Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am inceput cura de slabireeeee!!!!

mananc doar salate si fructe fara calorii...

iau clarinol 3 pe zi

beau 3 l de apa pe zi

fac masaj 15 min.cu gel anticelulitic dim si seara

vreau sa slabesc 10 kg.in 2 sapt.(inainte de sarcina slabeam...fara clarinol...)

va tin la curent!!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

am inceput cura de slabireeeee!!!!

mananc doar salate si fructe fara calorii...

iau clarinol 3 pe zi

beau 3 l de apa pe zi

fac masaj 15 min.cu gel anticelulitic dim si seara

vreau sa slabesc 10 kg.in 2 sapt.(inainte de sarcina slabeam...fara clarinol...)

va tin la curent!!!!

superrrrrr , felicitari !!!! vreau si eu sa incep o cura de slabira dar nu am cu cine ...adica vreau suport ca sotul meue ste un "Magar".
Zice ca ma place si asa grasa :( si mereu aduce acasa cele mai bune prajituri si cele mai delicoase friptane...eu am 85 de kg si 1,70cm. Vreau sa dau jos 10/15kg ca sa ajung de unde am plecat pana sa ramn gravida.

ce bine ar fi sa imi pun si eu ambitia :(

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

eu am 86 kg si 1,67

pana acum n-am avut nevoie de cura de slabire...eram ok...pana in 60 kg....m-am ingrasat ceva dupa nunta dar am tinut o cura 9 zile-9kile data de nasa ...dar doar 5 zile...si am slabit 5 kile...dupa aia am ramas gravida si ajunsesem la 90 kg in luna a8a cand am nascut...dupa aia nu prea m-am cantarit...slabisem ceva asta vara, cred ca ajunsesem la 80 kile...dar m-am ingrasat iarna asta iar...asa ca m-am hotarat!!!!, ca nu de alta, dar mi-am schimbat garderoba (ca nu prea mai aveam cu ce sa ma imbrac...decat pantaloni si pulovere) si stau fustele naspa pe mine...asa ca tin 14 zile cu salate, clarinol si crema anticelulitica...daca se cunoaste mai tin ala cu 9 zile 9 kile cu clarinol si crema anticelulitica si ar trebui sa fiu miss...oricum am niste costume asa misto ca sunt sigura ca ar sta super pe mine dc as avea max.70-75 kile la 70 arat binisor...la 60-65 e bine rau si pe la 58-60 sunt mortala...ca sa se indragosteasca iar iubi de mine (nu ca ar fi vreo pb.ca zice ca nu-l deranjeaza, dar i-am zis ca ii dau cu ceva in cap dc nu ma sustine...sa zica zilnic, de 4-5 ori ca arat mult mai bine si sunt mai sexy...si beu 3 l.de apa pe zi...merg pe jos mult ...unde ma duceam cu masina ma duc pe jos...p-aci prin centru...ca lucrez la 15 m de casa...si am observat ca e buna rau terapia sa te duci prin magazine, ca s-au schimbat colectiile si sa vezi ce misto arata un costum pe un manechin slabut!!!! ca oricum nu imi cumpar (comand la croitoreasa mea super ieftinuta)...dar mai vad si eu ce se poarta...io nu pot sa fac sport ca sunt lenesa...dar ma voi duce din nou la masaj de 2 ori pe sapt...deja ma simt - dupa o zi - mai usurica parca se retrage burta (ca am ramas dupa sarcina cu o super burtoaica...deh eu grasa, copilul mare...doua pungi de lichid...) si parca sunt mai energica...e bine!!!!

norocul meu e ca slabesc repede cand imi pun in cap...ca ard repede dc nu mai mananc cat mancam, dar tb.sa fiu psihic pregatita pt.regim...si acum sunt...sper sa ma tina ...

na...acu' am logoree...de cand cu cura de slabire cred ca de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

anca, eu sunt lenesa si nu am ambitie.
imi aduc aminte ca acum 6 ani aveam 65kg si eram la cura de slabire cu APA, si slabisem la 55kg eram ca un manechin :)...hainele stateau suuuper bine pe mine si ce mandra mai eram de mine...

beam zilnic apa muuulta si mancam salate de fructe si legume...nu duceam lipsa de mancare ca nu ma gandeam la mancat ...acum daca ii gatesc lui alvarica stau cu nasul in oale toata ziua si ajung sa manac eu ce am gatit la baiet ca el nu manaca :(...si sa nu arunc cratiti cu mancare mai bine manac eu tot de oftica ca nu vrea baietul meu sa pape spcialitatiile facute de mine...
Este bine atunci cand te sustie si sotul si sa nu aduce mancare acasa ...

bafta multa

"Daca crezi ca exista Vesnicia si stai nepasator, meriti sa fii inchis in casa de nebuni" - un parinte

Mergi la inceput

eu am avantajul ca pitix e la socrela si mergem la ea seara si in we, deci nu ii gatesc eu...sotului ii gateste mama acum ca eu nu pot gati

de ieri dim.pana azi dim.am slabit 1 kg....la mine nu merg decat regimurile de slabire soc...ca dc o iau incet nu slabesc deloc...asa ca bag regim soc.2/3 sapt. sa vad ce iese...ca mai mult cred ca ma duc cu capul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Anca bravo mey, felicitari!

sa stii ca si la mine a tinut tot un regim din asta soc, intr-o sapt 5 kile, dar cu sport de curgeau apele pe mine ca la sauna! asta in 2002...vara

pe de alta parte, citind ce ai scris tu, ma intereseaza dieta aia minunata cu care tu ai slabit, 9 zile 9 kile (sau 5 sau cate or fi
hm? ce zici? poti sa mi-o trimiti si mie?

si... clarinol mi-am luat si eu, pana acum nu stiu ce efect a avut, ca nu simt nimic deosebit...doar ca nu am mai pus nimic...

ok, inca o data, spor la slabit, si mie si tie si la toata lumea... ca deja suntem off... sa ne ierte fetele

despre Mariuca: am fost acum ceva timp la un Mc donald si s-a dat pe tobogan, si din cauza de ghetute... nu stiu cum a cazut invers, cu gurita, s-a lovit... si de atunci a prins asa teama de parc si tobogan si de cate ori vede manuta sau piciorusul se tanguie ca buba... e o mare mincinoasa, buba a trecut demult, dar ea nu mai vrea la tobogan...

no,azi, fiind asa vreme faina, zic, hai sa merg cu fata la coltul unui bloc, care are o amaraciune de tobogan stramb, si ... se suie ea, dupa tot tacamul de jale si tanguiala, si sus: mami sa dea mana, sa o asez jos... what? pai sa zic mersi ca nu era nimeni, si ca era un parculet mic, ce ma fac daca merg in parc si sunt multi copii, si ea cere sa ma urc sus cu ea??? nooo, si am lasat-o sa se vaite mult si bine, si a stat acolo cam 10 minute, pana la urma m-am indurat, i-am dat mana si am ajutat-o, dar... mai vroia! asa ca , aveam o pisicuta de plus cu noi, si am pus-o si pe aia pe tobo, si am pacalit-o sa se dea cu ea... si s-a pus in poponet... dupa cate incercari...uf

ma oftic ca prinde frica de niste chestii, si nu uita deloc, se trezeste uneori si noaptea si zice ca are buba ca il bate pe tobogan, ca... ma rog, hai ca n-a fost asa important ce am avut de zis, insa chiar nu stiu cum sa-i alung teama si s-ai inspir mai mult curaj, sa aibe incredere in ea...azi a reusit oarecum, insa...de acum inainte, sigur vor fi si alte situatii mult mai serioase...si cand poate n-o sa fiu acolo mereu sa o ajut

hai, va pup! scuze, scrisei mult, nu stiu de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am inceput sa fac sport, gimnastica si regim alimentar doar in zilele bune, in rest....cat pot. Am si roade, am dat jos si am devenit obsedata, ma cantaresc zilnic, inainte si dupa masa.....acum vreau sa ma apuc si de alergat. Am vrut sa va scriu mai multe acum 2 zile dar....pasa proasta. Am sa intru din ce in ce mai rar, am probleme si nu mai pot .
Pupici multi la toate si nastere usoara.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

uki...regimul e naspa rau, dar avantajul e ca si dezintoxifica organismul...eu l/am tinut doar 5 zile ca n/am mai rezistat (eram si mai slaba atunci si nu atat de determinata ca acum cand arat ca un butoi!!!) in cele 5 zile am slabit 5 kile, pur si simplu slabeam 1 kil pe zi...eram tare mandra de mine, dar ne/am dus in vizita la nasi (culmea! nasa mi/a dar regimul din formula as) si au pus masa...si eu care vedeam numai fripturi pe pereti..n/am rezistat, dar acum dupa 2 sapt.de salate il reiau si/l tin 9 zile...am ales intai salatele sa nu sufar de foame, sa mi se micsoreze stomacul putin!!!)

regimul e asa: sunt 3X3 zile, dc vrei sa slabesti 3 kile le tii pe primele 3, dc vrei 6 tii 6 zile, dc vrei 9 tii 9 zile...dc nu l/ai tinut complet poti sa/l reiei dupa 6 luni, dc l/ai tinut complet poti sa/l reiei dupa 2 ani (sau ceva de genul!)

primele 3 zile: se mananca orez cu arpacas cat vrei (iti spun eu ca nu prea vrei ca e naspa rau!!!) o cana de orey si o cana de arpacas fierte in 7 cani de apa pana se inmoaie...normal nu tb.sa pui nimic in ele...eu am pus un pic de delicat si a fost ok...deci mananci cat vrei...nu suferi de foame ca poti manca oricat...bei 2/3 l de apa pe zi...astea sunt de dezintoxicare...ca faci pp si kk la greu...ti se curata organismul...

urmatoarele 3 zile se mananca dimineata un cub de branza topita, la pranz orez cu ciuperci (la fel fara nimic...si oricat, dar eu am pus un pic de delicat) si seara un fruct (orice fruct, chiar si banana!!! dar numai unul!)

urmatoarele 3 zile se mananca dimineata un fruct, la pranz gratar de pui cu salata verde (oricat!) si seara un cub de branza topita...

e naspa regimul...mai ales primele 3 zile...sunt putine pers.care il pot tine, dar cand vezi cum scade la cantar garantat 1 kil pe zi...parca iti faci curaj...

ideea e ca atunci cand vezi fiertura minune din primele 3 zile ti se taie de foame...asa ca in urmatoarele chiar dc poti manca oricata friptura, oricum nu mai poti manca decat o feliuta...ca te saturi repede...

ideal la regimul asta e ca nu pui la loc imediat...eu dupa cele 5 zile 5 kile nu m/am ingrasat decat cand am ramas gravida...dupa cam 7/8 luni...si am dat drumul la mancat mult...

atentie...sunt persoane care nu slabesc nici un gram...dar sunt persoane care slabesc mai mult de 9 kile...asta din experienta pers.carora le/am mai dat regimul, cred ca tine de pers.si mai ales de cata apa beau pe zi...dc bei multa slabesti repede...

Mergi la inceput

Anca, multam fain!

no, ce am de pierdut? ca daca vad eu ca dupa 3 zile nu mai am 3 kile, apoi... ma incurajeaza...oricum, de fapt la mine chestiile astea impuse in diete nu prea imi plac, dintr-un anumit motiv: ca tre sa stai sa cauti ingredientele...sa la cantaresti bla bla...

bun, acum te mai intreb ceva: in primele 3 zile alea, 1 cana de orez si 1 de arpacas fierte impreuna, asta in toate cele 3 zile?
sau e pt o zi?

o sa incerc cu siguranta asta pana la ziua mea, si dupa, ca poate va fi mai usor cu tentatiile culinare... cu beri si sprituri... ca deh' daca tre sa dau noroc cu tati...

ok, si pot sa combin cu ceva pastile? ca mai am... uh...
------------------------------------------------------------------
sa va zic iar de Mariuca! azi, acasa fiind, eu ma uitam putin pe net, si ea, linistita se juca... cum ii spuneam Ilenei, n-avea nici o treaba, facuse un kk nenicaaa...de ma dadu pe spate
bun, se impunea un dus, dupa care, cand am imbracat-o, exact ca la ritualul de baita de seara, ea de colo ce zice: mami, aptic...ma rog, pe limba ei, mi-a cerut laptic, asa cum bea inainte de nani, ceea ce ea n-a cerut niciodata! si zic, hai sa fac asa, jumate din cat bea de obicei, l-a baut imediat si a zis: altu!!! si m-am executat, asa ca a baut mandra cam 300-330 ml de laptic, si a "parcat" imediat... 3 ore neintoarsa
dupa care a primit ce trebuia sa pape la pranz, adica ceva bun, care mie imi place, brocoliiiiiiiiii!!! asa piure, bun, bine, cu mai multe legume, dar predomina broco...

a, si noaptea, se trezeste si incepe sa ne numere mai frate: mami, tati, tzitzi (asa-i spunem lu' mamaie)... o vecina, alta... copiii...parca face inventarul...hm...

azi i-am tras de pe net desene animate noi, pe care nu le stia, cu Goofy si cei trei purcelusi, ce radea la ei, i-au placut, si am mai tras si altele, ca ma saturasem sa tot pun "Dei" adica Chip & Dale...

am invatat o mini poezie: catelus cu parul cret si una cu ratusca...de numarat numaram la greu cand coboram si urcam scarile, dar niciodata in ordine

apropo, copiii vostri urca si coboara singuri singuri? ca a mea are inca retineri e cam... sa nu mai zic, ca iar ma certati!

in rest, as vrea sa imi dati si mie ceva idei despre joculete educative pt varsta lor, 2-3 anisori asa...carti pt colorat inca nu-i cazul, desi cum prinde pix, cum scrie in agenda ei...ii deseneaza pe shrek si pe fiona, pe care i-a si primit in set cu magarusul, ii sunt tare dragi! nu stiu de ce, ca shrek mai ales, e cam odios,

hai ca iar m-am lungit, va pup

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ceva, nu stiu daca voi ati inceput sa procedati asa, insa eu... azi am facut-o: am pedepsit-o pe Mariuca, dar nu puteam sa stau serioasa, ma tot bufnea rasul...

a stat "la colt" cam 5 minute... normal ca s-a plictisit, vroia sa vina la mine, eu ziceam, stai acolo... apoi ea a zis " mama, ata!" asa plangacios, adica mama, iarta! normal c-o iert, dar mai nene, trebuie sa invete sa ceara la olita sau wc, si sa nu fie capoasa, ca ne bate prin casa pe toti, fara sa-i facem nimic, pur si simplu cand nu e ca ea...

si acum seara din nou, la colt, pt ca voia asternutul din patulul ei sa-l dau jos, si pt ca eu nu am vrut, a facut criza de plans... cu lacrimi de croco...dar am trimis-o la colt, si a stat... mi-e mila de ea cand se tanguie...

voi cum faceti? ca sa nu aibe cornite? sau ma chinui degeaba?

noapte buna! sa spalati coltisorii

Mergi la inceput