Nazdravani de oct-nov-dec-2003(73)
Raspunsuri - Pagina 14
anca tanasica spune:
uki, regimul e ca sa papi o cana de orez cu una de arpacas in 7 de apa pe zi...da' io din experienta mea iti spun sigur ca nu le papi tu nici in 3...ca in primele doua zile e cum e...dar in a treia...numai cand te uiti la fiertura ti se taie...asa ca eventual faci compozitia mai putina si vezi si tu cat poti papa...ca io am facut compozitia intreaga in prima zi si am papat cam 1/4 din ea...a doua zi am facut mai putin si a treia am facut tot cam ca in a doua...da' a ramas ca luam o lingurita si ma saturam!!!
nu uita de apa...multa rau(2/3 litri pe zi)...si ma gandeam sa incerc cu sare dietetica acu'...si orez brun...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
Zeeva spune:
Salutare,
Pupam la copilasi si burtici. Mii de pupici la mica Isabela sa treaca "bubu" repede si fara urme.
Multumesc Cerului in fiecare clipa ca Maia e intreaga ca la cat de zbantuita e nici nu pot sa-mi explic cum de nu are numai cucuie. Se mai loveste in fuga de cate o usa sau perete (noroc e ca moda americana a caselor e cu mult lemn in perete si caramida la exterior asa ca peretii sunt usori nu te poti lovi in ei).
Felicitari Paula pentru progresle micutei, sunteti parinti extrem de dedicat si meritati toata lauda. Pozele sunt elocvente.
Toti puiutii sunt scumpi si dulci dupa cum se vede in poze, le-am admirat pe cele noi. Am sa mai fac si eu ceva albume noi ca am mai crescut.
Ce fac burticutele si cum va este dragutelor ? Ciuf, tu esti cea care nasti prima? Eu va tin pumnii la toate sa aveti sarcini usoare si nasterea pe masura.
In rest, vad ca va tineti tare de cure de slabire si nu pot decat sa va zic succes ca e grea lupa cu kilogramele.
Maia este tot mai vorbareata si umbla ca titirezul.
Astazi fetele mele au program de biblioteca si ma amuz ca Maia isi ia o gramada de carti se aseaza lana Miruna si "citeste" cu voce tare. Te tavalesti de ras.
va pupam,
Z.
adameasca spune:
Uki, personal aplic aceeasi metoda de pedeapsa cu pusul la colt. Pentru isterii nejustificate. N-am inceput represaliile ptr kk si pipi pe el, nu consider ca e cazul. Iar la faza cu kk, normal ca si Luk cerea lapte dupa o baie in miez de zi, asa cum face si seara. ![]()
Fetelor, spor la slabit!
Ciuf, pe unde mai esti?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
liliana csaki spune:
liniste mare pe-aici.
Super mami, tu care erai atat de activa, unde esti? faci deja bagaje? Ce face pitica, i-a trecut bubita?
Noi suntem bine si facem numai dracii. Saptamana trecuta a fost bolnavior, cica rotavirus, voma orice manca si avea diaree, smecta, furazolidon, debridat si regim alimentar, i-a trecut.
De olita sau wc nici nu vrea sa auda, stie la ce folosesc dar spune dupa ce face si cere sa-l schimb. Zilele trecute s-a dus in baie, s-a sprijinit cu mainile de wc si-a facut kk...in "pepeiot" dupa care a venit triumfator sa-mi spuna ca "David a facut kk la wc!". Ma gandesc ca nu s-o insura cu "pepeiotul"la fund.
Se catara peste tot, isi trage scaunul, se urca si cotrobaie, e de groaza, nu poti sa-l lasi o clipa singur. Azi dimineata era la desene cu Laura, eu in dormitor, dupa trei minute apare Laura strigand ca David a daramat frigiderul, din trei pasi am fost in bucatarie. El era cocotat pe scaun, un raft de la frigider pe jos, o farfurie sparta si-o mare de oua umplute raspandite in jumate de bucatarie plus alte pachetele de pe raft, toate pline de maioneza. Mi-a venit sa-l iau de-o aripa si sa-l arunc pe geam. Laura, draga de ea, a inceput sa ma ajute la strans, punea cioburile in cosul de gunoi si el tot venea peste noi sa-ntrebe "mami, s-a 'pa't fa'fu'ia?, David a 'pa't-o?".
Pe urma ne-am dus la gradina zoologica, sa vedem maimutele, ca-i plac, a alergat si bineanteles ca la un moment dat a cazut, si-a mai facut doua semne in frunte. Dar macar cand ne-am dus la tuns, a stat cuminte pe scaun si-acum avem un baietel mai frumusel.
In casa, bate cu "tiocanul" in ce apuca, scrie pe pereti, scoate bateriile din tot ce prinde, butoneaza electronice si electrocasnice, deseneaza, "chie" si citeste cu sora-sa si m-a inebunit ca vrea un "mic'ofon" sa cante, nu orice fel de microfon ca are vreo doua jucarie ci unul cum au reporterii, de cate ori vede unul la tv isi aminteste. Laura citeste pe litere tot ce vede si-ncearca sa lege iar el o imita, zice litere aiurea si ma-ntreaba "mami ce-nsheamna?"
Stie deja multe poiezioare pt. varsta lui, cantecele, canta si e mortal "ma iubeste femeile si e moaaa'te dupe mine..."(stiti cantecul acela al lui Margineanu, l-a auzit de cateva ori si probabil i s-a parut interesant) se balangane de pe-un picior pe altul si are o figura tare poznasa cand canta asta. Ii plac desenele cu "p'intesa"(Rapunzel) si "Tom si Je'y" dar n-are rabdare sa vada mai mult de 5-10 min(nu c-ar fi rau), n-are rabdare sa asculte o poveste pana la capat, trebuie sa mai faca ceva intre timp dar totusi nu trece pe langa el fiindca am descoperit ca stie despre ce-i povestesc, iar "capra cu trei iezi" poate deja s-o povesteasca daca are putin ajutor. Maine(adica azi) ne ducem la teatru, la Ali Baba si cei patruzeci de hoti, nu-i chiar de varsta lui(cred) dar sa vedem.
Vrem sa-l dam la gradi ca ne-nebuneste in fiecare dimineata ca vrea si el cu "Lauia".
va pupam pe toti si pe toate,
anca tanasica spune:
revin cu sfaturi de slabit de la dr.mea...care de altfel e impotriva regimurilor shoc...dar cand a vazut ca nu se intelege cu mine mi-a zis ca macar sa pun branza in salate si 2 zile pe sapt.sa fie zile de iaurt degresat...ca sunt mai ciudata cu calciul...si sa folosesc sare light (cu mai putin sodiu)...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
boeru spune:
Salutare! Fetelor ma mai primiti si pe mine?
Am un program infernal sunt terminata de oboseala, Raducu trage de mine sa facem diverse activitati si eu bineinteles ca fac tot posibilul sa ii satisfac dorintele. Am vazut ca s-au intamplat multe, de citit v-am tot citit dar foarte greu a mers o perioada DC-ul la mine la servici asa ca am renuntat sa mai scriu. Vad ca acum si-a revenit. Nastere usoara si sarcina usoara la toate mamicile aflate intr-una din situatiile astea!
Si noi am fost la teatru de papusi la Tandarica si a stat cumintel cam o juma' de ora (la Pacala) dar dupa ce s-a speriat de niste ingeri (care numai ingeri nu erau - erau cam sinistri si acompaniati de o muzica la fel de sinistra - deh, viziunea regizorului)a trebuit sa plecam. Am vrut sa mergem duminica trecuta la Antipa dar n-a mai vrut Raducu a vrut in parc sa-si testeze noua masinutza cu pedale.
Vreau sa va zic ca a inceput sa se joace pe calculator pe www.noddy.com si e foarte incantat. Stiu ca nu prea e bine dar n-avem ce face fiind acolo sub nasul lui. Ne-am luat un monitor de asta mai smecher si oricum nu sta foarte mult. Acum ma zapaceste ca vrea DVD-ul cu Noddy (desene care s-au terminat pe Minimax) si nu il gasesc. L-am gasit pe e-bay dar e in engleza si il cumpar degeaba. astept sa vad poate apare si la noi.
In rest sunt foarte multumita de el, vorbim foarte mult ne distram tare i-am facut zeci de filmulete ca e tare caraghios, sunt foarte fericita.
Aseara l-am intrebat daca vrea o surioara si mi-a zis foarte categoric ca nu , el vrea o fetita cu care sa se joace si dup-aia sa plece la ea acasa.
Este fascinat in continuare de santiere (are cui sa-i semene!) de buldozere, tractoare, bob-cat-uri, cisterne s.a.m.d. I-am adus de la servici o revista cu masini mari camioane etc si are asa o grija de ea... Noi am facut pauza la gradinita abia dupa paste ne vom duce din nou iar din toamna vom merge la una de stat de pe langa casa. Sa vedem ce spaga o sa-mi ceara!
hai ca m-am intins prea mult , mai scriu si maine!
Promit!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
adameasca spune:
Subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72180" target="_blank">aici
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal