu trezitul des
. Am rezistat 2 nopti, ca tot eram speriata ca nu mananca suficient, dar e tare greu

Drept care ma gandesc serios sa-i introduc un biberon consistent la masa de la ora 23. Ce ziceti, salvez situatia sau o stric si mai rau?
Noi nici nu suntem obisnuiti cu biberonul, nici cu laptele praf... Dar am inteles ca il satura mai bine -> va dormi mai mult.
Xandra, tu cum ai ajuns la formula actuala de program & papa? E mai bine decat inainte asa?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
pisi-si-boscu spune:
Gandacel, stai linistita ca nu tu ai suparat-o pe Lavi ci eu, defapt nici macar nu e suparata, doar ca e in firea omului cand simte ca cineva nu are aceeasi parere cu el sa fie un pic "atins". Lavi e o femeie in toata firea si constientizeaza, sunt sigura, faptul ca mai multe pareri fac diferenta.
Am inteles ca ai o problema cu bb, ca regurgiteaza ceva ciudat, mie Sebi vomitaciosul ( taica'su il alinta cand boscu' cand Vomitza ) imi facea ceva ciudat, portocaliu... Am inteles de la doctor ca nu e ceva de speriat ( defapt constat ca nici eu nici doctorita mea nu suntem, prea sperioase, ba de-a dreptul "nepasatoare" ), fara a fi in categoria normal; banuiesc ca totusi explicatia cu varsarea colonului in stomac e mai mult decat valabila, iar o alta "ipoteza" ( data de dr mea ) e ca laptele meu in amestec cu sucurile lui gastrice se face culoarea aia. Adevarul e ca am uitat odata lapte muls intr-un pahar pe masa si se cam roscalise, se facuse ca o masa branzoasa usor portocalie, poate chiar maronie...oricum arata grotesc !!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
pisi-si-boscu spune:
Maria cred ca nu e bine ce vrei sa faci ! Eu nu fac parte din categoria parerilor lapte de san cu orice pret, dar nu cred ca e bine sa ii dai bibe doar pentru ca nu doarme, daca nu plange de foame ( asta e plansul acela specific, cu cautarea sanului si care se linistetste numai daca ii dai papa ). Bb creste si incepe sa aibe si perioade de cateva ore in care nu doarme, poate ar fi mai bine sa sacrifici altceva: stai in timpul zilei, poate chiar inainte de masa de seara o ora-doua cu el si joaca-te, tine-l treaz, astfel incat sa nu mai stea noaptea treaz.
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
ionaina spune:
Buna dimineata, fetelor!!!!!
am cam luat o pauza cu scrisul,pentru ca ma ocup de pregatirile botezului. il avem acum sambata si imi doresc sa iasa frumos, asa ca treaba este...
Pitica mea este bine, creste frumos cu laptic de la mami si atat deocamdata. Ne place grozav la baita, ne balacim de minune...si in rest suntem foarte curioase la tot ce misca in jurul nostru, nu scapam nimic, si gangurim nevoie mare.
De saptamana viitoare voi avea timp mai mult si am sa-i fac si eu albumul ei de poze.
Salutari la toti bebelusii grasunei si frumusei!
Ioana si bb Alexia
Buluci spune:
Ina, si al meu doarme de rupe, mai ales in timpul zilei, dar nu-mi mai fac probleme daca o sa iasa un geniu ca SIMINAf
. Doarme si noaptea fff bine dar ne chinuim cam 1-2 ora cu el inainte de culcare, oricum merita efortul ca doarme in jur de 6-7 ore!
Siminaf, de ce ti-a luat doar 450 g in luna a treia?
Bau-Bau te saluta Bul-Bul
!Felicitari pentru tonaj!Kiar e urias puiul tau!
Nu ti-e frica sa gatesti pui? eu am facut o musaca cu carne de vita
.
MariaAlexia, mi-a placut poza cu cele 3 degetele in gurita! E un scump!Asta pte ca seamana cu simon al meu!![]()
Felicitari ptr laptic!
Lapticul meu nu e bun de nimic, apa kioara!Cred ca e bun doar pe post de laxativ ptr Simon, caci bietul de el de nu screme la kk de se face rosu ca un rac fiert!
Ma mulg incontinuu caci tita deja o refuza cu desavirsire si mie asa oftica, degeaba am niste sinii de vaca .Azi am colectat si eu 200 ml
pina la prinz. Sa vedem pina diseara ce mai curge!Oricum , baza ramine tot laptele praf caci kiar dupa 100 ml lap meu mai papa kiar si 110ml Humana!
Baiatul meu e un jegos, de 3 zile nu l-am imbaiat dupa circumcizie, miine e ziua cea mare!
Silvia , pe unde esti?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Mneata fetelor!
Azi sunt taaare bine dispusa, urmare a mini-petrecerii de Valentine's Day de aseara!
Am sarbatorit cu Adila cu o baie fierbinte si sampanie si piscoturi si alte alea!

LA MULTE LUNI FETRICITE, CU MULTE BUCURII, SANATATE SI VESELIE pentru Vanessa, Raissa si Miruna!
Pentru ILINCUTZA cea scumpa si bolnavioara, muuuuuuuuuuuuulta - multa sanatate, sa se faca fetitza maaaare si voinica si vesela! 

de la Sarah si mami a ei!
Ina- ce misto sunt pozele!

Am murit de ras la aia cu toti bebelacii insirati pe paturica - de mentiala! Ce ma bucur ca Rachelina e asa de cuminte mai nou! Eheee...cand ma gandesc cum era la incepututir, cu titzi pe post de suzeta si cum itit facea draga de ea numai nopti albe...dar uite ca a crescut si deja e o domnisorica cumintica!
Meems- multumim de aprecieri! Normal ca tati ii zice si Noelle, ca doar e un nume superb! Combinatia e super, parca ti-am mai zis io mai demult ca-mi place taaaare mult!
Dordia- matinala dupa ce azi noapte la 1 jumate erai pe net?
Felicitari pentru lungmetrajul lui Stefan-Cristian. Cat despre tonaj, e foarte bine, e in grafic. Atata a avut si fii-mea la 3 luni.
Maria-Alexia - si io cred ca nu are rost sa bagi formula. Prin aceeasi dilema am trecut si eu saptamana trecuta, cand exasperata ca se trezea Sarah din ce in ce mai devreme, fata de bunul ei obicei de a dormi pana dimineata, vroiam sa bag bibe. Dar uite ca fetele au fost alaturi de mine si m-au incurajat sa n-o fac. Iar acuma se trezeste variabil - 6, 5, 5.30, cum are chef!
Cu partea cu jucatul noaptea, asta e cam nasol, intr-adevar! Incearca sa-i faci baita mai tarziu, iar dupa baita oboseste-l rau - io-i fac masaj, fac gimnastica cu piciorusele, gimnastica cu manutzele. Cand e gata baita doar papam si adormim la san frumos. Iar noaptea, incearca sa reduci la maximum activitatile. Io nu o schimb nivciodata noaptea - e drept ca nici nu face kk, aprind spoturile pe minium-minimorum, nu vorbesc cu ea. Incearca tips-urile astea. Poate iese ceva!![]()
Gata pe moment, ca m-am placintit!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
pischi2003 spune:
Neata
Haaa, super poza lui Cristian al Mariei Alexia, cu degetelele in gurita. Parca e fii-mea, care tot asa isi baga cat poate de mult din pumnisor.
Chiar voi cum faceti sa nu-si mai bage degetele/pumnisorul in gura. Cu suzeta nu merge ca-si face greata singura 
. Si daca o las prea mult cu destu' in gura tot la greata/vomitat ajungem. Dilema mare!!!!!!!!!!
Felicia asteptam vesti despre Ilincuta.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)